mjau

Oh vilken seg dag idag igen=P Gick upp i morse, käka frukost... sen somna jag om igen haha! Vakna för nån timme sen=)
Ska snart dra å handla mat å sånt, ska bara kärleksmums sen=) Å skriva lite längre blogg ikväll oxå....

Tänkte bara lägga upp en bild på de jag sitter å kollar på tv nu=))



Makka Pakka BRRRRRRRRÄÄP

=)

Hej hopp i lingonskogen


Jag vill be om ursäkt för mitt förra inlägg, jag tog i lite väl mycket.. men de e exakt så jag känner oftast... men skitsamma=) Sorry!!

Har precis kommit hem från en heldag med mamma, passade på då Indo varit och jobbat idag, du e så duktig älskling!!
 
Berättar mer om min dag i morgondagens blogg, ska kolla lite tv nu och umgås med min älskling=)

Puss!!

jag e så jävla trött på folk

Ja, det är jag... trött på att höra kommentarer som "oh, väntar du tvillingar?" Så ni bara vet, det är ett annat sätt att säga "du e fet", så säg det istället... å nu får gärna sluta kommentera med "Ojjj va du e stor!!" Ehhh jag vet??! Jag e höggravid, å jävligt trött på samma kommentarer hela tiden, snart kommer jag fan slå nån... å nästa gång som nån jiddrar om de över telefon för dem tycker de e så jävla kul att retas med mig, jag svär... jag klickar er. Direkt, sen får ni skylla er själva. Sluta tjata, och sluta fråga och kommentera. Jag e FETTT JÄVLA TRÖTT på att vara gravid,  TRÖTT på kommentarer från vänner, familj och främlingar!!
Kan hända att jag vaknat på fel sida idag, men det är bra på ett sätt, för då kan jag berätta hur trött jag e på allt.  Ska bli så skönt när Elicia kommit ut å allt tjat är över ... "när får vi träffa henne?" "får vi komma till bb?"  BLA BLA BLA!!!!!!!!!!!!!låt mig bara vara!!!!!!!!

Å en sak till, till er gamla kärringar som ska försöka ge mig en massa jävvla tips om bebisar...seriöst. SLUTA! Vsst, vissa tips tas jättegärna emot, från mamma å svärmor och vissa av mina kvinnliga släktingar , fine, men ni andra... SHUT THE F*UCK UP!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag vill inte ha era 1800-tals huskurer om hur man får tyst på en bebis, eller hur man får dem att rapa.
Så, nog om det.

Sitter och kollar på Sjukhuset  på trean, en kvinna föder barn..blir helt tårögd... ena sekunden krystar och gråter hon av smärta, 2 sekunder senare ligger hennes dotter på hennes bröst, och den nyblivna mamma ler som om smärta aldrig någonsin existerat... längtar dit. MIn lilla familj... Jag, Indo och lilla Elicia... vår lilla älskling.

Monday monday...

Fan va varmt det är idag!! Har varit i skärholmen med min lilla Carro, hon bjöd på lunch=) Supergott! Alltid mys att träffa henne, hände ju allt för sällan numera, men det ska det bli ändring på!
Sen drog hon å jobba, å jag drog till söder, å nu sitter jag hemma hos John och bloggar=) Indo, John och Johannes drog ut å skulle köpa pizza... jag stanna här=) Så jobbigt att springa runt=) Även fast de e sjukt fint väder ute...

Jag har förvärkar=( Ibland inbillar jag mig att dem känns annorlunda, och börja tänka "Är det nu förlossningen ska starta?" Jag är nog inte ensam om att känna sånt, tror varenda höggravid känner efter rätt mycket... men som de flesta mammor säger.."Du kommer definitivt märka om det är riktiga värkar"... men man vill ju så gärna att det ska sätta igång=)

Idag den 27 juli... när jag va på första besöket hos MVC så sa dem att 27 juli skulle va beräknat förlossningsdatum... Sen ändrades det på ultraljudet...då sa dem att det skulle bli den 2 augusti=) Men man kan ju alltid hoppas på att det första datumet är det riktiga;) haha!  Men det är endast 5% av alla gravida som föder på det utsatta datumet... så ja, jag kan ju egentligen ta å glömma de där med att föda på Söndag, eftersom dem flesta går över tiden...

Nu ska jag surfa runt lite, och vänta på killarna kommer tillbaka!


Fridens liljor

Jag hittade en till grejj

Hittade en till grejj på Youtube, denna underbara webbplats.

Om ni någonsin har mig och Carro, berusade under samma tak, och den här låten kommer i högtalarna, fram med kamerorna, för detta är sällsynt, vi kommer studsdansa sönder våra fötter! Precis som i videon...
När vi bodde tillsammans i Linköping så körde vi den här varje gång vi festade, å andra ggr också;)


Jag måste bara

visa en grejj jag vill uppleva innan jag dör=)



Idaaaag

Har vi varit lite duktiga iaf=) tvättat å städat, inget sovande hela dagen iaf=P
sen kom mine å mitte förbi en stund, satt å snacka lite skit... vi ses alldelles för sällan numera.. alla e så busy=) Men jag beundrar Mine som sitter å skriver uppsats hela dagarna.. jag skulle aaaaldrig palla, underbar motivation you got there=)

