Jag är kär...i ett hus.

Ja, så är det.

Min mamma som är mycket intresserad av heminredning brukar gå in på hemnet.se och kolla runt på olika hus och hur dem har blivit inredda... Så nu har jag börjat göra samma sak, för jag råkar ha samma intresse... Och nu har jag hittat den perfekta villan, mitt öga har aldrig skådat ett vackrare hus. Det har ALLT man kan önska sig. Det var nästan så jag började gråta, utan att överdriva. Jag vill så sjukt gärna ha det huset eller ett liknande!!

Check this out.

http://www.hemnet.se/beskrivning/547328?r=12

Klicka på länken, å kommentera på min blogg vad ni tycker om det.

Jag är kär... i ett hus.

Sängen

Elllooo

Ligger i min säng... så himla skönt! Elicia sover...hon har börjat göra massa nya saker, får börja filma mer å lägga upp här så kan hon få visa=)

Idag har jag umgåtts med min dotter som vanligt.. så himla mysigt! Kan inte fatta hur vissa kan säga att dem kan bli trötta på att vara mammma..det är ju det bästa som finns!!! <3 Tycker jag iallafall=)
Imorgon ska jag å mamma åka å köpa en resesäng till Elicia som hon kan sova i när mamma e barnvakt eller nått=)

aja, vet inte va jag ska skriva.. kände att jag behövde uppdatera bloggen lite bara=)

Ska kolla tre kronor nu, ni vet den där serien som sändes på fyran på 90talet.. fan så bra serie det är! Hade glömt bort massor! Men nu e de maraton=)

Tjingeling! Och "HEJ JEsUS!


Forgive me, jag ska synda idag

Jag vet att jag gör nått dumt nu. Det finns inga ursäkter. Det är Måndag idag, å jag e sååå sugen på ostbågar.. det ligger en påse i köket... Egentligen får jag inte, finns inga ursäkter. Men jag kanske e dum sen å käkar lite.
Imorrn kommer John å Carro hit (Elicias gudföräldrar), å vi ska käka middag.. efter det är det nya tag igen... jag ska fan förbjuda mig själv för att äta crap i helgen. Mamma å max kanske kommer på adventsfika (hoppas) å då kanske man dricker glögg eller julmust å kanske tar en lussebulle, en pepparkaka eller två... Efter ikväll ska jag be Indo gömma alla godsaker vi har hemma.. eller slänga.. är det nån som vill ha en oöppnad sourcreme and onion chips påse? Iof så kan man ju bjuda på det imorrn när john och carro kommer... vill ni ha det tro? Annars får ni ta med er hem haha!


Idag har jag även fuskstartat med lite julgrejjer...Jaaaaaaaajaaa.. jag vet att de e tidigt, men det här är första året på länge som jag faktiskt ser fram emot julen. De senaste åren har jag bara tyckt att julen är deprimerande.. men i år har jag ju min älskade dotter och min fina sambo=) Det blir Elicias första jul, å hon har fått världens finaste julklänning av sin mormor=) Men tillhörande tomteluva, hon kommer bli så fin så=)

Helgen va mysig..vi tillbringade den med vänner och familj. I lördags var farmor å farfar(Indos föräldrar) här å käka lunch å vi lekte med Elicia=) mys! Igår var vi hemma hos mormor å morfar (mina föräldrar).. Jag fick 2 jäättefina lampor av mamma, som e formade som stjärnor=) Ska ha en i fönstret i vardagsrummet, och en i köksfönstret=) Har redan satt upp en stjärna i vardagsrummet;) Å jag funderar på att ta fram lite jul-ljuslyktor ikväll också... men alla tomtar får bo kvar i sina lådor sålänge... Måste damma massa å sånt innan sånt åker upp ur dem mycket trivsamma kartongerna.. Jag har ett gäng tomtar på balkongen också... Dem väntar på att få komma in i värmen också! Gorgon och Company. Jag ska lägga upp en bild på tomtegänget=P haha

Idag tog Indos vita wow-vecka slut... Jag som tyckt att de varit så mysigt att umgås med honom hela veckan! Damn you world of warcraft!!

