Tuesday´s grey and wednesday to...

Nu  märks det verkligen att det är riktig höst! Perfekt! Det är nu alla är griniga över kylan och regnet som faller ner ibland... Men är det bara jag som ser massa fördelar i det? Det är ju nu man kan tända ljus, och bädda ner sig i soffan med nån god varm dryck, kanske lite popcorn eller godis å bara mysa!
Ni som känner mig vet ju hur tokig jag är i ljus..å jag känner mig riktigt abstinent på att åka till Ikea, och köpa nya doftljus! Jag har inga doftljus hemma nu..jo, ett har jag! En av mina favoriter faktiskt, ljuset är beige/brunt å luktar "sugar cookie"...Å den går att köpa på Eurostore för 15 kronor, och dem brinner länge, och det luktar nybakat i hela vardagsrummet! Andra doftljus jag rekommenderar är just dem från Ikea, min favorit där är ett 3-pack som luktar kladdkaka, cheesecake och kanelbulle... fan va jag älskar dem!!

Nu undrar jag en sak... Jag ville ta en bild, utan blixt, för det blir så ljust då, vill ha en "mysbild" där man ser ljuset från ljusen å alla färger i mitt vardagsrum, i mys-stämning.. men när jag tar utan blixt så blir det lixom rött? Fotot får en röd gärg liksom.. provade massa olika, men det går inte!!! Vet nån hur man gör? Jag e verkligen sämst på sånt här=(

Nu ska jag gå å fixa tacos=) Min karl är hungrig, å jag får passa på innan prinsessan vaknar=)

Alla bilder är tagna idag=) Indo e sjuk, han ligger å myser i soffan med tända ljus och "heroes" på laptopen=)

Lägger upp lite bilder också=)


nya bilder på Elicia:)


skyller de på a-a-a-a-alkohol...

Sitter å lyssnar på Ri-fas nya mixtape... fett nice! Det har ni gjort bra;) Ladda ner det på www.rifacrew.blogspot.com

E fortfarande seg efter lördagen, är ju inte van liksom... vi va på fest! Det va nice! Va fett bakis igår.. å idag e jag fortarande seg...skyller det på alkohol....

Elicia å jag e lite krassliga igen.. hoppas vi slipper förkylningar å andra sjukdomar..
Fick veta idag via facebook att mina grannar fått svininfluensan.. så JÄVLA bull!! Vill knappt gå ut mer... orka riskera att få den skiten, orka riskera att Elicia ska få den... usch. Jag vill ha vaccin NU!

Aja.. orkar inte skriva... jag fryser å har ont i halsen..blä... Känner mig rastlös...

Taggar

tjo

Utmaning

Jag är utmanad, är du?

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer plus den du fått av och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma Bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namnsom svar (förutom på fråga 1)!

1. Vad heter du: Angelica
2. Ett ord på fyra bokstäver: Akta
3. Flicknamn: Anna
4. Pojknamn: Andreas
5. Yrke: Arkeolog
6. Färg:Aprikos
7. Klädesplagg: Ankelstrumpor
8. Mat: Aborre?
9. Sak i badrummet: Ansiktskräm
10. Plats/stad: Arjeplog
11. En orsak att vara sen: Amma läänge
12. Något man skriker: Aj!!!
13. Film: Askungen
14. Något man dricker: Alkohol
15. Band: Abba
16. Djur: Anka
17. Gatunamn: Alvägen
18. Bil: Araba
19. Sång: Ansiktsburk...?


Jag utmanar alla som läser detta

tired

Har precis nattat Elicia... trooor hon sover, hon gör små ljud.. men vi får se=)

Läste för en stund sen på aftonbladet att det är en pojke som flugit iväg i en hemgjord "luftballong" heliumdriven..han är 6 år. Å det är ju fett knas... En grejj till som är ännu mer knas är ju att dem har hittat luftballongen..men pojken är inte där... Så nu e man ju orolig för att stackarn ramlat ner... Förhoppningsvis så har han råkat få ballongen att flyga iväg, han blev rädd å gick å gömde sig.. Jag vet inte, men jag hoppas han lever, och mår bra efter omständigheterna... Sitter och kollar live från ett flyg eller helikopter.. dem är ute och letar efter honom... Usch...


För övrigt så har det varit en bra dag..vi var på bvc på morgonen, vägde och mätte Elicia... hon växer så snabbt!! Hon är nu 58,5 cm lång och väger 4985 g=) När hon föddes så var hon 52 cm lång och vägde 3665 g... Och idag är det exakt 2 månader sen hon föddes=) Grattis på 2 månaders dagen min lilla älskling!!

Efter bvc drog vi till pressbyrån och köpte en varsin glamourös latte.. Pressbyråns kaffe är så sjukt god.. Vill ha varje dag=) Men nu när jag löst problemet på mitt eget kaffe så kan jag lika gärna dricka hemma;) Såhär är det förstår ni... Jag har bryggt kaffe i några år, å det har ALLTID smakat skumt...Starkt, bittert, nästan lite åt det sura hållet.. jag har aldrig förstått varför..jag köpte tillåme en ny kaffebryggare för ett tag sen, men kaffet smakade lika konstigt... Å i helgen så var jag hemma hos Tiia, jag drack kaffe där å sa "fan va gott kaffe du gör! Alla lyckas utom jag..."... då kom hon med tipset att jag skulle kolla hur stort kaffemått jag använder...å jag tänkte "ja... mitt kaffemått e ju ganska stort, men ändå platt...så det borde ju vara rätt mängd kaffe man häller i, men jag mååste testa att köpa nytt mått" Å det gjorde jag... Tiia hade rätt. Jag fyllde gamla skopan med kaffe, hällde över i det nya måttet tills det var fullt, å kvar i gamla skopan låg lite mindre än hälften av kaffepulvret kvar.. helvete, E de därför det alltid smakat pyton!? Å jag har aaaldrig tänkt på det. haha. Men som sagt, nu är det löst. Tack Tiia!!!

