min mobil

Har gått sönder!! Det går att sätta på , men displayen e helt smasha.. jag råkade trampa på den.. dock så vet jag inte om mikrofonen funkar.. vi får väl se nästa gång det ringer nån.. om den nu ringer=S

men ni kan ju nå mig på msn eller på fejjan:)

Det som är mest tråkigt med att luren e sönder e att alla mina bilder på Elicia inte går att titta på=(

Meatballs

Jag e proooppmätt!! Har käkat köttbullar med makaroner, älskar det! Och jag blev supermätt=)

Sitter och kollar på Outsiders, det handlar om unga mammor. Mycket intressant=)

Nu sitter det en liten bebis i mitt knä:) Hon har varit förkyld sen igår, men just nu verkar det mycket bättre, får hoppas att det bara är en snabbförkylning!

Den 24 mars ska jag opereras, ska göra en sk konisering.. då tar man bort en delav livmodertappen som det finns starka cellförändringar på.. sen skickas det på labb å kolla om de e nått annat tråkigt...

Just det! En sak till om helgen som var... Jag hade skitkul ute i Lördags med Mine och Carro, vi borde göra sånt oftare!!

Haha, imorgon börjar det där nya programmet på femma, dating in the dark! Dt verkar så löjligt, men jag måste ändå se de!!=P

Puss!

Min helg

Nyligen hemkommen från en heldag med massa aktiviteter.

Först va jag på sjukhuset på ett sk inskrivningsmöte, sen åkte jag och mamma hem till mig.. hon skulle vara barnvakt medans jag å fralla åkte å storhandlade! Sen när vi kom hem så drog jag och mamma till centrum en sväng:)

Min helg blev annorlunda, men rolig! 
I fredags satt jag hemma med Elicia och hade fredagsmys medans Indo va på spelning i Vallentuna. Han kom hem 9 på morgonen dagen efter, jag var lite arg över det.. men men:)) Sen kom Carro hit,vi fixade lite, sen åkte vi till stan för att möta upp Mine i slussen.. Vi hade bokat bord på Axela, Så hiiiimla god MAT!!! Var nog det godaste jag ätit på väldigt länge. Sen fortsatte vi till ett hak på söder och drack öl å hade mysigt=)

Mine drog hem när det stängde, å jag och Carro drog till apoteket (som har öppet dygnet runt) för att köpa voltaren till hennes karl som satt hemma med tandvärk. Efter vårat Voltaren-mission gick vi till ett annat öl-ställe och tog en varsin öl. Sen skulle vi ta en taxi hem. Jag va så sjuukt kissnödig hela resan hem, och när jag äntligen stod utanför min port så upptäcker jag att jag aldrig fick med mig mina hemnycklar hemifrån tidigare på dagen... Så jag ringde Indo, men han svarade inte.. jag ringde säkert 10000 gånger, både hem å till mobilen.. men han svarade inte.. "Hemtelefonen låg i köket å jag hade mobilen på ljudlöst",sa han senare.

Hur som helst, efter 1,5 h ute i kylan, kissnödig och trött så åkte jag hem till Carro och sov där.
Dagen efter var jag skitarg på Indo, för jag tyckte att han kanske kunde ha ringt mig innan han gick å la sig, och kanske fråga när jag kommer hem, eller nått.. för att visa att han bryr sig. Men icke.. arg som ett bi var jag.
Men vi pratade om det sen när jag till slut på söndagen kom hem.. han ville inte störa mig när jag var ute. Men , vi kom iaf fram till att han aldrig stör och jag blir bara glad om han visar att han bryr sig lite=)

Så, Jag skrev på Facebook att jag var arg på honom, och kallade då honom för "Svin". Va tänker ni då? Ja, vissa (ni vet ju själva vilka ni är) tyycker då¨att jag är jäääätte omogen! Varför är JAG omogen?! Jag var förbannad, och ni vet ingenting.

Jag tycker att det är mer omoget att hälla öl på folk, att slänga ut datorer från fönstret.. listan kan bli lång.
Men, jag har viktigare saker att tänka=) Mina underbara vänner och min underbara familj till exempel:)




Tänkte avsluta detta blogginlägg med att säga; Sluta gnälla på andra när du själv är mycket värre.

RSS 2.0