Ännu en skitvarm dag

sitter här i min säng, Chilly ligger bredvid och tittar nyfiket på när jag knappar på tangentbordet=) Haha han e så fin!
Idag ska jag tvätta massa...fyfan va mkt tvätt vi har asså...får spel. Men vi måste bli klara snart....

Indo e påväg hem, han har varit på nått möte... E de nån som har ett jobb till honom så, holla!!!! Å en lägenhet skulle vi behöva också;)

My body hurts!! Bläää..å helt svullen och ont i fötterna efter igår...ska hämta is nu!
så=) Isvatten!
om 10 min ska jag ner i tvättstugan, har fan ingen lust asså...fyfan.... Ringde indo nyss, vill att han ska köpa iskubspåsar, upptäckte att våra e slut nu igen... den här gången ska jag fylla alla på en gång... så har man 200 iskuber sen=) hurra!!

Vaaaaarm sommardag!

Jag lyckades somna om i morse, även om det va svårt..fan så varmt det var... måste verkligen skaffa rullgardiner...Svarta sådana....

Idag har varit en mysig å bra dag... jag å Indo åkte in till stan å träffa John, Ika, Tilda och Change...vi gick runt på söder å in i lite butiker.. Indo fyndade strumpor och byxor=) Sen va vi på BK å käka, jag käkade double cheeseburger meal...å sen en glass, och maaaaaaassa is...BK´s is äger allt annat... Världens bästa=) Och Indo fick äntligen sin banan milkshake... Även Ika körde på milkshake, fick ta en risk där;) men hon slapp glasshosta=) hahaa söt...

Vi var inne på BR leksaker idag också, Indo ville köpa en liten basketboll till bebisen, men gudfar John hann före;) Tack John!!(F)=)

Vi var inne på sneakers n stuff... Inte visste jag att dem hade väääärsta utbudet av milkshakes...!? 125 olika smaker... allt från "delicato-boll"smak till... jag minns fan inte... men det blev ingen milkshake, ska ta de nästa gång;)
Å jag undrar om jag ska ta en raymond special? (blues) njaaaääää helst inte asså.... helt fluff! =)

Efter allt detta drog vi hem till John och chillade en stund...de va skönt att ta en liten paus från solen:)

Sitter å pratar med Mine på msn, hon ska köra upp på Fredag....Du kommer fixa det! du e bäst!!!!!m=))


Nu ska jag äta Rendang!! Puss!!




HAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

hahahah asså, jag måste bara skriva om en grejj Indo gjorde nyss...

Jag har sovit bredvid honom nästan varje natt sen vi blev tillsammans, å jag vet att han har en förmåga att prata i sömnen,,,men de här tog fan priset!! Han vaknade tilll lite såg det ut som, han ligger på mage, å stirrar på kudden framför honom, gör en asrolig min, å ropar "kolla på mig! kolla på mig! kolla på mig!" hahaahahhahha fan va jag skratta!!'
Så nu ska jag dricka lite cola, sen ska jag nog ta å lägga mig bredvid honom... inte för att de e skönt eller bekvämt att ligga i den värmen, utan bara för att han e så söt=)

haha

"kolla på mig kolla på mig kolla på mig" hahaha=) Jävla sötnöt

jag får spel...igen

Jag kan inte sova!! jag blir så jävla förbannad å ledsen.... Vaknade av att tvn stod på å de va nån jävla idiot som stog å skrek, jävla bullshit program.. försökte väcka Indo, för han hade fjärrkontrollen senast... "kan du ge mig fjärrkontrollen?" "jag vet inte var den e" fick jag som svar, då stänger han av tvn???? Så då fick man inte kolla på tv heller. Det är så jävla varmt... så jävla stökigt här å soljäveln skiner rakt in i rummet även fast persiennerna e nerdragna... blir förbannad. Dessutom envisas han med att försöka trycka in mig mot väggen när han sover... det finns en anledning till varför vi kommit överens om att jag ska sova ytterst, för de e ett jävla projekt för mig att ta mig upp på nätterna, för de lilla barnet ligger å trycker mot min blåsa så jag måste gå upp typ 4 ggr per natt, å de gör fett ont att röra kroppen,,, men nähe, då ska jag välja mellan att ligga å hålla mig eller projektera för att komma upp ur sängen.

