HEJ!=)

Ska snart lägga mig å kolla tv, kanske sova en stund, beroende på om Elicia vill sova också, just nu låter hon lite gnällig, så det kanske blir lite gos å mys innan=)

Mina älsklingar... Jag älskar er så himla mycket<3 ni e finast i världen!!!


Jag har en söt bebis=)

Hon e för fin<3

Men hon är bebisen som aldrig blir mätt eller trött haha... har ammat sjukt länge nu, sen var vi tvungna att byta blöjjis, sen amma igen,sen byta blöjjis, nu la jag henne i sin säng, får se om hon somnar, annar får jag väl göra ett till försök med amningen...=) Jag e så sjuuukt trött!! Vill bara lägga mig ner å sova nu nu nu!! Å inte nog med de.... jag e röksugen oxå haha...men kan inte röka om jag ska amma igen sen..
så söt, hon ligger å pratar med sig själv i sängen...<3
Im bored....

hejdå

Måndag...

Jag lyckades somna om en stund i morse, å vi höll på  att försova oss!! Vaknade 7:30 istället för 7... men vi hann med det vi skulle göra ändå=)
Indo är i skolan nu, första skoldagen... jag e så avundsjuk! Vill också plugga! Ska nog göra det när min mammaledighet är slut=) Men innan dess ska jag tokgosa med min dotter =)

Mamma är påväg hit, vi ska äta lite lunch å sen vid 15:15 kommer barnmorskan på hembesök.. Har alltid undrat varför dem gör hembesök haha... dem vill väl kolla att man har fint hemma osv... Så igår å idag har jag städat..bara dammsugningen kvar.. det tråkigaste med andra ord... Det är Indo som brukar sköta det där med dammsugning, för jag har en tendens att slarva med det... 

Det är helt tyst här hemma.. tv:n är avstängd, så himla skönt!! Den som annars brukar stå på dygnet runt.. men nu när Indo är i skolan kan jag passa på att ha den avstängd;)
Det enda som hörs är Elicia när hon andas å pratar lite..."eeehh eeh ehh" säger hon=) myspinglan!

Nu ska jag vara en bra hemmafru å städa lite till, hänga tvätt... eller jag kan vänta med att hänga tvätt tills barnmorskan gått.. palla ha en stor tvättställning som prydnad i vardagsrummet när hon kommer.. det blir väl IG direkt då.. "EH"=)

Bebisfötter är söta<3

Soluppgången

Såg den nyss, de va fint... E skittrött, men frågan e om de e lönt att gå å lägga sig igen, ska upp om en timme.. har vart vaken sen 4... Amma, byta blöjja, amma, underhålla, amma... sen somnade hon, min lilla prinsessa... Indo sover, väckte honom när det var dags att byta blöjja, så jag kunde få lite sömn, men det var tydligen för mycket begärt... dont get me wrong, Indo e grym.. han tar hand om oss..lagar mat osv.. men, mindre WoW å mer vara med familjen hade vart fint. Det är skitlätt att ligga å titta på Elicia å gosa med henne... But thats not enough. Om nån tror att de e lätt att gå upp varje natt å vara vaken i 2-3 timmar har fel. Det är mysigt, men det blir hårt i längden att inte få någon sömn... tillåmed min aptit är borta...
Men, jag gör allt för min lilla ängel, Elicia... du är mitt allt, å jag älskar dig mest av allt i heeela världen!!!

Vad tycker ni? Ska jag gå å lägga mig å sova i nån timme till?
Ska jag vara ärlig så e jag inte ett dugg trött, men jag har inget att göra direkt.. skulle kunna städa lite...men så pigg e jag inte just nu... Nu börjar nyhetsmorgon.. crap. Aja, lägger mig en liten stund till.. morgondagen blir hård...

"Godnatt...."

Slänger upp en bild=)

Min och Indos lilla prinsessa=)

Du e finast i världen!<3


Lördag

Idag fyller min ängel 1 vecka=) Det är inte klokt hur fort en vecka kan gå... Allt är så mysigt=)

Idag har vi träffat farmor, farfar,farbror å pappa Indos mormor=) Det var mysigt! Var i centrum och käka lunch sen gick vi hem till oss och fikade.. Fick massa kläder och presenter, mys!!!! Farbror Viktor tog en massa fina bilder med sin kamera=)

Nu ska vi fortsätta mysa=) Fast indo sitter vid datorn å sjunger "jag vill bara softa, jag vill bara ta de lugnt" haha, söt=)

Vi satt å kolla på WSOP idag, å så såg jag Doyle Brunson, en gammal pokerlegend, som tydligen har gått upp å ner i vikt rätt duktigt.. så sa jag "Oj, va tjock han ser ut! Har han alltid varit så?" Indo svarar "Ah, asså, han har gått upp å ner i vikt ganska mycket, men du vet hur det är att vara tjock..." EEEHHHH!! wtf.. va menar du med det Indo? haha! Tack för den=P Sötnöt!