Sen åkte vi iväg till Ica maxi, dem skulle storhandla, å vi skulle bara handla lite smågrejjer... Skulle köpa sånn stor påse med partyis, men dem hade inte det=((((( Så jag gick till mc donalds å bad om 3 stora muggar med is, då sa den söta flickan i kassan att om jag lägger ner en tjuga i deras sparbössa så får jag hur mycket is jag vill=) så de gjorde jag, och fick en stoor påse full med massa smaskig is, mycket bättre is än den som e i partypåsarna, dem här e lättare att tugga=)) mums!! Mvg till Donken i alby!=)

Sen kom vi hem, då började Indo laga mat till mig, makaroner å köttbullar=)) Jag fick svennemat hehe, han åt rendang med ris å jordnötsås som vi fick med oss senast vi var hos svärföräldrarna i Väsby=))

Nu e det poker! Pusss

Söndag

Ska man få något gjort idag tro? Idag får jag inte få paltkoma efter frukosten!! Fan asså, man kanske skulle ta lite kaffe till frullen? Det är nästan värt det, bara jag inte somnar som igår... Nu vakna Indo=) Helt död, han får väl sova ett tag till då... Men då överväger jag att äta frulle all by myself... dont wanna eat aaaallll byy myyyseeeeelf

Läste i expressen i morse att kungen INTE har förtur till vaccinet, jobbigt va knugen! Alla ska prioriteras på samma sätt...förutom vårdpersonal och redan  smittade, men det kan man ju ha förståelse för iaf.

ska gå från datorn, den hänger sig hela tiden, å jag börjar få spel, vill inte riskera att datorjäveln åker in i väggen


hejdå

Vad har du glömt?

Hittade en rolig lista på aftonbladet.se som jag var tvungen att sno=P

Listan: De 20 vanligaste saker vi glömmer dagligen

1. Att dricka kaffe/te, som sedan kallnar

2. Var du lagt nycklarna

3. Vad du skulle handla

4. Ta ut tvätt ur tvättmaskinen

5. Att ta ut maten ur frysen

6. Ladda mobilen /i Pod

7. Att inte svära inför barnen

8. Fylla på toapapper

9. Var du parkerat bilen

10. Vännernas barns födelsedagar

11. Vattna blommor

12. Din ålder

13. Vännernas födelsedagar

14. Spela in ditt favoritprogram

15. Bröd i brödrösten

16. Tacka för senast

17. Vännernas barns namn

18. Köpa mjölk

19. Låsa bilen

20. Var du lagt plånboken

 

Jag själv hade glömt 5 st=))

 

Hur många har du glömt?=)


Då var det dags...

....för Tortillas!!!!!=D  Fan va det ska bli gott! Va ju jättelängesen nu... lyx=)

Idag blev det inte som jag planerat, jag skulle dra igång med värsta storstädningen... men det slutade med att jag låg i sängen hela dagen istället haha, kan ju inte hjälpas egentligen, måste ju vila massa nu... men imorrn kommer jag va pigg igen=)) Då ska jag försöka få massa gjort=) Jag har iaf tvättat idag, ska snart gå å hänga tvätten... men först poker=))


Återkommer senare=)

mums

Det luktar gott hemma=)

Indo håller på å fixar baguetter i ugn med ost ... TÖNG!

jag har världens bästa sötis=)

Mysdag!!

Har precis kommit hem från en heldag med familjen=))

Först var vi hos barnmorskan i morse, sista gången man träffar henne och kuratorn innan bebisen kommer, för dem ska på semester=) Så nu ska jag få en annan barnmorska, har 2 tider med henne, men kommer förhoppningsvis bara behöva en av dem;)

Sen åkte vi hem till mina päron, sen åkte vi med dem till Mariefred, där gick vi å käka lunch och sen gick vi till hamnen å kolla båtar å sånt=) Liten promenad, sen blev det glass=D Supergod! Jag åt med jordgubbsorbet och after eight smak=D

Skitmysig dag!!!! Tack för allt mammsi=)

Nu sitter jag här å spelar betapet med Liz... ska hon ta hem vinsten idag? Återstår att se=))

PUSS!!

En sak till

Kan folk sluta fråga mig 14,000000 ggr om dagen om bebisen har kommit?
Jag lovar er alla att jag kommer uppdatera här på bloggen, via sms och facebook eller tillåmed telefonsamtal om hon kommit.

Snälla, sluta fråga, det är minst sagt irriterande.

Det är 8 dagar kvar till beräknad födsel, jag kan även gå över tiden 2 veckor. Så sluta hetsa för fan!

Det luktar Marie Antoinette om vårt kungahus....

Godmorgon!

Ska snart väcka Indo, men jag måste passa på att spy lite galla över vårat kungahus.
Jag hörde i morse på nyhetsmorgon, att kungen är prio 1 för att få vaccin mot svininfluensan... Ni måste skojja med mig? Vad gör den mannen och hans familj för nytta mer än att representera vårt Sverige? Som egentligen vem fan som helst skulle kunna göra, men icke! Då måste man ha "turen" att vara född med den finaste guldskeden i käften, dvs vara en Bernadotte.
Kan nån svara mig VARFÖR han och kungafamiljen ska ha först? Tillochmed Fredrik Reinfeldt borde vara mer prio 1 än kungen. Eller vad sägs som vår befolkning? Det är ju vi som är "härute" medans knugen å hans familj är helt isolerade från större delen av omvärlden.

