godmorgon eller nått

Idag är det torsdag va? Jag tror det... Inget speciellt händer idag.. men jag tänker iaf inte sitta här inne å svettas iallafall..

Funderar på att köpa glass å ta med Elicia till studion där dem håller på med nya ri-fa skivan... Blir nog inte långvariga där, men alltid kul att hälsa på.

Förresten, jag vill bada! Men vafan..jag har inga badkläder..måste verkligen köpa det.. senast jag köpte bikini va sommare 2006.. testade överdelen förra veckan, vilket jävla skämt, den va sååååå för liten.. hur kan bröst växa så mkt på 4 år? Hur ska detta sluta?!


Nu börjar Elicia slita i datorn.. hon e på skitdåligt humör idag.. skit också:(

Ska göra henne glad med en majskrok nu=D

Puss å kram

bajs

skit

feeling hot hot hot...

Jag satt nyss å läste i min blogg.. jag kollade va jag hade skrivit för ca ett år sen, å det verkade vara lika varmt då..
Höggravid å så... Såg att jag hade skrivit att jag inte fick på mig mina intersport strumpor för mina fötter svält upp så mycket.. haha.. vet ni, även nu sitter dem lite tight.. inte för att jag går runt med tjocka tubsockor på sommaren, men jag har testat, å dem sitter fanimej tight... men men, kroppsdelar svullnar upp när det är varm helt enkelt:)

Elicia sover.. lilla gumman har fått värmeutslag och har haft feber... stackarn! Å hon har lyckats klia sönder utslagen som hon har i nacken, så nu har hon ett fult sår där:( blubblubb...

Indo är i studion.. Han å hans grupp ska spela in massa hela veckan, så jag e rätt lonely när Elicia sover..

Imorgon ska han komma hem till middagen, så ska vi ha myskväll.. Jag har beställt hem ett ring-mått... undrar va jag ska med det till?;)  Vi har lite planer...  MEN iaf:) Längtar tills imorrn, då kanske Elicias utslag lagt sig lite å så är det family time!!

Nästa vecka har jag tagit mig friheten att lämna hemmet en hel dag, för att bege mig till första bästa strand, ensam.  "va tråkigt det låter" tänker ni nog. Men jag känner att jag vill vara ensam i några timmar...sola, läsa och antagligen ta mig nåra dopp.. Bara för man blivit mamma så betyder inte det att man inte är värd lite ensam tid ibland. Detta gäller ALLA mammor och pappor. Ta en dag, gör exakt det ni vill...slappna av.. det mår man gott av:)

Snart fyller Elicia år=D första födelsedagen! Men det blir inget pangparty.. jag ville hyra föreningslokalen här nere, men det kostar sjukt mycket! Så jag ska bara ha något litet hemma, bjuda de närmaste.. Så, jag vill be om ursäkt till er som inte blir bjudna.. =( Känns trist, men vi bor så litet å det kommer inte funka...Alla som varit hemma hos oss vet hur det är:) Eller så får vi helt enkelt ha 2 kalas... Jag ska fanimej överväga det:) För de va en smart idé!

Nu ska jag ta min medicin å sen lägga mig...

tjing plong

RSS 2.0