Superfin jul!

Det har varit mycket åkande fram å tillbaka lite överallt, men va mysigt det har varit! Var hos Elicias farmor och farfar på julafton, åt massa god mat och öppnade julklappar=) Fick bl a massa kläder av farmor och en jättefin leksak av farbror Viktor=) å sen åkte vi till hennes mormor och morfar på annandagen på julmiddag=)
Hon fick massa fina julklappar där också... badanka,kläder osv! Hon tackar massor=)

Idag gick jag upp tidigt för jag skulle hem till en barndomsvän och fika och hämta en barnstol till Elicia som hon kan sitta i när hon äter. Kände att babysittern va aldelles för..dålig för att käka i=)

Sen mötte jag upp mine så åkte vi å handla nyårsmat! Helt sjukt att de e nyårsafton i övermorrn... det har varit ett bra år=)

Snart kommer väl Indo hem från studion antar jag...

Det är en sak jag tänkt på... ett tag faktiskt, som jag stör mig lite på.. Vill inte såra någon.

Men, kan folk sluta tävla om vem som ska hålla mest i Elicia? Alla får hålla, men det är ett evigt tjat. Jag kangå runt med Elicia på armen, och helt plötsligt kommer det någon årycker ifrån mig henne. Sånt känns mycket tråkigt.

Å kan alla sluta tjata om när dem ska få vara barnvakt? Jag har ett svar till er alla nu... Aldrig!! Iallafall om ni inte slutar tjata... Hon behöver ingen barnvakt, jag älskar att ta hand om henne,  skulle längta ihjäl mig om jag utan anledning lämnade ifrån mig henne över natten. Hon är bara 4 månader. Sluta att slita å dra i henne, det ÄR ingen tävling.  Jag vet att hon är älskad av många, det är helt underbart! Barn behöver mycket kärlek. Men det är påfrestande med alla dessa "Jag ska hålla henne"-tävlingar" För att inte tala om "jag ska berätta för dig hur man gör, Angelica"-tävlingar... Kan ni bara sluta? JAG är mamma till Elicia, ingen annan. JAG bestämmer över min dotter... Indo bestämmer iof också lite=P


Sammanfattning. Elicia är ingen leksak. Hon är människa. Hon är ingen tävling, hon är Min dotter.


Nu ska jag byta blöjja på henne=)

Puss å kram!


Ny video=)


Vilken jävla idiot

jag har ju planerat länge att köpa ny fläkt för min nuvarande inte funkar. Tacka fan för det, den va ju "bara" fett smutsig, idiotiskt att inte ha tänkt på det innan.. nu har jag rengjort den, å den e som ny:)

Nu ska Elicia få gröt som hon älskar.



Lördagkväll!


Fyyyyfan säger jag bara!!! Helvetesväder, så jävla dunderkallt ute=( Aja, sålänge man slipper Snö-oväder.



Sitter här i soffan och tar ett glas vin och kollar på singing bee celeb, haha fan va dem bjuder på sig själva.

Singing bee är ett program som jag skulle dö för att få vara med i, jag hatar egentligen att göra bort mig, men då gör man ju bort sig tillsammans med 5 andra personer=) Å det kan jag lätt bjuda på! Så om ni vill anmäla mig till singing bee så tycker jag att ni ska göra det=)


Haha nu sjunger Alex Schulman, och Elicia håller för öronen=P haha! Wonderful!

Fler program jag skulle kunna tänka mig att ställa upp i är Wipe out, heminrednings program, Biggest Loser, Fångarna på fortet...

Fångarna på fortet, fy fan vilket bra program det var. När jag var liten så såg jag alltid fram emot fredagarna, då jag fick sitta och kolla på fångarna på fortet. Grymt program. Snälla Tv4, återinför? Jag kan ställa upp.


Jaja, ska kolla vidare nu=)

Tjing tjong!

En till video! Elicia leker och vänder sig från mage till rygg å tvärtom=)


gröt!!


För exakt 4 månader sen

så var det sommar, jag höll på att svettas ihjäl här i vår lilla lägenhet... Dessutom hade jag värkar. Värkar som blev mer och mer smärtsamma för varje gång.. Nu 4 månader senare så ligger hon i sin säng och sover.. hon somnade i min famn efter middagen=)

Min vackra lilla Elicia. Tiden har gått så fort, och nu ler å skrattar hon varje dag, hon vill hela tiden greppa tag i saker, speciellt sin prasslande lilla mjukisfjäril i massa olika färger=) Och på Onsdag ska hon få äta banangröt för första gången, och så ska hon få smaka på potatis och palsternacka! Jag ska också äta det.. bara för att visa att det är jättegott..(jag tycker inte det, men man måste ju lära henne=))

Hon är även mycket stark i både rygg och ben, och med min eller Indos hjälp så står hon gärna upp, men fötterna på vår mage=) Och flyplansleken är superkul! Fast jag gillar pussleken mer=) Hon luktar gott och vaknar alltid med ett leende på läpparna=) Jag vaknar alltid på natten av att hon ligger och pratar med sig själv och skrattar... Det har aldrig hänt att man vaknar av att hon skriker och gråter. Ibland när hon väcker mig och jag tittar ner i hennes säng, så har hon vänt sig , så hon ligger på fel sida i sängen=) Vågrätt liksom...