Exakt en vecka sedan

Helt sjukt hur fort tiden kan gå.. För exakt en vecka sen låg jag inne på Huddinge sjukhus å hade ont som fan! Å nu sitter jag här, har precis ammat å bytt blöjja på min prinsessa..=) Sötpluttan!!

Bröstmjölk, tårar och kärlek

Har kommit igång duktigt här hemma nu, jag har massa mat till Elicia! Så himla skönt... Mysigt e det också...
I skrivande stund ligger hon bredvid mig på soffan å pratar i sömnen..jag har faktiskt aldrig sett ett vackrare barn... hur gick det till? Jo, hon e så sjukt lik sin pappa, helt galet... mina 2 sötnosar=)

Jag har fått mjölkstockning... Vad är det? Tänker nog många..ska försöka förklara... mina bröst är gigantiska, fruktansvärt ömma och dem är fyllda med mjölk så att det räcker till ett helt kompani=) Men jag klagar inte, som sagt, jag älskar att amma Elicia, hon e så duktig, å så himla söt när hon gör det... Otrolig känsla..

Det här med tårar...många tror att gravida kvinnor e fuuulla med hormoner..ni har ju rätt, men ni ska se efter vi fött barn... Jag kan börja gråta utan att veta varför, ibland börjar jag gråta när jag tittar på henne, å de e lyckotårar, ibland gråter jag för jag är orolig för saker, ibland gråter jag när jag tänker på hur underbar pappa och pojkvän Indo är... Det är inge kul å gråta=( Bara när de e lyckotårar, men lyckotårar brukar bli till orostårar efter en stunds gråtande.. Hormonerna dansar som aldrig förr... Men jag har aldrig i hela mitt liv varit så lycklig som jag e nu!


nu e vi hemma:)

fick åka hem igår... Jag hade sånn sjuk hemlängtan! Satt på bb igår å ammade, då kom barnmorskan in å sa att dem va tvungna att lämna ifrån oss Indos säng, för det skulle komma dit en nybliven mamma med sin bebis.. Alltså, Indo skulle vara tvungen att åka hem, å jag skulle få stanna kvar å dela rum med en främling och hennes bebis, jag ville inte... å jag tänkte även på den andra mamman, hon ville säkert vara ensam med sin lilla familj också, så jag fråga om vi fick åka hem istället...

Nu sitter jag här, hemma i Hallunda...Ska snart möta Indo i centrum, ska handla massa som vi behöver... Prinsessan ligger i vagnen å sover sött=) Hon e världens vackraste, och jag å Indo är världens lyckligaste föräldrar!

Haha, Indo berätta en kul grejj för mig om förlossningen, som var lite av en dimma för mig... Han berätta att när jag krystade lät jag som om dem höll på att driva ut demoner ur mig haha (Excorcisten), jag fick tydligen en rätt manlig stämma haha, de hade varit kul att höra=P Lite pinsamt kanske haha, men vadå, ont gjorde det ju!=)))

Va på återkoll med Elicia idag, hon har en bra vikt, och mjölken produceras duktigt i mina boobs=)
Nu ska jag gå hemifrån!

Jag loovar att lägga upp bilder snart, när det finns tid å ork=) Som nybliven mamma, får man nästan aldrig sova eller nått.. men jag mår skitbra ändå=) Det är mysigt att amma, å mysigt att bara ligga å titta på henne när hon sover, eller när Indo och hon myser, Indo ser så lycklig ut=) Världens snällaste och mysigaste pappa! Älskar er båda 2, mina änglar.

Ps. Indo ska få en mach3 idag, så han slipper gå runt å se ut som en terrrorist=P haha, fast jag har börja tycka attt han e skitsnygg i skäggväxt=P sötis

Hej allihoppa=)

Det är en mycket lycklig Angelica som skriver idag=) Så lycklig så jag har tårar i ögonen i skrivande stund=)

Världens vackraste flickbebis ligger bredvid mig i sin bebissäng här på BB på Huddinge sjukhus. Hon heter Elicia, och föddes den 15 Augusti kl 06:10.