Igår tonade jag håret mörkbrunt..det blev jättefint! Var så jävla trött på de där slitna ovårdade håret, med 1 decimeters utväxt i den exotiska färgen "råttfärgat"... Skönt med lite nytt iaf=)

Nu ska jag ta fram julljustakar=) haha!!

Feliz navidad, och på återseende.



Svante är den tjocka med flugsvampen, Gorgon är han i rosa-glittrig dräkt, och Knut är tomten med lyktan.
Och bara för att Gorgon har rosa kläder så betyder inte det att han är bög!! Så sluta med era fördomar!

tjingtjong

Fan va jag sovit dåligt inatt..har bara legat å tänkt å tänkt... Mått rätt dåligt faktiskt..

Men det blev iaf 4 timmars sömn eller nått sånt...

Snart kommer Elicias farmor å farfar hit, vi ska käka lunch och mysa med Elicia.. Och ikväll kommer förhoppningsvis Mine och Mitte hit... Mine ska få vara min psykolog idag=) Känns bra att ha vänner man alltid kan lita på... En annan sådan var här igår..min fina lilla Carro med stora boobsen=)) Som även är Elicias gudmor! Mine är också gudmor/fadder till Elicia:) Jag valde ut de bästa till min dotter;)

Igår drack jag lite cola å kaffe.. jag blev helt pigg å de är säkert en av anledningarna till att jag inte kunde somna inatt.

Aja, dem lär ju komma vilken sekund som helst nu..så jag måste gå...

tjingtjong




Carro och Mine=) <3

godis

Har precis kollat på "vakna med the voice"..jag höll på å somna.. Elicia vaknade 3:40 inatt å jag har varit skittrött i flera dagar nu... Doktorn säger att jag har lågt blodtryck och måste vila... jag sa att jag har en dotter, han sa att jag måste sova... det märks ju att doktorn var en karl.. Dumhuvve!

Elicia har somnat nu igen=)
Jag ska sova mer!!

Å sen ska jag kanske möta indo i centrum... jag ska köpa godis=) De e ju fredag idag!!! Jag vill ha tryfflar=) E skitsugen på choklad=)

Nu mååste jag passa på att sova lite=)

På återseende.

hypotyreos

jag ska äta medicin för resten av mitt liv... här kommer en förklaring.


Allmänt

Sköldkörteln, som sitter på halsens framsida, producerar hormoner som påverkar nästan alla kroppens funktioner och styr ämnesomsättningen. Om sköldkörteln tillverkar för lite hormoner kan man få hypotyreos. Då får man låg ämnesomsättning och kroppen går på lågvarv.

Den vanligaste orsaken till att man producerar för lite hormoner är att kroppens egna immunförsvar angriper sköldkörteln och orsakar en inflammation som förstör körtelvävnad. Andra orsaker kan till exempel vara att man haft en sjukdom i sköldkörteln eller hypofysen, graviditet, jodbrist eller en tidigare operation för struma.

Hypotyreos är vanligare hos kvinnor än män. Det förekommer i alla åldrar, men oftast bland medelålders och äldre människor.

Symtom

Exempel på tidiga symtom på hypotyreos är

  • trötthet eller nedsatt ork
  • depression
  • koncentrationssvårigheter.

Exempel på senare symtom är

  • frusenhet
  • torr hud och torrt hår
  • förstoppning
  • sämre minne

Om man haft sjukdomen under en längre tid utan att upptäcka den kan man bli svullen i ansiktet och få en mörkare röst.

Behandling

Den behandling man får mot hypotyreos består av sköldkörtelhormonet tyroxin i tablettform. Behandlingen är oftast livslång och syftar till att få ämnesomsättningen i balans. Under tiden måste man gå till läkaren regelbundet för att kontrollera sina värden med hjälp av blodprov.


Mitt i naturen

Ja, jag samlar lite pensionärspoäng genon att titta på "mitt i naturen". Alltså, jag vill inte vara sånn men det är riktigt intressant! Liksom, hur många vet att en Ål kan bli 150 år? Helt sjukt.. Jag vill vara en Ål.