Hoppas hon vaknar snart för jag vill leka pussleken!





Indo e äcklig.

å lite fruktig.

Jag sa nyss till honom att jag drömde om Bella inatt (Johannes flickvän) Å jag drömde att hon körde bil å jag satt bredvid. Självklart så börjar Indo prata en massa snusk.

Johannes, nästa gång vi ses, (om du läser detta) påminn mig om att jag måste berätta för dig va Indo sa. Det var äckligt..och jag kommer inte kunna äta middag ikväll.



tvätta..

Oh herregud va jag e trött.. somnade sent inatt, jag var skittrött, men kunde verkligen inte sova.. Inre stress? Jag antar det, för jag visste att jag skulle upp klockan 6 och tvätta.. så nu har jag lagt i tvätt i tumlaren och hängt upp i skåpet.. nästa gång är det Indos tur att gå ner.. vika tvätt å sånt. Får väl se om han gör det. Han la sig senare än jag, så han e också trött.. men men=) A man´s gotta do what a man´s gotta do, som Reine i Tre kronor säger. Är inne på säsong 5 nu.. ska kolla klart det avsnittet jag kollar nu, sen ska jag lägga mig igen.. får inte glömma att ställa klockan så jag kan väcka Frallan om en timme när han ska gå ner.

Sen ska jag rulla tryfflar, det gick inte igår...smeten hade inte stelnat ordentligt, så när jag skulle försöka rulla tryfflar så smällte chokladen i händerna bara. Crap. Sen ska jag till Skärholmen med Elicia och träffa mamma=)

Puss!

proppmätt

Det är jag! Precis ätit spagetti å köttfärsås...sjukt gott! Och mättande=)

Igår gjorde jag chokladtryfflar.. så himla gott! men man kan typ bara äta 2 åt gången annars blir det för mycket=)

Imorgon e det idolfinal!! Weeeeeiii!! Mine kommer hit å vi ska kolla på det! Och Elicia såklart=)

Puss å kram



Alltså...

ni MÅSTE besöka  www.oioioi.se nu på en gång. Den bästa julkalendern ever... bättre än skurts julkalender på det tidiga 90-talet!! Nu överdrev jag,,, förlåt... !


gå in på www.oioio.se


Ikväll har jag varit ute å hinkat... Elicia är hos mormor och morfar i natt=) saknar henne!!!!

Ett snarkande litet monster

Nu var det dags igen. Indo pratar i sömnen, å jag är otroligt road=)

Han snarkade som fan, så ropade jag "Indo!!", för jag tänkte han skulle sluta då... men han vaknade till å jag sa "Du snarkar som ett litet monster..." Vad fåe jag för svar? "NO HOMO, eller va vill du att jag ska svara på det?" hahaha.. sen fnittrade han lite och nu, 3-4 minuter senare så ligger han å snarkar igen...=)

Han e fin.

Elicia och Emirs playdate=)

Igår var ju Paola och Emir här.. Paola är smart och tog med sig kameran, så jag slänger upp lite gulligull bilder på sötnosarna här=)


Årets första vurpa...

Jahapp. Då var det dags för ishala gångvägar igen då. Jag hade ingen aning om att det skulle infalla just IDAG! Men så var det. Jag och Indo var påväg till centrum.. så lyckas jag halka å skrapa upp mitt knä:( Det sved som fan! Och inte nog med det. Mina favvo-leggings gick sönder också=( Jävla skitvinter.



Störiga grannar?

Någon mer än jag som stör sig på sina grannar? Jag har riktigt irriterande grannar.. vars intresse måste vara att flytta möbler och stampa i golvet på nättera...
Inatt när jag var uppe med Elicia å ammade så hörde jag dem prata högt med varandra, lät som de va massa folk där, som vanligt. En jävla massa spring är det där... undrar om dem säljer drugs? Skulle inte förvåna mig. Hur som helst började någon stampa hårt i golver ett flertal gånger, å sen fortsatte dem flytta på saker. Klockan var 4 då. Jävla idioter.  Gnällkärring som jag är så kommer jag gå å klaga på dem en vacker dag... skitsamma=)

Idag hade jag Paola och Emir här! Jättemys! Elicia och Emir fann varandra=) Haha, dem höll handen och Elicia lutade sig mot Emirs axel och försökte slita av honom tröjjan?! WTF!? Fy Elicia. Haha.

Paola tog bilder, hoppas hon lägger upp dem snart=)

Imorgon kommer John och Johannes hit på middag, sen ska dem och Indo gå till studion... men innan det ska jag, Elicia och Frallan åka till Heron city=)

Nu ska jag kolla tre kronor och överväga om jag ska gå å sova eller inte...

Puss å kram mamma scan

RSS 2.0