Fredagen den 14 Augusti, satt jag framför laptopen hemma i Hallunda och spelade betapet med Liz och Mine, värkarna kom var 10:de minut, men jag tänkte att det var falsk alarm eftersom jag hade haft värkar i nästa 2 dygn innan. Värkarna kom allt tätare, och vid 23:45 kom värkarna var tredje minut, och var väldigt intensiva. Så vi bestämde oss för att åka in till förlossningen, där blev jag kopplad till en CTG kurva som kontrollerar barnets hjärtslag och mina värkar. Jag låg i den ca 1 timme, med väldigt täta värkar, och jag mådde fruktansvärt dåligt för det gjorde så himla ont... Sedan kom en barnmorska och undersökte mig, jag blev överlycklig och lättad när hon berättade att jag var öppen 7-8 cm... Jag fick sjukhuskläder, och dem tog mig och Indo till en förlossningssal, då var klockan ca 02:30-03:00 (jag hade egentligen ingen koll). Där låg jag å hyperventilerade när värkarna kom och njöt när dem försvann... Ibland hann jag inte njuta så mycket då värkarna blev allt mer intensiva och täta. En barnmorska visade mig lustgase, men jag kände inte alls för den... kan inte riktigt förklara varför..den såg läskig ut, luktade illa och jag var rädd att jag skulle börja må illa av den..till slut tog jag den ändå, för jag stod inte ut med dessa värkar! Om den hjälpte? Nja.. kan jag väl inte direkt påstå.. den kanske hjälpte i  2 sekunder av 30... Blev jag fnittrig? Nope, jag hade för ont och var för trött... hade inte sovit på länge då...
Värkarna övergick i krystningsvärkar, då slog det mig... Här ligger jag, helt utan bedövning, och ska klämma ut en bebis, jag kände mig supercool och tänkte "det här ska jag fixa!!" samtidigt som jag kände hur ont det gjorde. Jag krystade, och krystade... inte mycket hände, jag kände att mina krafter försvann... men dem kom tillbaka...dem försvann och kom tillbaka...Motivation. The magic word. Motivation... Helt plötsligt  märkte jag att de inte längre var 2  barnmorskor i rummet, det var typ 4-5 st barnmorskor och en barnläkare, mitt hjärta slog snabbt.. Vad är det som händer?? Ena barnmorskan sa "bebisen har det lite jobbigt nu, så vi ska använda oss av en sugklocka".. jag började snyfta högt, samlade krafter, och började krysta igen efter dem satt ditt sugklockan.... Dem tod nu lustgasen ifrån mig, den behövdes inte mer, det var okej för mig, den hade ändå inte hjälpt ett skit... Jag sjönk in i mig själv flera gånger under förlossningen, hörde bara mina egna tankar, allt annat prat i rummet var bara som...svårt att beskriva, det var bara ljud.

-Angelica, nu vill jag att du tar ett djupt andetag, stäng munnen, skrik inte, tryck bara allt vad du har!
-MmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaHHHHHHHHHHHHHHHHH!!
-En gång till, andas in och tryck tryck tryck!!

Jag är nu expert på att trycka=) haha

Helt plötsligt känner jag den värsta smärtan jag någonsin varit med om! Hon har påväg ut, jag sprack och det sved i hela mig.

-jag orkar inte mer!!!!!!!!!! Jag orkar inte!!! AAAAAAAHHHHHHHHHHHH!!!!!!!
-Jo du orkar, djupa andetag

Jag tog ett nytt andetag, tryckte allt vad jag hade. Tre sekunder senare låg hon på mitt bröst, och en lyckorus spreds i hela min kropp, jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, alla dem känslorna går bara inte att förklara, man måste uppleva det. All smärta var bortglömd, det var såå värt det! Jag hade ju världens vackraste bebis på mitt bröst nu!
Nu minns inte jag om Indo fick ta henne när jag krystade ut moderkakan... Men jag tror det.
Sen fick Indo klippa navelsträngen=) Sen blev jag sydd, det var lite obehagligt, när jag tänker på de nu såhär i efterhand. Det är det som gör ont nu också, men det går nog över snart=) Stygnen försvinner av sig självt.

Den 15 Augusti är den lyckligaste dagen i hela mitt liv.

Elicia, välkommen till världen.

Mamma och Pappa älskar dig mest av allt i heeeela hela hela världen!
Nu får jag tårar i ögonen=)

Bilder på prinsessan kommer upp inom kort=)

Tack för alla fina kommentarer och hälsningar som jag fått i bloggen och på Facebook!!

Elicia är 52 cm lång och väger 3665 gram=) Och hon har jättemysiga lena kinder och massa hår på huvudet=)

nu åker vi

nu åker vi till förlossninge, skriver detta när jag har en brutal värk...

uppdaterar när jag kan å orkar...