Idag var jag hos doktorn och fick svar på mina blodprover jag tog förra veckan. Det visade sig att jag ska äta en ännu starkare dos från och med nu, för att sen äta en ÄNNU starkare... Om man slutar med den här medicinen kan man dö har jag läst och hört. Kul! I dont wanna die..

Hur som helst, det har varit en lugn dag.. Var ute på promenad med Elicia och Indo för en stund sen, Elicia somnade och sover ännu. Så jag har passat på att ta itu med lite tvätt och städning och sånt. Vi får middagsgäster imorgon, då måste de va fint=) Dessutom så HATAR jag att ha oreda runt mig, jag mår typ psykiskt dåligt av det.

Nu ska jag spela Betapet med Liz, har inte spelat sen jag satt i värkar den 14 augusti, så jag lär ju inte va lika grym nu som innan:P har tappat mina skills haha=)

Hej på er.

Pissdag...

Hela veckan har jag sett fram emot idag.. vi skulle äta indonesisk restaurang med Indos pappa, men sen hände det massa saker hemma.. indo å jag tjaffsa.. osv osv..inget jag vill prata om, men det slutade med att jag å Elicia stanna hemma och Indo åkte iväg...

När han hade gått så ville jag gå till handlaren å köpa nått att äta å cigg, så jag rullade iväg med Elicia, och påväg hem när jag skulle tända en cigg så fick jag glöd i ögat, fyfan va ont det gjord..helt sjukt faktiskt.. hur hamnade glöden i ögat? Jo, det är storm ute, blåser skitmycket...
Sen gick jag vidare, trampade i vattenpöl efter vattenpöl och kunde konstatera att mina tänka vinterskor inte kommer funka i vinter... Sen skulle jag passera en parkering, när jag nästan gått över den gatan så kommer en bil i full fart mot mig och elicia... en hårsmån från att köra på oss. Jag stannade upp, helt chockad å bara stirrade på dem. Så kommer det ut en kärring ur bilen och börja skrika på mig som om det vore mitt fel... Vilket det inte var, fler vittnen såg detta å alla sa att han som körde inte tittade på vägen... Jag hann aldrig ta reg.nummer på bilen,, men jag tänker få upprättelse på mitt egna lilla sätt. För nu e jag så jävla förbannad. Tänk om den jäveln hade kört på oss? Jag kokar fortfarande av ilska.. det har inte varit en bra dag, inte igår eller förrigår heller.. Tur att jag har Elicia, den enda som kan få mig att le. Så glad att jag har henne.. bästa som någonsin hänt mig...

Dem säger att Fredag den 13:de är otursdag, men min otursdag infaller Lördag den 14:de...

Nu ska jag... jag vet inte.. va ska jag göra? Elicia sover... I vanliga falll hade jag städat lite, tänt massa ljus och myst ner mig i soffan och käkat popcorn.. men jag har verkligen ingen lust.. e inte på myshumör.. e jävligt hungrig, men har ingen mat hemma..

Aja, om det finns någon snäll själ där ute som vill komma hit med snabbmat så vore det guld... å jag kan bjuda på popcorn..

bye bye






Ännu ett värdetransport rån i orten

Det var väl bara en tidsfråga...



Två beväpnade rånare slog på fredagsmorgonen till mot en värdetransport i Eriksberg i Botkyrka söder om Stockholm.

Annons:

- Den ena var beväpnad med ett pistolliknande föremål och den andra med någon form av tillhygge, säger Christina Johansson vid polisens länskommunikationscentral till DN.se.

Rånarna ska enligt polisen ha kommit över en värdeväska innan de flydde i en blå Volvo mot E4. Ingen person skadades vid rånet, uppger polisen.

- Vi har en helikopter uppe som söker efter rånarna och ett flertal polispatruller finns på plats, säger Christina Johansson.

Larmet inkom till polisen klockan 09.21.

 

Källa: DN

 

 

Jag fattar inte hur man kan vara så desperat efter pengar så man utsätter människor för psykiskt och fysiskt lidande?