Våra barn, våra gamla, våra hemlösa och alla andra utsatta människor, vi får vänta. Vi som borde komma först.

Fan ta dig knugen, och fan ta hela jävla hovet!!!
Jag önskar INGEN svininfluensan,, inte ens knugen. Men sånt här gör mig bara så förbannad.



"Om inte folket har bröd, så kan de ju äta bakelser"

-Marie Antoinette, 1755-1793.


Det luktar dårhus.

wiiihoo

Nu har vi fixat garderoberna ¨å slängt massa=)) Vi har lite kvar, men nu e vi sega å tänkte unna oss pizza idag... lite slappt, å ont om pengar, men vafan=)

Tänkte berätta för allmänheten vilka som blir gudföräldrar och faddrar till lillbebisen som förhoppningsvis vill ploppa ut snart=))

Gudmor blir min bästa vän Caroline
Gudfar bli pappa Indos vän John

Faddrar är Mine, Johannes och Mitte a.k.a Shahiiinahaa=))

Puss å kram på er!!

Vaaarmt, jobbigt å måste...

jag MÅSTE städa, drog igång ett projekt i morse "rensagarderoberna" projektet, typiskt mig att palla börja, men sen ska man ta en "10 minuterspaus", som brukar sluta med 3 timmars vila haha=)) KEFF E JAG!!
Men Indo ska snart dra å handla, så då ska jag fortsätta här, blir liksom en liten tävling med mig själv då..."Hur mycket hinner jag innan karln e tillbaka?" Å när man väl börjar igen så brukar jag få helt spel å inte sluta förns de e klart... Så förhoppningsvis så blir jag klar idag... Men de ser rent förjävligt ut här haha... Jag måste sluta köpa kläder asså... ångest skit med saker överallt...
'
Det är många som frågar om dem får komma och besöka oss på BB när bebisen är född, här kommer svaret till alla som undrar=)

Jag har kommit överens med mig själv (efter andra mammors råd och tips) att familj är välkomna dit såklart, och även gudföräldrar... Till er andra, ni e varmt välkomna att komma och hälsa på hemma hos oss när allt lugnat ner sig och när vi kommit i ordning med allt, och när jag är fullt utvilad och recovered...  Men jag kan ju förstå att alla e nyfikna osv=) Men jag lovar att ni alla kommer få träffa henne, ge oss lite återhämtning bara=) Hoppas att ingen tar illa upp...

Nu ska jag städa!
Puss å kram!

kom igen nu!!!!

Jag har så himla tråkigt... Snälla bebis, kom ut nu!!! Mamma tycker de e så tråkigt att vänta nu.. Vill ju se dig=)

Jag undrar om du e stor eller liten bebis... har du mycket hår på huvudet? Har du din pappas fina ögon? Har du min näsa eller mun?

En sak jag vet är att du är vår lilla ängel och att vi kommer älska dig för alltid=) Nu vet jag ju iof att du inte kommer läsa det här...kanske om 7-8 år när du kan läsa och om min blogg finns kvar=)  Undrar om du får bruna eller gröna ögon? Ooh jag e så nyfiken!!!

Hon gjorde nyss värsta movet i magen haaha...tror hon kanske vände sig=) Hon ligger ju med huvudet neråt, men hon kan nog vända sig från sida till sida...



Vi längtar efter dig älskling<3 vår lilla groda



Mätt och belåten

Idag fick Indo äran att laga mat, det blev spagetti med köttfärssås, så himla gott älskling!!! E supermätt, men ändå sugen på nått sött..så jag har precis vispat chokladpudding=D Ska äta den lite senare=)

Idag har vi gått lite ärenden och varit allmänt slappa egentligen, städade köket å tvättade iof, hängde nyss tvätt, det var knappt så allt fick plats på tvättställningen! Men jag hängde upp alla Indos tall tees på galgar, smart lösning=) De e så jag brukar göra iof...

Så nu sitter jag här, lite ont i magen... antagligen för jag käkar så jävla mycket skit just nu.. Låg i sängen tidigt i morse å skakade å kallsvettades å hade jääätteont, så ont att jag var tvungen att väcka Indo:$ Förlåt älskling.. men jag måste säga att jag blev mycket mer avslappnad när du var vaken=) du e så snäll å fin! Hoppas jag slipper den värken inatt... kanske ska skippa chokladpuddingen? =P Eller inte... hihihi=)

Nu kollar jag på Paris Hilton BFF... jag tycker hon e ball=) Jag och min vän Carro har pratat om det, och kommit fram till att de skulle vara skitkul att hänga med henne haha! Hon verkar så gullig å rolig... söt e hon också=)

När det är slut så e de lite olika filmer på tv att välja mellan... På sexan e de en American pie film, på trean en romantisk komedi, å på nian e de en drama film... vi får se=)

Imorgon ska vi rensa ur 2 garderober, å så har jag en ny tvättid kl 12...blää å så måste jag ringa klåparna på Försäkringskassan också.. säkert deras fel att jag har ont i magen... blä..


Slemproppen

Men neeej jag pratar inte om Indo;)  haha... då torrt skämt, ni får ursäkta...