Tänk på oss



Angelica

Underbara väder

Sitter i soffan, lyssnar på Silversystrar, dricker Mer och lyssnar på den mysiga åskan som hörs svagt utifrån...
Är lite gladare nu, har väl ingen anledning att vara sur, men det är så himla jobbigt att gå runt såhär.. men man får inte glömma att hon ändå kommer snart... Jag och många andra längtar ju massa!

Indo å jag var i centrum tidigare idag, då visade han mig något som kommit in i Vi´s sortiment, Mer, på stort tetrapack! Finns det nån godare juice/saft? Nope! =)

Ska väl börja med middagen snart... måste ju få tiden att gå på nått sätt...!

Skriver mer sen!


fan också

har haft oregelbundna värkar sen igår natt... men thats it... hon e inte här än... vet inte va jag ska skriva...
känner mig bitter, trött och ledsen...det gör så ont, men var är mitt resultat? kvar i magen och myser.

Kommer inte va på msn idag, för jag orkar inte med alla frågor just nu, förklara 10000 ggr samma sak, att hon inte kommit än.

förlåt om jag låter dryg, men jag orkar inte

Snart dags för sömn

Inget sjukhus idag... vi får hoppas på morgondagen! Värkarna kommer med ca 10 minuters mellanrum, för att få åka in på förlossningen så vill dem att man ska ha ca 3 värkar på 10 min, å varje värk ska hålla i sig i ca 1 minut... Vi får se när det blir så=) Hur som helst så kommer jag uppdatera här på bloggen, vad som än händer!!

Gör det till er startsida, så missar ni inget;) Haha...
Nu ska jag äta is, kolla lite wsop å sen försöka sova...

Jusste, åt kebabpizza nyss, fan va de e gott!! Speciellt med bea;)

pussssss

hmm

uttråkad! Nån som vill komma hit med mc donalds till oss?=P


Jaså nu passar det!!

Ligger kvar i sängen, värkarna har avtagit en del, kommer rätt sällan och fortsatt oregelbundet.

Men, hela sommaren har jag längtat efter svala vindar, regn och åska, för det varit så sjukt jobbigt att gå runt höggravid i värmen, hela jag svullnar upp!! Igår regnade det, å nu åskar det!? bätttre sent än aldrig! Vädergudarna hörde mig, men de ville väl jiddra lite med mig.... Nu när man äntligen får lite värkar, så börjar det åska... herregud.

kommentarer

Jag vill tacka för alla jättefina kommentarer som ni skriver! Så himla söta e ni! Känns skönt att ni tänker på oss=) Era vänliga ord gör mig stark och modig!

Älskar er allihoppa!




Nu är storken inte många timmar bort


sängliggandes med chokladboll i munnen

Låter det lyxigt? Det är det... kommer ligga här hela eftermiddagen, med undantag för toalettbesök..

Somnade en stund förut med älskling, de va myspys!

Oh oh...toilette!

Puss å chokladboll

Mat!

Snart ska vi äta spagetti med kötttfärssås, pappa Indo har lagat!

Slemproppen har åkt nu, på riktigt! Allt annat var falsk alarm... så det är ju en bra bekräftelse på att det är på G.
Min gissning är att vi åker in ikväll, och att hon födds imorgon...
Vi ska kolla WSOP medans vi äter=) (World series of poker) Aj, nu får jag en värk.... dem kommer väldigt oregelbundet, jag kan fortfarande sitta upp, men det är inte långt ifrån fula grimaser.

När vi ätit ska vi gå igenom BB väskan och kolla så allt är med,  å packa det sista... jag ska göra mackor som vi kan ta med oss till förlossningen... Massor med mackor!! =)))

Nu ska vi äta! Skriver snart igen!!

Puss!!

Värkarbete och väntar på mat och godis

Ligger fortfarande i sängen, Indo gick nyss iväg till affären... värkarna kommer väldigt oregelbundet, men jag skriver ner dem...
Såhär ser det ut just nu....
11:23
11:30
11:39
11:47
11:54
12:01
12:11

Väldigt oregelbundet som sagt, men smärtsamt, och tanken på att det kommer bli ännu mer smärtsamt... jag är beredd.

Chilly står vid dörren och jamar högt, han gör alltid det så fort nån har gått hemifrån... söt eller bara störig? En blandning!

Ska ta en promenad till toaletten, sen ska jag ut å sätta mig på balkongen å ringa mamma...


jag hade rätt

värken kom nu kl 11:23...