Tiia var för övrigt här idag.. Tiia,Melina, Sarah och Elin=) Vi drack kaffe, åt bullar, tom å jerry kex å myste med våra små prinsessor! Skitmysigt! Och Elicia fick presenter, tack igen!=D

Nu ska jag leka lite med farmville, å när jag e säker på att Elicia somnat för natten så är det dags för Mamma Mu (jag) att gå å lägga sig å dräggla på Indos kudde (som vanligt)...

Imorgon ska jag till systembolaget och handla alkohol tills på Lördag då vi ska på fest! Det är John och Magda som båda fyller 25 år..så det är 50 års fest=) (25+25=50, för er som inte fattar;))
Och så ska jag mysa med min lilla groda=)

Tjing tjong Karamellstång!

Ps. Lycka till imorgon Mamma! Ska tänka på dig hela dagen=)) Love you!

Ursäkta dålig uppdatering

... men jag har inte pallat eller haft tid.. har elicia i knät och vid bröstet hela kvälllarna, å på dagarna så sover hon, men då har jag massa annat kvinnogöra för mig... Så det får ni ha lite överseende med;)

Det har egentligen inte hänt så mycket på sistone.. varit på 2 kalas igår... först hos Melina som fyllde 1 år... Så himla söt tjej!! Hennes mamma och jag gick gymnasiet tillsammans, hon e också himla söt, å rolig! var där med Sarah som också har en bedårande liten dotter som också fyllde 1 nyligen, va där på kalas också=) Både Sarah och Tiia e grymma på att göra tårtor! Hur i hela fridens namn ska jag kunna slå det?=) Det går nog inte.. får köpa en tårta på kondiset i centrum å säga att jag gjort den själv=))
Som vanligt så sov sig Elicia genom båda kalasen.. lite smått osocial=P
Sen efter Melinas kalas så åkte vi hem till mamma å max, max fyller år samma dag som Melina, fast det skiljer 62 år mellan dem=) haha! mamma hade också "bakat" tårta, det gick fort att baka den också, tror de va en sånn som tinar på några timmar efter det att man tagit fram den ur frysen;)
Vi åt tacos, å det var sjuukt gott!! I love it!

I morse vaknade jag å va helt cranky... vaknade kl 5!! Fan va jag e trött nu... jag var så lätt irriterad att jag kände att jag var tvungen att gå hemifrån i några timmar... tog med mig Elicia upp till centrum, hon sov, jag drack latte och läste en bok som jag fick av Sarah igår... handlar om bebisens första år, skitbra bok. Tack igen!!!=)

När jag kom hem så kände jag en smärta i handleden som hette duga.. å det blev bara värre, nu e den helt svullen på ett ställe, å det gör ont ända ut i fingrarna, så det är skitsvårt att bära upp Elicia nu=( Det suger så jävla håårt! Jag fattar inte va jag gjort? Min teori e att jag kanske tagit i lite för hårt med handen när jag skulle svänga med vagnen eller nått.. eller att jag gjort det upprepade gånger, så det blivit utslitet i handleden.. hur som helst så går det ju över någon gång=) Det är nog bara en vrickning eller stukning.. ska köpa sånn där gasbinda på apoteket imorrn å smörja in med "Ice power", som gör att svullnaden går ner lite... Köpte den när jag på fyllan en gång stukade tummen riktigt illa, den blev helt blå haha.. När man e full så gör det inte så ont, men att vakna dagen efter helt bakis å blå tumme är inte så överdrivet skönt...

Nu ropar Elicia från sin säng... skit också, jag som trodde jag skulle få gå å lägga mig snart... Å Indo e upptagen med sin superviktiga raid i world of warcraft... det är viktigare än allt annat i världen! Iallafall viktigare än att ta hand om sin handikappade flickvän... idiot... yeah I said it!!

Gotta go!

Tjingtjong

Sm-kval...

Blir så irriterad... Suttit på Unibet hela kvällen å kört kval till SM... första platsen får en biljett direkt till main event... Jag hamnade vid finalbordet... hade en medelstack... Jag får pocket kungar, en snubbe höjjer innan floppen, snubben som har högst stack synar... för mig var det rätt självklart att gå all in, bra chans att dubbla... snubben som höjjde lägger sig, snubben med fet stack synar med A10, off suite dessutom. Så jävla dålig syn, hur som helst så träffar han sitt äckel ess på river... jag vill kräkas på han.


dumma idiotjävel. Fan ta dig om du läser det här.

Jag skulle gått all in efter floppen istället, då kanske han inte synat... asshole. Dö.

Det kommer nya kval.. nya tag imorrn eller nått..

Annars, kan ju någon snäll själ där ute donera 210 euro till mig, så jag kan köpa en plats istället.. Den som gör det får 20 procent av vinsten, oavsett vilken placering jag får;)(över 210 euro iaf, då får ni tillbaka inköpet) haha Svär, jag kommer spela fett tight på main event.


Donera.

Heads up..

Han verkar gilla att spela små potter med mig hela tiden, å jag synar för det mesta, och förlorar mer och mer av min stack..
Jag skulle kunna bluffa, men han skulle syna min bluff och kanske till och med höjja..å ta hem hela potten... Så hur fan ska jag göra för att vinna?



Ny video med Elicia=) (och pappa Indo)


RSS 2.0