Inatt gick min slempropp, det betyder att en äcklig liten grejj som suttit i mig sedan jag blev gravid lossnade... Fresh?
Jag ringde till förlossningen på huddinge, och dem sa att det kan dröja upp till en vecka innan förlossningen sätts igång då.. känns skönt att veta att de e på G =)

Helt plötsligt känns det så overkligt... Nu ska jag och Indo bli mamma och pappa?=) Jag är inte orolig inför förlossning, jag vill bara att bebis ska komma nu...kommer kännas så underbart att få ha henne i min famn=)

Så jag hoppas nu att jag slipper vänta mer än en vecka=)

Puss å kram


Jag försöker skriva om det händer nått=)

Seg fredagkväll

Sitter här å har tråkigt å väntar på att ugnspannkakan ska bli klar.. några minuter kvar... Inget kul på tv heller... BAJS! Ska spela betapet å poker ikväll, inget bättre för mig ändå, när karln sitter framför datorn=(( Varmt e de också... BLÄ!!!

Tvätten klar

........ trodde jag=) Men eftersom jag misslyckats med att lära min pojkvän att tvätta så får jag väl stå mitt kast. Vi kom ner i tvättstugan för att vika ihop allt, när jag upptäckte att han lagt in en massa tjocka mjukisar i torktumlaren tillsammans med handdukar och underkläder...å en tshirt. Tror ni det var torrt? NEJ! Så jag va tvungen att boka en till tvättid nu bara för att kunna torka det som inte va torrt. Så nu har jag tvättid i 3 h till... men det kanske e bra, för då kanske jag hinner tvätta lite till=P Måste bara till centrum å köpa mer tvätt å sköljmedel... men först måste jag duscha=)

Puss å kram

tvättelitvättish!

Vaknade sent idag igen, helt sjukt... kan jag aldrig lära mig att lägga mig i tid på nätterna? Fy på mig. Å så vakna jag inatt, då va Indo fortfarande vaken, vi gick upp å gjorde oboy å macka=) Gott! Men just nu e jag så sjukt trött, har tvättid mellan 12-15, ska få massa tvättat, ska ta å rensa lite garderober idag medans jag tvättar, så man får plats me allt=P Antar att mycket kommer slängas idag också... Undrar om det finns några svarta sopsäckar hemma?

Idag kommer mine å mitte hem från turkiet, fortfarande avis, vill oxå åka utomlands!! Hoppas dem har mycket bilder=)

Nu e de hard work som gäller. Hoppas Indo vaknar snart, orkar inte bära allt själv=(

Pussiluss

Winnah Winnah chickendinnah!

Maten blev jättegod=) Å vi båda blev mätta... jag gjorde en liten sallad till oxå med gurka, tomat å mozzarella, hade i lite olivolja, italiensk salladskrydda och vitlök å andra örter, å självklart basilika! Mums fillibabba!!!

Nu ska jag spela poker=))

Basilika och Mozzarella-gratinerad kycklingfilé=))

Nu e jag lite gladare..men saknar mamma, vi har bråkat=((

Men, Indo, min karl, e nog den ÄCKLIGASTE människan jag känner just nu, i denna sekund....

Ska berätta va grisen gjorde=P Jag stod å plasta in kyckling som jag skulle tina i vatten, helt plötsligt får jag en blöt kroppsdel på mig, jag upptäcker att han står å gnider sin blöta illa luktande armhåla mot min axel=( Jag trodde jag skulle kräkas, men han bara skrattade=( Varför gör man så? Sen tvinga jag in honom i badrummet, tvål å vatten, pojk!! Fan va du e snuskig Indo=( Hoppas han luktar gott nu...=)

Men iaf, nu ligger kycklingen i blöt, å jag har gjort "marinaden" till kycklingen.. som består av finhackad basilika, vitlök, oliv olja och salt å peppar=)) (2msk olivolja, en klyfta vitlök, salt å peppar efter smak), när kycklingen tinat ska jag skära den i mindre bitar å lägga i marinaden, sen åker kycklingen ner i stekpannan, till sen e genomstekt... Sen ner i en ugnsform, strö över lite mer hackad basilika och skivad mozzarella, sen in i ugnen tills osten har smällt=) Till det äter vi potatisklyftor och tzatziki!=)

Kan recensera sen;) De e första gången jag gör den här rätten, så det blir spännande!!

Indo , du e min gris=) Å jag älskar dig!!













Mozzarella- och basilikagratinerad kycklingfilé

För 4 personer.

En väldoftande och lyxig fredagsrätt som är enkel och går snabbt att göra.

Ingredienser

1 kg kycklingfiléer
225 g mozzarellaost
1 kruka färsk basilika
1 vitlöksklyfta
2 msk + 1 msk (till stekning) olivolja
Salt
Peppar




The Wineagency rekomenderar:
Gör såhär!

Finhacka hälften av basilikan och blanda om tillsammans med 2 msk olivolja i en kopp. Pressa i vitlöken.

Blanda sedan tillsammans med hela eller tärnade kycklingfiléer i en stor bunke, salta och peppra.

Stek i olivolja tills kycklingen är genomstekt. Lägg sedan i en ugnssäker form.

Skiva eller riv mozzarellan jämnt fördelad över kycklingen. Strö över finhackad basilika och gratinera i ugnen i 225º tills osten smält ner över kycklingen.

Servera tillsammans med klyftpotatis och en naturell matlagningsyoughurt som du blandat med 1 msk olivolja, 1 msk svartpeppar och lite salt.