Äntligen

Ligger i min säng, har haft värkar sen runt 03 inatt.. Började få ont igårkväll vid 20.. de var mest som svag mensvärk, å inatt så kom dem med 4 minuters mellanrum, först rätt svaga, men sen blev dem starkare, men det var runt 5-6 minuter emellan... just nu e dem rätt starka och kommer med ca 6-8 minuters mellanrum... Så det är ett tag kvar innan man får åka in på förlossning... När man har kraftiga värkar med ca 2-3 minuters mellanrum e det dags... Nu får jag en värk... kl e 11:16... så nästa värk lär ju komma typ 11:22-11:23...nått sånt...

Nu vet vi iaf att det är på G, å så får vi se om bebisen födds idag den 13:de Augusti, eller den 14:de...
Jag återkommer under dagen med fler uppdateringar... kommer blogga regelbundet tills det är dags att åka in...

Skänk era tankar till en halvt nervös blivande mamma. =)

Puss på er

Lite bilder=)




Bilder på min balkong, tomten som bor på balkongen, Mitte som e grillkung uppe på berget en skön varm sommarkväll, katter som äter, jag som bakar med resultat och Kyckling mango chutney=))))

Puss!

haaalllååååå

Skippade bloggandet igår, va så himla trött! Va på sjukhuset hela dagen, va på ultraljud å kollade ctg kurvan... allt såg bra ut å jag har en frisk bebis i magen=) Enligt ultraljudet så väger hon runt 3,6 kg! Skönt att hon e normalviktig=)

Idag har jag städat, sen åkte jag till skäris å åt lunch med mamma å shoppade lite=) Min mamma e så söt=))))

Nu e jag hemma, sitter i soffan å kör en sit n go grejj på pokern... Å framför mig framför tv:n har jag 2 karlar som spelar tv-spel, å till höger om mig, i fönstret så sitter det 2 katter och kollar ut på regnet=)

Bilder på katterna, min mage (tagen då jag gått 9 dagar över tiden) pojkarna som spelar tvspel och Chilly när han kollar ut på regnet=)

Klicka på bilderna för större format!



Godmorgon godmorgon

Nu orkar jag inte ligga ner längre..haha.. va så sjukt varmt i sängen!
Så nu sitter jag här igen... va ska man göra idag? Väntar på samtal från barnmorskan, jag ska få en tid för ultraljud..ska försöka få en tid idag, för jag orkar inte vänta tills imorgon...å dessutom har jag typ ingenting att göra idag..kan ju inte åka nånstans, har inget att åka på... nån som vill sponsra med en bussremsa?=)

Jag hade så jävla ont i magen inatt, jag fattar inte varför.. kan de vara järntabletterna? kebabpizzan? Eller att jag drack typ 2 liter mjölk igår? Hur som helst så har det gått över nu...

Om man kanske skulle ta å ringa barnmorskan själv? Köra en fuling å säga "det skulle vara jättebra om jag fick en tid idag, för mitt busskort går ut idag..." hehe..
Tror jag ringer henne vid 10...

Har gått över tiden med 8 dagar nu.. heavy...
Varför känner jag mig orolig? Eller är det bara otålighet? Jadu.. Mycket som rör sig i huvudet på en höggravid kvinna, im not the only one... men ändå... Min  mamma gick över tiden 10 dagar med mig.. får väl se om jag slår rekordet haha=)


Jag längtar efter dig Elicia, det gör pappa också...

Sådär, kära bloggläsare, nu har jag avslöjjat hennes namn!

Tycker ni Elicia är ett fint namn? Jag tycker de e finast i världen=)

Oohh

Jag kan inte sova=( jag har så himla ont i magen! Har inget med babyn att göra förutom att hon antagligen ligger å trycker på mina tarmar typ.. eller nått annat, hur som helst så gör der sjukt ont! Fast de kanske är kebabpizzan jag åt igår? Fan va god den var förresten... eller dem kilona med is som jag knapra i mig? Haha, god only knows!
e väl bäst att man går å lägger sig igen...

puss å kram

Nä, nu får det vara nog!!!!

Vaknade nyss, inga värkar..inget vatten i sängen. Besviken.
Jaja, det blir väl de där nedrans ultraljudet på Tisdag då, lilla bebis, varför e du så envis? =)

Idag e de storstäd å slappdag... jag e jättetrött..satt uppe till 4 inatt typ å spela en turnering... kom på plats 20/1000 nånting... jag som ville hamna på finalbordet å kamma hem 235 euro... men icke sa nicke.

Indo sover fortfarande, ska lägga mig igen tänkte jag..min kropp är helt död.