Sådana människor har man själv råkat ut för. Jag har inte blivit rånad, men för ett par år sen blev jag utsatt för ett bedrägeri, och det handlade om en del pengar, hur mycket tänker jag inte berätta, men jag kan berätta att jag fortfarande mår psykiskt dåligt..varje dag... Brottslingen fick sitt straff, men vad fick jag? Livstid i att försöka bearbeta det som hänt och försöka förstå vad jag gjort för ont för att förtjäna detta. I resten av mitt liv ska jag leva med att någon var så jävla elak och utsatte mig för detta.

 

 

Jag avslutar detta blogginlägg med att säga

 

Jag är trött på pengakåta människor som bara förstår för andra. Får människor att tänka "jag kommer aldrig mer att kunna lita på någon, aldrig!"

 

Nu ska jag umgås med min familj, min dotter och min sambo, som jag vet att jag kan lita på.

 

Sen vill jag säga en sak till min älskade mamma, låt INGEN trycka ner dig, aldrig! Jag vet att du inte heller har så lätt att lita på människor, det är tragiskt. Men vi älskar dig, jag och Max. Och Elicia förståss=) Vi älskar dig, glöm aldrig det=)


Main event(Spoilers)

Ni som inte sett finalbordet än, och som följer WSOP bör inte läsa mer av detta inlägg då jag kommer med en del spoilers...
Kommer även finnas en bild längst ner i detta inlägg








Såja, nu har jag sett finalbordet i WSOP (World series of poker), SÅ nu e det så att världens bästa spelare Ivey inte vann. Tror han kom på sjunde plats.. minns inte... Men, heads up hade vi Darwin Moon och Joe Cada. Fyfan vilken pajjas Moon var... jag har inget positivt att säga, mer än att han ändrade sin spelstil lite nu till finalbordet... Han va chipleader, och Cada var short stackad, 2,3 miljoner i marker hade han som minst, och Moon hade 58 miljoner när dem började... Därför tycker jag att det är värt en stor applåd att Cada ändå tog hem segern... Han lyckades även ta rekordet på yngsta vinnaren i WSOP, förra året va det Peter Eastgate, som vann han var då 23 år, Cada är 21 år.










Jusste, för er som kkänner mig är det inget nyhet att jag e torsk på bloggar, även Blondinbellas blogg... För nån vecka sen skrev hon att hon had en tävling,, som jag deltog i för skojjs skull.. Jag och 99 andra tävlande vann 2 veckors gratis träning på Balance. Det kommer bli ballt=) Då får man ju träffa Bella också... tööng.
Många hatar henne, men det är ju inte heller alla som följer hennes blogg, eller förstår hela den här grejjen med bloggar... Det är tråkigt, för det resulterar ju bara i en massa fördommar. Hon e ball, han grymt bra självförtronde, och verkar vara starks om person.. dessutom verkar hon riktigt trevlig, och jag hoppas detta även stämmer IRL (in real life).

Ska gå nu...

tjingeling

fruktansvärt uttråkad och trött

Då sitter man här igen då... skriver bara blogg när jag har tråkigt...typ... Eller vill berätta något intressant.
Har dock inget intressant att berätta, för den här dagen har varit långtråkig...

Elicia är krasslig igen, hon hostar å sånt=( Men hon verkar vara pigg och glad ändå=)
Indo spelar wow som vanligt, och själv sitter jag här som sagt...eller skrivet.. eller nått.. inte fan har jag städat idag heller, jag orkar inte.. jag e sur för jag inte kan äta godis eller dricka cola... fan också... dricker bara vatten... drack 2 glas mjölk igår iof... men de e ju inte cola=( Äter vanlig husmanskost, byter dock ut de mesta till fullkorn å sånt.. fullkornspasta smaka exakt likadant som vanlig pasta, så jag fattar inte varför man inte bara käkat sånt förut.