Hej

Orkar inte skriva saker längre.. inget kul händer i mitt liv, just nu går allting bara snett.. å jag vill bara gräva ner mig nånstans... på återseende.

Spagetti me köttfärssås och ångest

Åt en stoor lunch idag när vi va i skäris, så vi vart helt mätta, tills nu, karln verka hungrig så jag börja me middag hehe=) Det blir en kryddig bolognese=)

Dock så har jag lite ångest.. ska inte dra hela storyn... men jag blev utsatt för ett bedrägeri för några år sen, en människa snodde mina sista sparpengar.. å nu flera år senare har det resulterat i att jag å min lilla familj inte kan bo kvar här..kronofogden säljer min lägenhet om inte jag kan betala ett bolån senast december... Vi vet inte hur vi ska göra.. Allt e åt helvete... om nån har en lägenhet att hyra ut så, säg till=) Vill inte bo på gatan med min pojkvän å bebis... Jag mår så himla dåligt över situationen... Tycker aldrig jag varit snål mot någon, alltid ställt upp för släkt och vänner... Men så blir jag utsatt för det här, personen som gjorde detta mot mig var en "vän", som förlorade i rättegången... Hon blev skyldig att betala skadestånd, men enligt KF så har hon ingen inkomst eller något av värde, så jag får inte ett skit, och brottsoffer-myndigheten vill inte betala ut nått bara för att hon aldrig satt häktad...

Jag orkar inte mer... det här kommer förfölja mig för alltid känns det som. Ständig ångest. Min familj försöker hjälpa, men det är alltid nått som går snett på vägen...

Så här är jag nu. Angelica. Desperat, och vet inte var vi ska ta vägen...

Hjälp oss...


Chips till frukost!

Ja, det blev så idag... ingen pallade gå å handla igår, så det finns ingen frukost hemma..inte ens mjölk:( Nått måste man ju äta, så då åkte chipsen fram=))

Idag ska jag å mamma dra till ikea å köpa badbalja å massa ljus=))))) Perfekt väder för det, det spöregnade när vi gick upp...usch. Hoppas solen skiner dagen vår lilla ängel födds... Och om solen på himlen inte skiner, så skiner solen ändå, för då kommer jag vara solen:) Och jag kommer skina mest av alla *lycka*

Jag å mamma ska käka köttbullar på ikea!!! Även de e lycka, fan va de e gott, dem e så perfekta, bästa meatballsen ever...
Ska dra hemifrån om en timme, vet inte riktigt va jag ska göra fram tills dess... äta is kanske? Jag har INGA rena strumpor, så ni kan ju tänka er va jag tänker göra ikväll... Jag har ett par inter sport strumpor rena, men problemet med dem e ju att mina fötter e heelt svullna, så de kanske blir trångt i skorna...vi får se, de e mitt enda alternativ om jag inte vill gå barfota..vilket egentligen hade varit ganska skönt=)) Gå barfota på vått gräs eller blöt asfalt...fan va skönt?! haha...

Oohh... jag måste berätta att Försäkringskassan e jävla klåpare.. dem vill neka mig föräldrapenning för jag va sjukskriven 2 veckor i maj, va fan lixom!? Jag blir så trött på dem, inget med FK e bra, dem ska alltid krångla med allt å alla... en brud här i botkyrka fick vänta 14 månader på sin föräldrapenning... Va gör vi om det händer? Vi har ingen inkomst? Jag får panik!!!  Man blir ledsen också...de här e de sista man vill höra när man går i väntans tider...

Aja, bra att man har en rolig pojkvän som får en att skratta=) Å en mamma som älskar att gå på Ikea, och Ikeas köttbullar som äger det mesta, 2 katter som vill kela när dem ser matte vara ledsen, och en gumma i magen som rullar runt när mamma vill=)

Älskar er allihoppa, speciellt köttbullarna hahaha




puss!





städ

Nu har jag städat heeeela lägenheten... de e väl inte helt dammfritt, men det får duga sålänge.. Pallar inte hehe.. men har iaf skurat golvet i badrummet, det behövdes...
Så nu e jag sjukt svettig! Skulle behöva en dusch..men först måste jag tvätta... Usch va seg jag e...

helgen

Helgen va supermysig=)

I fredags va jag å min älskling i skäris å köpte present till mamma, en cd skiva å en flarra rödtjut=) Hon gillade sina presenter verkade det som! Lyckat=) Igår var vi på födelsedagskalaset, mycker mysigt! Vi åt buffe me massa olika goda saker, typ rostbiff å sånt..kycklingspett också;) Supergott!
Det var jag, indo, min moster och hennes kille Peter, styvbrorsan och hans tjej, Mamma å Max å Max syrra=) Party! Vi kom hem runt halv ett tror jag, sen somna vi..