Jag drömde om bebisen inatt, jätteskum dröm.. har drömt massa konstigt under tiden som gravid, men de kanske inte e så konstigt.. E ju mycket som händer nu.

Min graviditet har varit relativt smärtfri, mådde lite illa i början, men det försvann snabbt, har spytt max 2 ggr.. det enda som har varit lite jobbigt är karpaltunnelsyndrom...lite foglossning och sånt, men de e sånt man får stå ut med helt enkelt!

Ne nu e de nog med morgonbabblandet, nu går jag å lägger mig i sängen bredvid min lilla semla å kollar på tv=)

Puss å kram

Immortal technique

Ett grymt klipp live...


Förresten

När jag satt här igår kväll och försökte underhålla mig själv med laptopen så hör jag en sånn jääävla smäll!! Gick in på massa nyhetssidor då och försökte hitta nått, när jag inte hittade nått så tänkte jag "aja, de va väl en ovanlig fyrverkerigrejj eller nått".. Men nu läste jag på Aftonbladet att de e nått jävla pulver som sprängt i skolan i Fittja som ligger precis här bredvid....

"Bomb exploderade vid skola Rev upp stort hål i väggen En explosion vid Tallidsskolan i Fittja söder om Stockholm rev sent på fredagskvällen upp ett stort hål i skolväggen. Polisens bombtekniker arbetade natten till lördagen bakom avspärrningar för att fastställa vad som orsakat smällen. En låda som hittats vid skolväggen undersöktes. Tallidsskolan har förskola och elever till och med årskurs sex. "



Har ni inget bättre för er? jeffla pack.

Ge mig höst

Ursäkta att jag klagar på vädret hela tiden, men nu e de så att  jag saknar att få ha en stor fleecefilt runt kroppen, nedkrupen i soffan tillsammans med en varm kopp choklad, med en massa ljus tända runt mig... ni som känner mig vet att jag älskar ljus, det är något jag ärvt av min käre mor, men finns det något mysigare? Nu på sommare är det ju i princip omöjligt att ha ljus tända, även på kvällarna... det blir så jävla varmt!! Jag har försökt lite, men de blir fan i mej för varmt, plus att takfläkten är på 24/7 hemma hos oss, bara för de e så varmt! Å om jag ska hålla på att tända ljus när den e på så blåser fläkten på ljusen så dem släcks=( Ge mig höst! Jag vill höst inreda oxå! Vill ha inslag av lila i lägenheten..har sett jättefina lampor på Ikea som jag vill ha... dem  heter "knubbig" å dem kostar 89 kr styck, å dem är mörklila, vill ha 2 st! Sen har jag set krukor i olika lila/rosa färger som jag vill ha 3 st av... sen vill jag ha lila ljuslyktor, å lila plädar och soffkuddar och påslakan-set... så nu vet ni vad ni ska göra om ni vill göra mig riktigt lycklig;) haha!  Förresten så vill jag ha ett nytt soffbord också, den kostar 600:-... =P haha! Jag ska köpa allt detta när mitt bankkonto inte ekar... kanske ska försöka tvinga mig själv att sluta röka när E är född? Lycka till Angie... fast det är nog rätt bra, för mig mamma har lovat att sluta om jag slutar...
Så, sammanfattning, Jag vill ha saker till mitt hem, för jag blivit inrednings-nörd. Hur ska man då lyckas med detta när man är fattig som en kyrkråtta? Jag ska sluta röka, då får jag mina saker, E får en rökfri mamma och mormor! Men, kommer det att funka verkligen? Då lägger man ju undan 40 kr om dagen, det är ju massa pengar... aja, vi får se. Inredning it is, e skitsugen!!!!!!!!



Klicka på bilderna för att få dem större!


maaaahh..äppelpaj?

Det blev ingen äppelpaj, väntat=) Hittade inget bra recept.. jag vet att de e skitenkelt med smulpaj, men jag har testat många som bara e skit.. kanske kan baka ändå? För nu vart jag sugen igen..
Hur som helst, jag åt glass förut, sen la jag mig i sängen å däckade.. så jävla trött e jag!!! Inget bra på tv heller.

Nån som har ett smaskigt recept på smulpaj till mig? Skriv i kommentarer i så fall=)) Jag vet att ni har!!!

puuss å kram

När Emil söp ner hela bondgården...

Sitter och kollar på SVT barnkanalen, bra skit! Det är ju Emil i Lönneberga, de där avsnittet när han ska gräva ner jästa körsbär... Men istället vill han  ge hönorna, tuppen och griseknoa en billig fylla.. sen super han ner sig själv! "Hur kan mamma få för sig att gräva ner sig dem här bären när dem e så himle goe´"..  söt Emil.