De e så jävla stökigt här också, vilket inte gör saken bättre. Dålig energi, jag blir så förbannad. Så nu har jag lagt mig i den här obekväma jävla soffan, i hopp om att få sova några timmar till. Fan va jag hatar värme... ni får ursäkta, alla ni som älskar solen, men jag hatar den, å jag ska innan jag somnar be till högre makter att de haglar imorgon, då ska jag ställa mig utomhus, vända upp ansiktet mot himlen å gapa... gratis is. Fan för det här.

nu ska jag gråta.

Till Indo

Förlåt att jag skrev dumma saker om dig igår... att du e idiot osv... förlåt=) du e inte idiot!! Jag älskar dig!!

Nöjd nu? ;P

Det var en gång

en gravid kvinna som kallades Angie, en dag när hon var påväg hem från sina svärföräldrar så tog hon en sväng förbi Ica maxi för att köpa is, isen va slut, Angie blev förbannad, gick till mc donalds å bad om 2 stora muggar med is, vilket hon fick!! angie sken upp som en sol, och gick tillbaka till kassan på Ica maxi där hennes mamma och pojkvän stog å väntade på att få betala sina varor, framför dem stog en ful rödhårig slyna å tog tid på sig för att kassapersonalen inte kunde hitta priset på ett slampigt läppglans som redhead envisades med att köpa, idiotpersonalen vägrade ta andra kunder emellan, då blev Angie förbannad igen och fråga om dem inte kunde ta andra kunder emellan?
Varpå  kassaslampan sa "ne, de går inte fortare", Angie undrade varför? Då vänder sig rödluvan sig om å ber mig vara trevlig, Angie kände hur det började klia i fingrarna... hon tänkte "ooohh hon skulle bara veta hur det kan sluta om man e otrevlig mot en höggravid kvinna"... men rödluvan hade tur, för hon skyndade sig därifrån...

haha=)) fan va jag va sugen på att slå henne!!! Jag tror jag behöver en sånn där boxningssäck som jag kan ta ut mina aggressioner på!

Om redhead nu skulle se detta blogginlägg, så vill jag bara säga att de där läppglanset du köpte sniglade jag innan du köpte de!!!!! =)))))))

familjeträff!

Idag ska jag, Indo och mina päron hem till svärmor å svärfar, de e första gången dem träffas... hehe, de e på tiden iaf=)

Sitter här å knaprar is... Elicia ligger å snurrar runt i magen på mig... livlig tjej=) Undrar om hon gillar is? haha...


Indo sitter vid WoW som vanligt....suck. Tröttnar man aldrig? =)

Ska gå å göra mig i ordning nu... orkar fan inte, de e så jävla vamt! det blir klänning å leggings idag... det ska bli 28 grader idag... jag som ville ha en kall sommar...fan. 10 grader och regn hade varit underbart, men icke..  nu ska moder jord plåga alla höggravida med tropisk värme och sol istället... kunde hon inte ha tänkt på det förra sommaren istället?

Tjingeling

Oooohhh!!

Fick sånn is abstinens nyss, all is va slut!!! blev deprimerad=( Men som tur e så har man ju världens bästa granne;) Fick is!!

Mums!

Nu ska jag det knapras=))))))

Tack Malin!!!! <3

fyfan

Helt död nu.. har varit 4 rundor till grovsoprummet... Fan va mkt jag fick för mig att slänga, å mer är det haha... Maaassa kläder å massa grejjer jag fått för mig att spara... men nu åkte de ut, så jävla skönt!! Nästa runda ska jag ut me motionscykeln å massa annat som inte får plats eller används..