Gick upp typ 13 i morse haha, inte gått upp så sent på evigheter, typ senast man va bakis eller nått... November?=) Ska bli kul å se hur mycket som krävs för att bli berusad nästa gång man dricker alkohol=P

Kollade på Vinterviken idag, den gick på fyran, haha hade heelt glömt bort den, så de va lite kul... skitdålig film iof, men det är ju en klassiker=)

Sen drog vi hem till Change å Tilda i Alby på middag, de va supergott!!!! Vi fick nån asiatisk rätt med ris å grönsaker å tofu=) Mums! Det fick mig att vilja käka mer av det asiatiska köket, får försöka få Indo sugen på att laga sånt till mig;) De e ju så gott! Å Tilda hade gjort ananassPaj med kokosglass till efterrätt, även det var helt underbart! Indo, ska jag få en glassmaskin i julklapp?=))))<3 Vi spelade kasta gris å hade massa trevligt=) Kasta gris kändes grymt nostalgiskt, jag vill köpa de å ha me mig till sjukhuset=P Vi har redan packat ner Yatzy=P Skitspel! haha=))

Nu är det snart läggdags, ska försöka komma upp tidigt imorrn (inte vid 13) och städa å försöka fixa tvättid... Måste komma ihåg att ringa Mine rätt tidigt också, hon å hennes karl sticker ju till Turkiet imorgon, jag e inte liite avundsjuk! Fan va skönt att få komma bort nån vecka...

Ska försöka komma iväg upp till Väsby nån dag i veckan också..Indos bror kommer hem från London, han bor och pluggar där=) Grym pianist!

Aja, nu e de nog tvättaavsigsminketochborstatänderna-dags=)

Puss å kraaam!




Sådääärja

Då var det lördag igen, fan va veckorna går fort egentligen! Sjukt!!

Ska berätta mer om min vecka nu, eftersom det blev så kort igår=) Veckan har väl egentligen sett ut som vanligt, men i onsdags var jag å mamma på skansen! Så himla skönt va de! Vi gick på akvariet, fast vi typ sprang oss igenom där, för mamma ville inte kolla på ormar å sånna läskiga djur=P jag förstår henne! Jag e inte heller ett fan av stora feta långa ormar...usch... Jag gillar bara Carros ormar=)  Sen gick vi runt på skansen, vi köpte nybakade bullar, som va galet goda, helt färska! Mamma tog kanelbulle å jag tog en kringla=) Mums!! Vi såg björnar,sälar å massa andra djur, men det var många djur som inte ville komma fram.. otur.  Sen när vi tyckte vi gått färdigt så åkte vi med båten tillbaka till slussen och gick å käkade bakad potatis med massa smaskig skagenröra=) Sen hem till henne, kolla på tv å hade mysigt=) Tack för en underbar dag Mammsen!=))))

Även idag ska jag träffa mor min, hon fyller år idag så vi ska på kalas=))) Ska dra om ett tag, måste bara göra mig vacker först=) Och Indo spelar world of warcraft, så jag får väl tjata på honom att han ska göra sig iordning också... Vi har köpt födelsedagspresenter till henne, men kan inte skriva vad här, för hon brukar läsa min blogg=)))

I morse, runt 7 tiden så vaknade jag, som vanligt av att solen sken in mellan persiennerna... så tittade jag på Indo, som såg relativt nyvaken ut... Tv:n stog på, och det var nått barnprogram på femman "Nalles stora äventyr"... Jag frågade honom "vad tittar du på?"   Han svarade "Jag tittar på Sopranos".. Jag tittade på tvn igen å såg en stor nalle springa runt och prata å sa "ööhmm de e de väl ändå inte?" Som svar fick jag "Ska vi sätta en hundring eller?" HAHA jag ba "Baby, du e inte vaken va?"  "Jo, jag ville bara jiddra med dig!" Hahahaha sen somna han om igen=) Jag e rätt säker på att han babbla i sömnen igen..men det roliga va ju att han faktiskt låg å kolla på skiten...=)))

Aja, ska gå å fixa mig nu=)

Puss!!!

Och förlåt älskling att jag berättar sånt här i min blogg, men vafan.. du e för rolig=) Å jag gör inte narr av dig!=) Sötplutt

Lägger upp en bild på "Sopranos" också;)


Sopranos?=)

Nu har jag varit dålig igen!!

Haha, ibland tappar man bara lusten för att blogga... Jag har haft ett par jättesköna dagar, jag och mamma var på skansen häromdagen! Skitmysigt! Men ajj va ont i fötterna man fick till slut haha=) Skriver mer om det imorgon..

För nu måste jag bara få "gnälla" lite.. eller gnälla å gnälla.. men det känns som jag inte kommer gå gravid så länge till, men jag kanske bara inbillar mig...  Men man vet aldrig... Jag har jättetäta förvärkar, men det behöver väl inte betyda nått? eller? Nån som vet och kan dela med sig av sin förlossningsberättelse? Jag vet inte riktigt vad de e som händer... men men=)) Det skulle ju vara underbart om hon ville komma ut nu, vi som har packat BB-väskan idag också=)) Allt e typ klart förutom att min morgonrock fortfarande hänger på tork, å den vill jag gärna ha med mig till förlossningen...


Sitter å kör en freeroll på partypoker, den började kl 21, va inte meningen att sitta såhär länge å spela... men de bara blev så, man e ju grym;)

Skriver mer imorrn=))) orkar inte nu hehe... puss på er

Michael Jackson...

Sitter och tittar på minnesstunden, blir helt tårögd... Mariah Carey sjunger...
Synd att kommentatorerna på fyran, Ronny Svensson och den där bögen Fredrik Strage sitter å snackar en massa dynga.. fan va ni suger....

Tjockkisbilder!!

Här är en bild från vecka 29, och en från idag (vecka 37)

Miss Fatty!=))


Vecka 29Vecka 37

nyfiken

Jag e nyfiken på vilka som läser min blogg!! Skriv gärna era namn i kommentarer=) Det är bara jag som kommer se=))

Nu ska jag kolla på secret dairy of a callgirl...kul serie som handlar om en prostituerad =)) haha

najjti

Fan va jag e dålig på att blogga!!