Har precis tagit en kall dusch, jag vet inte varför, men dem där kalla duscharna jag tar varje dag känns så lyxiga! Men helst av allt skulle jag vilja gå ut å bada, det finns 3 st stränder här i "närheten", men min karl e badkruka! haha, visserligen kan man ju åka med nån kompis=) Får höra med nån! Inte för att jag känner mig så jävla snygg i bikinicki just nu, men det ger jag blanka fan i, jag vill bada!!

Mamma, kan inte ni bygga en pool?

Ska snart gå å baka äppelpaj=) Har varit sugen i flera dagar nu..Med massa vaniljsås;)

Min granne lyssnar på gaymusik... så oplitiskt korrekt av mig att säga så... men yeah, thats me...

tjingelong

hot hot hot!

Nu e vi hemma igen, från äventyr..

Först var vi hos barnmorskan, hon sa att om inte bebisen har kommit på Måndag så ska jag på ultraljud på tisdag och kolla att allt är okej, inget att oroa sig för, de e en vanlig kontroll man gör på kvinnor som går över tiden=) Bebisen rör sig jättemycket å är jätteduktig på att visa att hon mår bra, så jag är inte ett dugg orolig=) Så vi får väl se, hoppas jag slipper ultraljudet;)

Efter det så drog vi och handlade lite mat å sånt, å efter de så åkte vi å köpte surfsticka till laptopen så jag kan blogga direkt från sjukhuset och sånt när man har tid å ork=) Mycket bra.

Sen skulle vi hem, när vi hoppat av bussen så upptäckte jag att det inte hängde nån ful, svart fejkskinn-handväska på min högra axel, som det alltid gör, då har jag glömt väskan på bussen!! Jävla ärthjärna man är!=(((( Så Indo, sprang som en galning upp till centrum för att möta upp bussen å hämta väskan, he made it=)) Så jag fick tillbaka mobil, nycklar å plånbok... Så jävla grym e han! Min hjälte=))<3333

Nu ska vi äta lunch, sen ska jag tvätta lite.. sen ska jag slappa resten av dagen... Visa min älskling hur mkt jag älskar honom, jag e så glad=)) Utan honom hade mina saker varit i någon annans händer nu=(( De e de sista man vill ska hända nu... usch... Jag har världens bästa karl=) I alla väder!!  Tillåmed när de e så här äckligt varmt ute=P haha , svinvärme! Jag vill ligga på ett sjukhus med aircondition!

Pusss

Kan det sluta vara varmt ute?=)

Haha förlåt alla sommarälskare, men jag måste få visa mitt missnöjje med sommaren... Varför? För jag blir som en vandrande uppblåsbar figur med en massa vatten i! Jag kan ju knappt ha skor på mig längre, mina fötter sväller upp som en deg som har en massa jäst och bakpulver i sig...så är det ju iof med resten av kroppen oxå... Fast jag e väl en liten surdeg för det mesta......

I förrigår va jag å Mine på Stockholms auktionsverk, vi lämna in lite gamla grejjer jag hade i förrådet, men de tog dem glatt emot, så den 25 augusti är det auktion=) Får väl se om man kan glida dit.. beroende på hur det ser ut med vår lilla bebis-situation=) TAck Mine för du palla skjutsa runt mig den dagen<3 ängel:)

Efter det drog jag och mammsen till Ikea, å köpte det sista till bebben, dvs skötväska å badbaljan=)
Tack mamma!!=)) <3 ängel

Igår va en skön dag... chillade hela dagen (även fast jag borde ha typ städat och tvättat) och på kvällen drog jag å Indo till söder hem till John=) Sen drog vi alla vidare ut till Örnsberg, jag å typ 10 pers till satt på ett berg med världens finaste utsikt och grilla korv=) Idag är jag myggbiten!! Jag fattar inte hur myggor kommer igenom byxtyg med sina tungor? Jävla as! Men de e ju somrigt=))

Nu vaknade Indoboy=) Vi ska till barnmorskan, förhoppningsvis för sista gången på ett bra tag! för nu vill jag ha ut den där lilla grodan jag har i magen!!

Tjipp!

=))

Hittade en video på youtube, en tjej som sjunger riktigt bra.. en av mina favoritlåtar just nu också, i lite annorlunda tappning=) Den e grym akustiskt med Lady Gaga också.. men den här tjejen sjunger så himla fint!!


Nu kommer det mer!

Kartellen, Ri-fa osv...