På tisdagar är det bara skit på tv, bara massa skittråkiga saker... usch va bitter jag är... om jag hade fått ett glas cola hade jag blivit glad igen.. på Lördag får jag dricka lite cola, kanske... beror på, för jag är lite av en tävlingsmänniska när det gäller sånt här, liksom tävlar med mig själv.. om jag inte druckit cola på 4-5 dagar, så vill jag nog inte förstöra det.. men nån gång ska jag få dricka cola igen, men inte nu..  Godis är jag inte så sugen på heller, inte just nu iaf..kanske e för jag precis ätit middag... Det blev kyckling med pasta.. å till lunch åt jag sallad med lite lax.. å dricka? vatten.

Undrar om Elicia vill somna tidigt ikväll.. så kan ja gå å lägga mig också, e så fruktansvärt uttråkad... vill sova å vakna på rätt sida imorgon, jag har varit sur och irriterad hela dagen.. e arg på nästan allt å alla.. inte Elicia förståss=) Hon är ju min sol!

Det står lite tårta i kylen kom jag på nu, men jag får INTE röra... e inte sugen heller iof... Jag å Elicia köpte en schwartswald tårta till Indo i söndags, det var fars dag.. å så fick han en film, som han vill se ikväll, men jag vet inte om jag pallar fan=/

Det är "Little man" på tv nu.. så jävla rolig film, som jag kan rekomendera alla att titta på!

Åh..ångest.. jag ligger efter i allt jag skulle göra på Dreambinder också.. har så mycket ideer men jag har fan aldrig tid=/ Måste ta tag i de där.. iaf lägga ner lite tid varje dag, då skulle jag få nått gjort iaf... Men eftersom jag ska intervjua artister och skriva recensioner så krävs det att jag måste lyssna på massa musik... MÅSTE ta tag i det.. !!!! Just nu har jag iaf tid... ska kanske ta å ladda ner lite mixtapet och album nu som jag kan lyssna på imorgon, å kanske förbereda en intervju eller två... Om det är nån som har förslag på artist eller grupp så hör av er till mig! Skriver mest och helst om oetablerade artister... mejla mig på [email protected].



www.dreambinder.se

en sak till

Å om det är någon som säger "Du behöver inte banta du e fin som du e"... skaffa glasögon och en hjärna är mitt tips till er.

banta..

ah, nu ere dags, för nu pallar jag inte mer! Jag ska nu i ett desperat försök gå ner så mycket i vikt jag kan på kortast möjlig tid. För nu har jag ångest, jag vill ha mina gamla jeans, å så vill jag kunna visa mig i bikini i sommar.

Jag kommer antagligen inte banta särskilt "hälsosamt", men bara så ni vet, jag Bryr mig inte, och det kommer säkert finnas folk som säger "du gör på fel sätt", ni som tänker göra det, gräv ner er. Jag kan själv! Jag kommer hålla mig till strikt diet. Sallad, kyckling och fisk. Inget socker, kolhydrater och minimalt med fett. Om nån ska komma å säga att "det är inte ett bra sätt att gå ner i vikt på", så kommer jag bara bli sur och förbannad. Så, gör mig en tjänst och håll käften bara=)


Idag ska min kompis operera brösten, så jääävla grymt! Jag vill också!! Hon har verkligen längtat efter att få göra detta, så jag e jätteglad för hennes skull.. om 28 minuter är det dags, och jag kan inte föreställa mig hur nervös hon måste vara... men det kommer gå bra, hon kommer antagligen läsa det är sen, nån gång när det är gjort och hon orkar sitta framför datorn.. så då vill jag bara skriva en personlig hälsning till henne nu.

Gummsilumms, det här kommer gå jäättebra! Och tänk hur bra du kommer må efteråt, och det ska bli så sköönt att slippa ditt tjat om att du vill göra de här nu;) haha! Nämen seriöst, det kommer gå jättebra, och jag ska komma å ta hand om dig i veckan=) Å sen när allt har läkt klart å sånt så MÅSTE jag få titta på dem!=D haha!
Puss å kram mitt lilla kex
.


Nu ska jag gå å lägga in kyckling i ugnen.

Tjabba

EMA!

Om några timmar börjar Mtv Europe music awards! Fett töng. Vi får väl se vilka som blir vinnarna ikväll.
En som verkligen INTE förtjänar ett pris är ju... Kanye West.