När bebis kommer måste de vara perfekt här... synd att man får jobba ensam!!!

Hoppas fan du går på den där konserten ikväll... Lyssna på bögkartellen å kolla på massa billiga Moore-brudar.. men de lugnt. Det är du värd.

Fan va jag önskar att man hade städerksa nu haha... kanske borde fixa nån billig? haha...Indo kanske kan ta med sig en hem ikväll från Mooregrejjen, så kan han titta på när hon städar å kanske lära sig nått?! haha LOL.


Hejdå


städa... igen

Städa e inte alltid så jävla lätt... speciellt inte när det är saker överallt, man e höggravid och man gör det tillsammans med en idiot.

Hur många här som läser min blogg lägger alla tomma plast och papperspåsar på en hög i hörnet i köket? E de snyggt med en pyramid av påsar i ett hörn? Jag försöker mitt bästa att de ska se fint ut här, (även om jag själv e bra på att sprida ut saker lite till höger och vänster), men de e svårt att samarbeta med en som e besatt av WoW och bara e egoist.

Jag tappade nyss en grejj på golvet, 1000 delar... glas överallt. Fick spel.

Jag tror jag dör snart.

så himla varmt!!

Idag har jag vart ute typ hela dagen, sjukt varmt!! Tror nån behöver en dusch, å denna någon råkar vara jag... men först måste jag smällta middagen...Vi åt ryggbiff med klyftpotatis med bea å rödvinssås=)) Sjukt gott!! Tack svärmor=)

Vi skulle ha gått upp till studion ikväll, men varken jag eller Indo pallar...har varit en lång dag! Han gick upp typ 4:30 i morse å drog å provjobba på ett lager... Mr truckdriver=) Jag själv gick upp vid 9, hade besök hos barnmorskan vid 11, där lyssna vi på hjärtljud och mätte magen=) jag följer kurvan;) Och så klämde hon massa på min mage för att se om lillan lagt sig till rätta med huvudet neråt än, vilket det verkade som! Min lilla mysplutta=)
Efter det träffa jag Indo så drog vi till alby, mötte en tjej där och köpte en bok jag hittat på blocket "MammaPraktika" heter den... Sen drog vi å storhandla på Ica maxi... Massa blöjjor å bebisgrejjer å sånt=) Myspys!!

Nu kom det en liten katt å la sig bredvid mig=) min myschillyplutt! Ska gosa med honom nu=)

På återseende.

Rest in peace Michael

Har snurrat runt på alla möjliga nyhetssidor på internet nu, och det står samma sak överallt... Michael Jackson har lämnat oss... 50 år gammal... Så tragiskt=( Legend... har växt upp med honom, hans musik är något man aldrig glömmer... oförglömliga hits och framträdanden, jag avundas er alla som fick se honom uppträda live.
Men Michael kommer leva kvar, trots att han är borta... musiken är något som aldrig kommer försvinna!

Usch=( helt snyftig...

Lägger upp en video till minne av King of pop.

Glömmer aldrig!



2 kg is och en hammare

Sånn sjukt bra idé... med tanke på att isbitarna i dem påsarna e så stora!! Svårt att tugga.. så jag drog fram hammaren idag å börja banka... krossad is=)) så gott!!

Har nyss käkat pannkakor, det va också gott, inte så ofta man gör det... bör ju bli oftare...