Kartellen- Här vi hamna
FreezyLocc- Kanten
Shazaam- Här står ingen still
TayTay Dat Dude-Rapshit (Lägg märke till sötnosen som e klädd helt i svart, det är min babylove<3)
Ri-Fa- Crunked out


Mer kommer sen;)




Angies youtube dag=P

Idag e Indo å jobbar å jag sitter hemma å har lite småtråkigt...

Tänkte lägga upp lite sköna youtube klipp idag=) Lägger upp lite då och då.. tänkte börja nu=)

Det får räcka så länge;) Lägger upp mer sen!!




Mina änglar...

Idag har varit en mycket bra dag...

Vaknade i morse, så gick jag å Indo å gjorde lite ärenden, ganska bull faktiskt.. llite krångel med det idag, men men... de e väl det enda som varit ångest...
Sen åkte jag till flempan och träffade Carro, vi  åkte till Huddinge, där hade hon överraskning till mig=D Vi fick en bilbarnstol=D=D Helt fantastiskt! Du e så knäpp gumman=) Å världens finaste gudmor!! Det var exakt den jag ville ha också=P  Carro är min ängel<3

Sen drog vi hem till mamma, vi käka is å sånt, sen drog Carro vidare till jobbet, och jag å mamma åkte till skäris, Jag fick en ny kaffebryggare=D Min mamma är min ängel<3 Å så fick lillen lite nya bebiskläder och en makka-pakka gosedjur=D Sånn som man kan hänga upp i vagnen=D Så söööt! Sen gick vi på donken=) Min mamma är min ängel<3

Sen skulle jag hem, hade maaassa packning, så jag ringde Indo å fråga om han kunde möta mig vid bussen... Av nån anledning så vart de dålig stämning å lite småtjaffs.. blev lite ledsen då... Så jag sket i han å drog hem iaf, åå jag tänkte "Fan också... inte nog med att han spelat hela dagen.. han har inte tömt diskmaskinen å nu ska han inte möta mig heller... jag kan bära själv!" När jag kom fram, å hade kommit halvvägs hem från bussen, så kommer han gåendes där på vägen, för att möta mig.. de va så skönt.. dålig stämning var över, fick massa pussar, han sa att jag var fin, han tog alla påsar... å vi gick hem.. Kommer hem, å han har plockat undan massa, tömt diskmaskinen och satt på en ny diskmaskin..tillåmed städat köket... Indo är min ängel<3

Och nu sitter jag här, framför laptopen och vilar benen... e jättetrött i kroppen, jag märkte inte det förns jag hade satt mig ner, i min mjuka sköna soffa med ett glas cola med massa is i... Min bebis rullar runt i min mage, hon är min ängel<3



hmm

Det här med att passa tider e inte din grejj va lilla bebisen?=) Jag har varit sen måånga ggr till olika saker, men inte såhär sen! Du e ju 1 h och 25 min sen nu! Kom ut nu!! I got food for you=)) Å din pappa behöver en ny sysselsättning nu... Jag tror han innerst inne har tröttnat på datorn nu.. men vi väntar ju på dig och måste ju få tiden att gå på nått sätt=)

När jag har skrivit i den här bloggen nåra månader till så ska jag börja skriva ut allting å knyta ihop till en liten "bok" till dig, som du kan läsa sen när du blir äldre=))

Jag längtar efter dig min älskade ängel! Älskar dig

Ni får ursäkta!

Hehe, tog en liten paus från bloggen igen... Har varit ett par sega trötta dagar.. har städat massa, å så har jag sovit en hel del... Det börjar ju bli dags nu.. bebisen är ju beräknad idag, men jag kommer väl, som många andra att gå över tiden...

Hade inte tänkt skriva så mycket idag... E så himla seg.. va på fest i studion igår, va massa trevligt folk=) Det var nice!! Gudfar John blev rund under fötterna och fick följa med oss hem å sussa soffan=) Jag tycker den e obehaglig att sova i, men hoppas det funka ändå=))
Idag har det bara varit slapp-mode... Somna mitt på dagen, å när jag vakna va jag fortfarande helt seg, men vi drog å handla middagsmat å lite sånt...glass typ=) Sen hem å åt=) Jag åt stekt lax med potatis å hollandaise sås...så sjuukt gott!!! Ska snart äta glass å fortsätta kolla på From G´s to Gents på Mtv, å spela min freeroll på NordicBet... de går rätt bra faktiskt.. pokerpro mtf!!!!!!!!

Jag lovar er..jag e den nya Jennifer Harman..;) haha nääe.. skojja... eller.. vem vet? Vill gå på casino cosmopol, bli rik å sen köpa in mig till massa töönga tävlingar!!

Thats my dream=)

Jennifer Harman

RSS 2.0