Lejjter

elician


Nuu ska jag sova=)

Men jag tänkte avsluta kvällen med en jättefin bild på min dotter=) Världens vackraste!!


What really grinds my gear (en hel lista)

Ja, för jag sitter här å bara irriterar mig så stenhårt på en massa just nu. KAn ju börja med att säga att mataffären vi har i centrum är den mest ruttna mataffären någonsin. Tyvär. Grejjen är, att varje gång jag köper bröd där, så har det möglat 1 eller 2 dagar efter. I förrigår köpte jag bröd, som går ut IDAG, jag tar väl för givet att det ändå ska hålla i en vecka iallafall. Svin. Så nu e min frukost förstörd, eftersom jag fick en bit med MÖGEL i munnen. Jävla skit, jag som var så hungrig, det här kommer ju leda till att jag snor en mazarin av Indo snart.

Svininfluensan, och dess egoistiska hypokondriker.
Är du jätteförkyld och hostar mycket? Då är du dum i huvudet och hypokondrisk om du tror att du har svininfluensan. Har du 39 graders feber i flera dagar å du känner att du inte vill eller kan röra dig? Då är du med all sannolikhet smittad. Ni hypokondriker, som springer till akuten å tar upp viktig plats i vården som är avsedd för smittade personer. Det är fan ERAT FEL att den där 3 åriga pojken dog, delvis. Men ni e så jävla svenne-egoistiska så det skiter väl ni i.

Tele2/comviq.
Nätet fungerar inte. Jag har lust att sula mobilen i golvet å skrika. Helvetes mobilföretag.
På aftonbladet står det om det, men det står iinget om när det ska komma igång igen. Tänk om jag ska nånstans och är sen? Då måste jag ju kunna komma fram?! Står ni för det då om jag får feta problem bara för erat skitnät inte vill funka? Funderar på att byta tillbaka till 3 igen, ironi, men 3 hade aldrig sånna här problem. Stila er för fan. Jalla, få min mobil att funka igen.

Min katt, Chilly Som jamar så jävla fult, man blir liksom sådär äckligt irriterad "Maaaaaaaauuuu", nej det är inte sött. Om ni tycker de e sött att sitta å lyssna på de där oljudet dygnet runt, så kanske ni borde skaffa katter. Men han e väl söt iaf, men fan så irriterande.

www.whoa.nu, fan vilken jävla skitsida. Forumen sköts av ett gäng marionettliknande k**sugare som tycker dem är så himla coola bara för det står "moderator" bredvid deras namn, och dem ska hela tiden vara så otroligt PK, jag försöker bryta trenden genom att skriva opolitiskt korrekta saker i nästan alla trådar. Och varje gång jag får ett svar, där jag oftast ska bli "rättad", eller så vill nån berätta hur Iq-befriad jag är.. Det är då det kittlar i magen, så otroligt härlig känsla, att få provocera Whoa-folk... ni är ju ett släkte för sig.

Folk som smackar när ni äter...seriöst. Sluta. Vissa av mina kompisar smackar som om det inte vore någon morgondag, kan ni vara snälla och tänka på det? Tack på förhand.

Jag skulle kunna hålla på i en evighet... men får ju spara lite.

Hejdå...

Förresten, jag HATAR hela den här grejjen med provocerande bloggar, men min är inte det, den är bara helt ärlig, och lite bättre än alla andras.

Bye suckers

is

Sitter här å knaprar is.. har inte så mycket att göra.. Elicia sover och Indo sitter vid andra datorn.. det är nått sött program på tv.. "pets and people" eller nått.. fett söta djur.