Idag har jag bara tagit det lugnt, va jättetrött efter gårdagen då jag städade massa å sen drog hem till john i stan... inte så ansträngande egentligen, inte som det känns just då, men när man väl kom hem å la sig ner så kände jag hur min kropp värkte och behövde vila.. Imorgon är det nya tag igen...städa och storhandla! Ska köpa blöjjor å sånt=)

Nu längtar jag jääättemycket efter vår lilla bebis... De e så sött när Indo pratar med magen å pussar på den.. "Ska du bli världens bästa basket-tjej? Ska jag få pussa massa på dig?" så söt<3
Jag e inte ett dugg nervösinför förlossningen, vill bara ha ut henne nu=)

Nu ska jag chilla lite...sen kolla dem 2 sista avsnitten av desperate housewives=) sen får jag vänta tills i höst, då börjar säsong 6 på tv... ändå duktigt av mig att ha betat av 5 säsonger på 1,5 månad=) Bästa serien på länge, är helt stuck!!

puss å kram=)

Städa...fyfan

Har städat sen 12 idag, å e fortfarande inte klar... kan ju va för allt går så jävla långsamt just nu, eller för att de e jävligt stökigt!! Badrummet e typ klart iaf, får lägga upp bilder sen... fixade lite i vardagsrummet också, men pallar inte göra klart själv...får vänta tills karln kommer hem... Men just nu e de köket... vi har inte ett enda rent glas hemma, å glas måste jag ha för att kunna dricka mitt isvatten!

Nu blev jag sugen på is igen...

Nu e de bara 5 veckor kvar innan lilla skruttan kommer... eller hon skulle ju lika gärna kunna komma idag..men jag hoppas hon håller tiden någolunda=)
Själv var jag 10 dagar sen... skulle ha ploppat ut den 10 maj, men jag bestämde mig för att vänta tills den 20 maj=) Mamma brukar säga att de där har påverkat mig på senare dagar också, eftersom jag aldrig lyckas hålla tider! Jag ÄLSKAR när folk får stå å vänta på mig=) Just love it!

Jahapp!! Andra gången man blir dissad den här veckan, å ändå e de bara onsdag! Först blev jag bjuden på babyshower, men sen tyckte värdinnan att de va olämpligt om jag kom, eftersom det kanske skulle bli svartsjukedrama.Så hon tog helt sonika tillbaka inbjudan. Vem blir svartsjuk på en höggravid kvinna ?  Å så nu, en annan kompis som skulle komma hit på filmkväll på fredag som banga för de e fotbollsmatch på tv... fan så omtyckt jag känner mig! weeiiii

Jaja, ska fortsätta städa, sen in till stan å möta Indo å dem=) Å så ska jag gå till BK innan å ta en stor jävla mugg med krossad is=))))))))))))))))))))))))))))))))) Nu ser jag fram emot en dusch... fan va skönt de ska bli!!!

Indonesisk restaurang?

JA! Vi åkte dit... vi har pratat om att åka dit sjuukt länge... men när vi väl hittat dit så va det stängt!! FAN!
Först åkte vi till gullmars, för min käre styvbror har en gång sagt att stället låg där...så vi vandra runt, men hittade inget...eller jo, vi hittade Johannes å hans dam Bella... Men dem drog hem sen... till slut fick vi veta att vi va heeelt fel ut... vi skulle till globen....Men vi drog dit iaf... men yeah, stängt.... Hungriga iaf, vi drog först till donken, där käka jag, sen till kebaben i gullmars...där käka Indo, kebaben fick IG av honom... kräsna fan:)

Nu e vi hemma iaf... har varit å köpt 2 kg is till=) Det går åt som fan här hemma, sitter å knaprar hela tiden! Sååå gott!!
Tänkte göra pannkakor till middag, men ska jag vara ärlig så tror jag inte det blir så... ska fråga Indo om en stund om han e hungrig..jag e alltid hungrig=))))))

Sitter å spelar Betapet med Liz... kan bli så att hon vinner den här gången=) De e fan på tiden;) haha

Imorgon ska jag städa badrummet.. det ligger en stor hög med kläder på tvättmaskinen.. ska rensa bort de jag inte ska ha... å så ska jag ha tvättmaskinen som skötbord sen, det blir så när man bor så litet... men de duger sålänge=)) Ska lägga in bilder sen när allt e klart=) Men vet... hon kanske blir tidig... jobbigt att inte ha allt klart när hon kommer.. STRESS!! Ändå har man haft 8 månader på sig? haha...typiskt mig??