Haha ni får ursäkta! Jag har inte haft fullt upp eller nått lixom, har bara inte haft lust=P
Eller.. jag har gjort massa saker, men sen när man sitter framför lapen så har jag liksom inte pallat hehe...

I fredags va jag å mamma i skäris å shoppa lite, det va mysigt, hittade ett par byxor som jag redan har likadana av, men som det kom fula bruna färgfläckar på när vi höll på å måla här hemma... köpte dem förra året, så jag blev helt överlycklig nr jag såg att dem kommit in nu igen!! Så det blev ett par sånna, å så lite linnen å sånt=) Å mamma köpte bebiskläder=D
Sen gick vi å käka jättegod lunch!

Igår städade jag heeeeeeeeeela dagen! Det blev fint, men gud va trött jag va efteråt haha, men blev pigg efter en god middag=) Sen kom mine, mitte å john, vi käka maaassa godis, drack maaassa läsk å spela poker=D jag kom tvåa hehe, plocka bara upp skithänder hela tiden...Mine, den jäveln slog mig varje gång jag tyckte jag hade en grym hand... fan också=) hennes färg slog mitt top-pair osv... =)) Det var iaf en jättetrevlig kväll! Och kul att ni tyckte att vi hade fått fint här hemma=)  Men  yeah, man måste ju när man ska ha bebis=) hihihi... När dem hade åkt hem la jag å Indo oss i sängen för att sova å kolla på Bruce allmighty, så jävla kul film haha, Jim Carrey e långt ifrån min favorit, men just i den här filmen e han en pärla!

Idag gick vi upp ganska sent, 11... de e sent jämfört med när vi brukar gå upp...runt 9 typ.. Mine kom å plocka upp mig på dagen, så drog vi till Ica Maxi och köpte lunch, grillad kyckling.. å så skulle jag köpa is, men den va ju slut som vanligt... tur att jag hade hemma iaf;)  Sen drog vi till mig å käka grillad kyckling med baguetter å potatissallad...MUMS!!!!!!!!

När Mine åkt igen, så kom Carro hit... 2 mysgummor på en å samma dag=)) Vi käka chips, jordgubbar, middag å glass haha...Svullhelg!!!=))))) Men, Carro glömde sin chokladmjölk!!=( Jag lovar dig Carro, att Indo kommer ta väl hand om den=)))) haha, söt e du som köpte med dig dem!!

Nu sitter jag här , pratar med grannen om world of warcraft, å med carro,..vi ska snart köra betapet=D Å så äter jag is!!!


Nu loggar jag ut=)

Tjipp!!

Rainy day

Idag skulle mamma och jag ha gått till skansen, men när vi vakna imorse så ööösregnade det! Och åskade...det är mysigt med åska men samtidigt lite läskigt... eller, det är väl blixten man ska vara rädd för..med all rätt... blixten slog ner i en snubbe i filipstad idag... usch=/
Så, det blev inte skansen, men vi träffades ändå, Skärholmen med liten shopping och en god lunch!! Mamma käka carbonara och jag käkade en jättegod sallad=) När jag va påväg till Skäris för att möta henne, så sken solen så som den gjort hela veckan, typiskt.. lömskt sverigesommar-väder=) men man kan ju inteåka till skansen och chansa på att vädret ska bli bättre?! =)

I morse ringde Mine mig, hon lät glad! Jag fattade direkt varför;) För hon tog körkort i morse!! Så jävla grymt! Inte många som fixar det på första försöket;) Im so proud!

Har precis hängt tvätt... badrumsfönstret är alltid öppet hemma hos oss, och ibland får man oinbjudna gäster, som idag till exempel, en stor äcklig jävla spindel, han stod INTE på listan över VIP iaf... mesig som jag e ropade jag på Indo, som fick ta hand om den stora äckelspindeln...den dog. Känner mig lite taskig, djurvän som jag e! Men men... nu vet ni iaf vem ni ska skylla på om det blir regn imorgon! Sorry guys.... och, sorry Mr Spider.

Igår va jag hos BM igen=) den här gången var gudmor Carro med, hon e så söt=) Men hon hade lyckats bränna sig på axlarna, jågurt gumman!=)
Vi lyssnade hjärtljud och mätte magen, allt ser bra ut! Längtar massa!! Allt är nästan klart nu, bara några saker som fattas... skötväska och badbalja...undrar om det är nått mer? hmmm... undrar om hon kommer bli lika galen i att bada som jag?=) Badboll!

Min lilla Hjärtakatt ligger bredvid mig i soffan... stackars katter, det måste vara supervarmt för dem nu.. stekhett både inomhus och utomhus... på dagarna ligger dem helt utslagna på golvet å sover.. Chilly ligger på fönsterbrädan å sover...fönstret är öppet så det måste vara skönt och svalt för honom=) Dem brukar turas om att ligga där=)

Idag åt vi oxfilé till middag, så sjuukt gott!!! Det är ju inte varje dag man äter det=) Indo fick det av Johannes när han skulle flytta... Tack Johannes=)


Mina ben är så svullna...fötterna också, det blir ju inte bättre av värmen=(  Jag har fan hela Mälaren i kroppen känns det som.. men men, de e ju smällar man får ta;)

Snart ska jag och Indo sussa, mysigt att lägga oss tillsammans=) <3

Godnatt alla barn!!