Idag blir det rostbiff till middag... dem hade billigt uppe på affären så köpte en bit igår=)

Kollade på de där "Ullared" igår.. haha, asså... jag fattar ingenting. Varför gör man ett prgram om Ullared? Det va ju inte ens bra? Massa campingfolk som handlar massa crap bara.. De e ju bara att gå upp till centrum, så ser man sånt. Vem fan bryr sig om att folk är beroende av att köpa plastpåsar bara för att det är billigt? Eller att det finns en tok-kärring som åker dit varje år och spenderar 50 lax? Herregud... Det är ju inte underhållning. Vad ska komma här näst? "Skärholmen, ett centrum fullt av idioter" Det lär ju bli samma tittarsiffror... I Skärholmen händer det lika mycket som i Ullared. Fast med kriminellt. Tillåme det hade ju fått högre tittarsiffror.
Jag kom på en ännu bättre grejj, en idé som jag ska försöka sälja till kanal 5, "Från Södertälje till Märsta", den ska handla om ett pendeltåg, som visar allt intressant och roligt som kan hända på ett pendeltåg".. Fast min andra idé "Linje 13, Ropsten Norsborg" Skulle få högre tittarsiffror. Vem vill inte se en massa lömska tiggare? Eller gatumusikanter? Eller varför inte FittjaTarzan? Eller småungar som rånar varandra.. (Vid närmare eftertanke så skulle de ju bli ett nytt "Efterlyst...")

För er som inte vet vem fittja-tarzan är... synd för er. Googla.
Elle okejdå, kan berätta att det är en tjock gubbe, med lång ovårdat skägg , som går runt i shorts, året runt och dansar på tuben. Så ni förstår ju vilka tittarsiffror det skulle bli. Jag kan sitta här i flera timmar till, och komma på saker som är mycket bättre än Ullared.


Lägg ner nu för fan, Kanal 5. Kan ni inte visa lite mer vettiga program? Sånn billig skit som ni visar. Ni borde fan skämmas, ni får ju folk att må dåligt! Som sagt, men fan vill se när familjen Svensson går runt i en affär och köper plastpåsar, termosar å allt annat skit dem får plats med i sina trashiga husvagnar. Lägg av.

Lägg ner kanal 5, å låt era anställda börja jobba på det underbara Gekås istället. Trailertrash.

Mer bilder på Elicia! :)


gäsp

Jag fattar inte hur jag kan va så trött! Jag borde va pigg, Elicia sover bra om nätterna och jag klagar inte... Men det kanske e så att jag aldrig faller i djup sömn? Jag vet inte... Jag skulle ju kunna skylla allt på moder natur... så nu tänker jag göra det.. den här stormen och det typiska höstvädret som gör att man kan krypa ner i soffan med gott samvete, med tända ljus och med Elicia vid bröstet.. klart man blir lite seg=)

Men nu ska jag ut och trotsa stormen! Jag ska upp till centrum och handla... Elicia får vara hemma med Indo, aldrig att jag tar ut henne i det här vädret!!

Idag har Elicia klänning på sig som hon fick av Gudfadern=) Skitsöt e hon i den! Får se om jag tar  lite bilder sen och lägger upp=)

Jag har nu bestämt mig, motivationen är äntligen här..jag ska börja på diet. Sopp diet=) Det finns nån dietkur som heter nånting (kommer inte ihåg)... Men måste först göra lite research på det... Det är ju inte billigt med sånt där, därför jag väntat på den rätta stunden=) Jag kommer ju inte bara käka soppa, ska föröka bli bättre med frukt och grönsaker också... Å ge fan i den där kaloribomben vid namn Coca Cola.

Sen jag födde barn så har jag fortsatt att äta massa godis å sånt, nästan dagligen, å det är fan inte klokt hur det sätter sig... När jag var gravid så tog dem blodprover på mig och konstaterade att min ämnesomsättning är alldelles för låg, så nu ska jag käka medicin resten av livet, som heter Levaxin. Min mamma äter dem också, och det är tydligen ärftligt... Så, om jag slutar äta onyttigt så kommer jag tydligen rasa i vikt. Så de måste jag testa nu...
Men jag är sämst på det där med tabletter, jag ska ta dem varje dag, men det händer att jag glömmer dem...

Jaja, nog om det. Nu måste jag till centrum, måste va hemma igen om en timme typ, för jag väntar samtal från vårdcentralen, måste boka tid för ett nytt blodprov för att se om jag fortfarande ska ha den starka medicinmängden som jag haft under graviditeten.. och  mina pills börjar ta slut, så jag behöver ändå nya...

Tjong Tjing

RSS 2.0