Nu ska jag vinna över Liz på betapet;)

Så jävla trött på allt!!

Sitter här framför tvn... Det här har varit den tråkigaste dagen på läääänge! Blir så trött.... Imorgon blir det väl samma sak, fast vi ska en sväng till stan... boring. Allt e tråkigt. Indo e mest tråkig.

ska kolla lite till på tv, sen går jag fan å lägger mig å låtsas att allt e bra... andas djupt och tänka bort all smärta... å alla problem...

hasta la vista

Har inget å göra=(

Igår bestämde jag med mig själv att jag skulle städa badrummet idag...blir ni förvånade när jag säger att jag inte pallar?=) Jag vill ut å hitta på nått i de här fina vädret!!!!! Plånboken dammar... jag vill ut!! Men allt kostar ju förmögenhet...=((

Kom gärna med förslag på vad man kan hitta på en vacker dag som denna...

puss

trött

nu sitter jag i sängen med laptopen framför mig... har haft en myskväll med min älskling, käkat pizza, kollat film och spelat poker... han vann=) Ska snart sova... undrar om man kommer få massage innan man somnar? jag ska fråga honom.....

-Älskliiiing, kan jag få kläm?
-Aah, kanske det....
-När dåååå?
-Vet inte...

Låter inte så lovande=P
Kanske om jag tjatar lite?=)

Kan ju berätta att Ispåsen jag köpte igår nästan e slut... Jag är numera ismissbrukare haha... Imorgon ska jag städa badrummet... så jag kan färdigställa "blöjjbytarhörnan" =P

Min lilla katt står i köket å piper... lillsnuttan e nog hungrig... men de e bra, för vi har massa gourmet hemma=D Indo ska gå å fixa de nu=)

Grannen möblerar om som vanligt... jävla (&"&%/"%¤!=)!"½()!"/#()"!&¤/"!&#/"(!   ALLTID mitt på natten, undrar vafan han sysslar med... jävla ***********!!!!!!!!  Synd att man inte har nått nummer till nån störningsjour, annars hade jag fanimej ringt... Kul sen när bebis kommer, om hon får kolik, stackars grannar;) Payback is a mothafuckaH! =))

Nu ska jag kolla på "hemsökta hus", e lite skeptisk till det... jag tror på spöken, men vet inte om jag tror på dem... just nu har dem seans... weell well...

gonatt katt fnatt tratt  BRRRRRRRRRRRÄ!!!!

igelkottar!!

Nu ska ja använda ett ord som min farmor sa i varannan mening....bedårande... igelkottar=)) Jag såg en igår på min gård när jag kom hem från mitt ica maxi äventyr... myspys=))

Snart ska vi äta pizza=)) Jag ska ha en vesuvio med extra ost å skinka;) fett tööng!!!



Jag å Indo:) (jag till vänster!)

Sängliggande...

jag lyckades somna om, men när jag vaknade så kändes det som jag va i en bastu... så jävla varmt!! =( Ligger kvar i sängen med fönstrerna öppna och fläkten på full kraft... har fortfarande ont, men har hittat ett sätt att sittligga på... så de e soft, ska försöka komma ut och röra lite på mig, får spel av att ligga här..
Har tvn på, "hjälp jag e med i en japansk gameshow!" haha, så bra underhållning...

Idag har jag och Indo månads jubileum hehe, 1 år och 2 månader=) Världens bästa pojkvän, aldrig vart med om en så snäll och lugn kille... min mysplutt, ställer upp till 110%! Snart kommer vår bebis, längtar massor!! Är inte ett dugg nervös  inför förlossningen, jag vet att Indo kommer finnas där och vara lugn, duktig och hjälpa mig igenom det... bebis hade hicka i morse=) så gulligt! Hela magen hoppar till med jämna mellanrum...