Tjing Tjong



Jag hoppas inte...

att Indo blir såhär dagen då jag raderar hans world of warcraft konto=) men jag lovar att filma isåfall;)



Oj va tiden går...

Kolla nyss på klockan.. helt sjukt! Den här dagen har gått jäättefort, konstigt nog.. har tvättat å chillat, kört lite betapet å känt på magen, bebisen har varit livlig idag...busfrö=) De e kul att se hur magen rör sig haha, känns lite konstigt ibland också, beroende på hur hon rör sig.. men de e mys!=)

Indo sitter vid wow som alltid... hoppas han lägger sig med mig inatt<3  Hatar att somna ensam.. fattaru de!! =)
Ska fråga honom hur lång tid han har kvar=P

-Älskling, hur lång tid tror du att de e kvar? ge mig en uppskattning...
-Jag vet inte.. en timme kanske...
-Meeeehhh...=(
-mmm
-Jag vill sova me dig!!
-Det ska du få göra...
-Men jag kommer ju somna innan dig då ju!
-Men baby då...


Fan=(
Men han lova att inte spela imorgon, haha vi får väl se hur det blir med de..isåfall kommer jag skriva ett gnälligt inlägg här imorgon=)

Jag tog en kall dusch förut,, de va det skönaste jag gjort tror jag, förutom när jag å mamma va på centralbadet och fick helkropps massage... Mamma, när ska vi göra det igen?=)))

På fredag ska jag å mamma till skansen, vi har aldrig varit där tillsammans..eller jo, nån gång när vi va på allsång på skansen, men de e inte samma sak"/ Det ska bli så mys!! Som tur e så ska de inte bli lika varmt ute som det varit nu de senaste dagarna.. får gärna bli lite svalare när man ska gå runt i flera timmar... haha va kul de skulle va om mitt vatten gick inne på skansen... typ aphuset.. tänk om man skulle vara tvungen att föda på skansen? Hahaha!! Det skulle va nått.. Hoppas inte det händer!

Jag saknar mamma! ahah=)

Ska gå å kolla om isen e klar...
Lite is va klart=) Men långt ifrån allt! =( men de duger så länge=)
Ingen fattar hur jag kan vara så sugen på is hela tiden, jag fattar inte heller...=S Det har nog inte med kylan att göra, jag bara älskar att knapra på det=S Burger King har den absolut bästa isen... den e krossad  å lätt att knapra på... så om du vill göra mig lycklig så ska du gå till BK, be om en stor mugg å fyll heeela muggen med krossad is!! Den som gör det först kan få ett pris... ett CS account... mohaha..nä, men jag kan bjuda på en kram eller nått sånt...
Vi kan ha det som en tävling!!

Burger King is = MVG
Mc Donalds = VG
Partyis påsar = VG
Ispåsar som man gör hemma= VG
Iskuber som man gör hemma i sånn där hårdplastgrejj= VG

All is e fan minst VG. Hoppas jag kan ta med is till förlossningen... annars får jag abstinens! =)
Nu tog isen i mitt glas slut...har sista i munnen, vill nästan inte att den ska ta slut=(  Å där tog den slut...helvete.

Nu vände sig Indo om... de första han säger är "Pornato"?!?!?! wööt.... aja, de e ibland ingen skillnad på prata i sömnen eller inte när det gäller honom.=)

Jag försöker få honom att gå in i Ri-fa bloggen å skriva... han har fan aldrig gjort det, å jag tycker det skulle va kul att se honom skriva, det tycker nog hans fans och vänner oxå!! Känner du pressen nu älskling?=)

Imorgon ska jag tvätta igen och städa ur garderober.. så alla kläder får plats igen=P Det borde dem göra, med tanke på hur mkt kläder jag slängde häromdagen... helt sjukt, jag slängde ner allt i sopsäckar å la dem i "Brännbart" lådan i grovsopen, när jag kom ner senare för att slänga en tavla så e de nån luffare som öppnat säckarna och gått igenom ALLA kläder haha... sen hade människan vikt ihop kläder snyggt å prydligt... min gamla rosa niketröjja å en ljusblå jeans kjol jag inte kunnat ha på flera år låg framme, synliga.. personen tänkte väl att dem kunde återanvändas.. men fan, ändå... skabbigt att hon (jag antar att de va en gammal tant) öppnade dem.. det kunde ju ha legat exakt vad som helst i? well well..

Sen e de fortsatt städning som gäller, ska gå ut i förrådet å hämta en väska oxå, de e dags att packa BBväskan...=) Undrar vad man ska ha för bebiskläder med sig? Blir nog några små bodys, strumpor och mössor=)
Idag har jag även vunnit aktion på tradera=) Köpte en bärsele! Från babybjörn..ett bra märke som man kan lita på!!

Jag vill ha mer is... jag undrar om detta beroende kommer att hålla i sig efter bebis har kommit också? Jag vill nästan det... de e så underbart med is...

Nu ska jag lägga mig å gnälla lite på Indo=) Fast inte för mycket, han kan bli arg! De e fan inte kul, han blir så himla läskig!! haha skojja, lugnare människa får man leta länge efter=)

Puss å kram skumbanan



RSS 2.0