Godmorgon godmorgon

Sitter i min säng, lyssnar på snarkningar och försöker höra vad gubben på tv pratar om... jag tror han pratar om en afrikan som är polygamist, det lät rätt intressant till en början, men eftersom Indo snarkar så jävla högt just nu så har jag gett upp haha=P Sötboll...

Om 10 minuter börjar Tyra Banks show. jag vet egentligen inte va jag ska tycka om det...de e ju som en rejäl blandning av talkshows som redan finns... Oprah...Ricky...Jerry...jenny...u name it!

Jag tittatade nyss ut genom fönstret, trist å grått... Indo ska spela world of warcraft idag, så jag ska nog gå till centum en snabbis, sen ska jag hem å börja kolla på Desperate housewives  , som jag aldrig sett i hela mitt liv, så.. nu har jag köpt den första säsongen på dvd-box, ska börja titta idag;) Undrar hur många avsnitt man hinner med?


Ikväll hoppas jag på poker!! Samla ihop ett gäng, alla lägger 20 kr kvar, en timmes rebuy (Om man åker ut första timmen så kan man köpa in sig igen, mer pengar i potten;))

Senast vi körde så vann jag, det slutade heads up med Indo....haha pokerfreaks, men de va en trevlig kväll... väldigt segt på slutet...tror blindsen slutade på 10,000/20,000... en fördel att man inte dricker på helgerna längre, man har en chans att koncentrera sig extra på pokern;)

NU e klockan 09,40, ska kolla va det handlar om på Tyra show...om jag hittar fjärrkontrollen....som Indo antagligen ligger på...hmmm... Tyra e så fin:) men nu när hon inte jobbar så mycket som modell längre, så har hon gått upp i vikt, hon e så himla fiiiiin!!! Blir många bilder i bloggen idag=)))
Hahaha!! Va förvånad jag blir! Det handlar om raser hon Tyra haha, och att brudarna som e där hatar en del av sin ras.. En mulatt-tjej, tycker inte om att hon e svart osv...hon erkänner bara sin vita sida...  haha, OCH hon äger en sydstatsflagga...and we all know what that means... KKK! Låt oss inte gå in på det... men dem visar bilder på henne, med KKK luva på sig hahahhahahaha and then she said "it was a joke! it was a joke!!" hahah idiot.

Men iaf, Jag, är vit...and I like it. Var stolt över dina rötter.

=))))))))


Undrar om man skulle ta å väcka karln snart.... jag börjar bli sugen på frukost, men vill inte äta ensam utan honom, halva nöjjet borta då lixom:)

puss å kram skumbanan!


=)






eeeellloooooo

Its been a while, men nu e jag tillbaka=P

Ibland försvinner jag från bloggen, jag vet inte varför haha, jag skjuter upp det hela tiden:(

Har precis satt i mig värsta potionen med pasta bolognese, fan va gott det var!! I love it!

Nu sitter jag här å kör en sill-dubbel...som vanligt.. kom ju på fjärde plats i en större turnering i helgen som var...vann 700 spänn haha... men kunde inte plocka ut dem direktt,å de resulterade ju i att jag har lyckats spela bort litegrann, så nu sitter jag å kämpar med att spela upp lite innan jag plockar ut dem ikväll... ska köra en likadan turnering kl 20,00..kommer antagligen inte gå lika bra som senast, men man kan ju hoppas på att komma ITM iaf (In the money)...

Mina katter har fått en ny leksak, de e en påse med massa kattmynta i, ni som har katt kanske vet att man skulle kunna säga att kattmynta är kattknark haha! Dem blir ju helt galna =)

Indo har blivit sjuk!! Supersjuk:(  För så e de när män är förkylda;) haha, men jag ska inte säga nått, jag blir oxå rätt gnällig... Det återstår att se, för jag kommer antagligen bli smittad snart..tidsfråga.

Idag har jag varit på försäkringskassan, fyfan va mycket de e som måste fixas innan bebisen ploppar ut..herregud, paperwork... å så måste vi handla massa saker...barnvagn, spjälsäng, badbalja...osv, listan blir lång!! Men det löser sig:)

Lite smygreklam för Eurostore, haha..jag va där idag..dem har öppnat en större affär i centrum, fan va mycket saker dem hade!!! Jag vill ha massor! Å billigt är det också, perfekt för oss som lever på snål budget=P Man kan verkligen fynda där;) Det var där jag köpte kattleksaken!! 10 kr=) Perfect! Å så köpte jag en vaxduk till köket å ljuslyktor, så himla fint:)


Här kommer en bild på min mage som folk tjatat efter... varsågoda!! =)blaaaoow blaaaoow

RSS 2.0