Vi skulle ha gått på Indonesisk restaurang idag, men dem har stängt på Söndagar=(((  Vi skulle käka Sate! Fan va gott de e asså... kycklingspett med jordnötsås..... Svärfar brukar göra det, och inget knäcker hans jordnötssås;) Och så ska de va ris till med ketjap manis!! Det är söt soya... jag var skeptisk i början, men efter jag testat så va jag fast! Synd att den e så svår att få tag på i Sverige...=(((


Foglossning och förvärkar...

Ligger i min säng och lider... seriöst, jag har aldrig varit i en sån smärta som nu... jag kan inte röra mig, inte sova...har legat å snyftat hela natten, å varje gång jag behövt gå på toa så har det verkligen blivit ett mission... kan ju inte ställa mig upp normalt=(

Snart skiter jag i de här, vattnet får gärna gå nu, så jag kan klämma ut den lille... jag orkar inte smärtan mer...

skriver sen!

Is!!!

Semlorna blev grymt goda å ugnspannkakan likaså=P Det var inte sista gången iaf;)

Har precis kommit hem frånäventyr=P Upptäckte att isen va slut...KNAS! Så jag drog till ica maxi å köpte 2 kg party is=) Så nu sitter jag här å knaprar...ni som känner mig vet hur sugen jag e på is hela tiden... abstinens!! ska ha med mig en påse partyis till förlossningen=P haha!!

Nu ska jag lägga mig bredvid Indo, har kollar på copycat på femman, men jag ska koppla in mina hörlurar i laptopen å kolla desperate housewives... har äntligen kommit tillsäsong 5, så snart e jag ikapp er alla andra;)
Men först ska jag knapra mer is:)

Puss å gonatt!

höhöhö

haha, jag säger ju att jag är urusel på att blogga... helvete, men eftersom folk e så jävla tjatiga så, varsågod, här har ni erat jävla blogginlägg!!! =)

Som sagt, ett tag sen..inget speciellt har hänt... har fortfarande bulle i ugnen, ska väl ha det i några veckor till, sen kommer hon=) Min lilla semla! För övrigt så håller jag på att baka semlor just nu... om dem blir fina så kan jag ju kanske lägga in en bild på dem sen.. eller om en månad;)

Sitter här med poker också... Indo fick nån bonus på partypoker som jag håller på att spela bort nu=) haha går inge bra... folk e klåpare ;)

Har nästan alla bebisgrejjer klara nu... barnvagn, spjälsänge,skötbord, babysitter... e lite kvar bara=) Ska fixa babygym, bärsele oxh badbalja...har jag missat nått?

Ni som har barn eller väntar barn kan ju komma med bra förslag om ni har några=)
Ska lägga upp lite bilder på mitt hem nån dag också när jag har städat eller nått haha...
Indositter å spelar WoW, lika bra att han passar på innan bebbe kommer ;)  Han e världens bästa!!! Så snäll, hjälper mig med allt... För att visa min tacksamhet och kärlek till honom så ska han få hembakade semlor till fikat och hemgjord fläskpannkaka till middag med maaaassa lingonsylt till middag, de e en av hans favoriter=) Får väl se hur det blir, har aldrig gjort fläskpannkaka förut=S Om det går åt helvete så finns räddningen 30-40 meter bort, Brunna pizzeria=) Alternativt massa mat vi fick med oss hem igår när vi varit hos mina päron och firat midsommar=) Det var sååå mysigt! Massa god mat, och fransk chokladtårta till efterrätt, min favorit=) Även en bit av den fick följa med oss hem igår;)'

Är det någon som sett den där filmen med Brad Pitt? Benjamin Buttons eller vad den nu heter... e den töng?

Puss å kram skumbanan

RSS 2.0