oooh trött!

Min dotter vill inte längre vakna runt 9-10 på morgonen... utan nu för tiden blir man väckt kl 07, då ska man upp, försöka se glad ut.. byta blöjja och laga frukost till sötnosen(elicia). Sen runt 10 vill hon sova igen, DÅ passar jag på=) Men jag e iallafall skittrött idag.. undrar om det kan bero på min nya diet också? Kan mycket väl vara så.. vi får väl se ur pigg jag e imorrn!

Idag har jag varit med Katarina och Paola på öppna förskolan med deras små änglar. Det gick bra, men Elicia blev helt hyper.. käka papper och slog en pojke i huvudet.. barn e så tokiga=) Sötnötar hela högen!

I förrigår blev jag level 80 på WoW... så nu har jag en level 80 rogue. Jag e så jävla töng! Nu ska jag börja hänga på taket i orgrimmar, och vara en av dem som gör att det laggar i Dalaran;)


Elicia står här bredvid mig å gör pruttljud med munnen... så jävla kul.

Ni vet de där bordet jag snacka om förut? Som jag ville sälja/ge bort. Det står i trapphuset, och i morse var det någon som ringde våldsamt och hårt på dörrklockan. Tror dem på allvar att man vill öppna då? Jag blev ju livrädd. Gav Elicia nappen så hon skulle va tyst. Sen hör jag att nån lägger ett brev i brevlådan. "Vi ser att du har sopor i trapphuset, ta bort innan imorgon annars får ni böta 350 kr!!", jag har aldrig varit med om en grinigare förening. Seriöst. Ni skulle vara veta vilka gnällkärringar det finns här. Om WoW hade funnits på riktigt, å jag hade bott med dem i Azeroth så hade det blivit en fet slice and dice och AOE på dem.


Nu ska jag börja med maten snart.. det blir kyckling med sallad... precis som igår.
Jag vill ha godis!

Ska ta en cigg.. Tjabba

Trött...

men får inte sova riktigt än... Håller nämligen på med tvätt.. tredje maskinen idag! Det var inte meningen att det skulle bli så.. men en av Elicias plagg blev inte rent, så jag fick en tvångstanke..jag måste få den att bli ren innan jag lägger mig.. annars kommer jag ligga å tänka på de hela natten... passade på att tvätta lite handdukar och sånt samtidigt.. så nu luktar hela vardagsrummet sköljmedel... ibland råkar jag använda en hel del sköljmedel.. men vem gillar inte doften av nytvättade kläder? I loooove it!!

Imorrn ska jag inte göra så mkt.. Indo ska hem till en vän efter skolan.. jag ska upp till centrum iallafall.. det blir väl dagens "Att göra" typ.. Sen ska jag ägna resten av dagen att leka med Elicia den fisiga.. ska lära henne säga smarta saker.. typ "titta pruttkaka!" och "pappa e prutt".. å lite sånt mysigt.. å typ "mamma e bäst".. nu e jag lite trött..ursäkta.. men jag ska iaf lära henne säga pruttkaka... jag har fått henne att tycka det är roligt med lite kiss å bajs humor.. hon skrattar när jag säger "prutt" å sånt.. askul. Jag älskar att se henne le:)

På onsdag kommer mamma hit tidigt som saattttan! Jag ska bjussa på frulle.. sen när Frallan kommer hem ska vi skruva isär bordet å gå å lämna det i grovsopan! Förutom 1-2 stolar som vi ska ha.. eller, mamma ska ha en å vi sparar en som Indo kan ha vid datorn tills vi köper en ordentlig datorstol till honom:)

Puss!

heeello

Har precis gett Elicia sin morgongröt och vi sitter nu och kollar på världens bästa morgon underhålllning, vakna med the voice.

Nu är Elicia äntligen frisk, tror och hoppas jag.. hon snorar inget iallafall, hon hostar lite bara... Själv har jag varit förkyld i ett par dagar nu, men det känns som det börjar släppa... Jag skulle vilja skriva massa om Elicia, men ibland känns det som att folk tröttnar på att höra om folks barn hela tiden. Men det skiter jag i. =)  Elicia HAr börjat krypa.. vilket resulterar i att mina dagar går åt att springa runt och jaga bebis.. å trösta bebis, för hon vill ställa sig upp å hålla i bordet, ibland släpper hon, slår i huvudet lite å tycker det är jätteläskigt, då får man trösta<3


Har haft en underbart skön helg... bara tagit det lugnt, å igår sov jag massor=) Så sköönt!!!

På onsdag ska jag å mamma till Ikea och köpa nytt köksbord med stolar till mig, det är en tidig födelsedagspresent till mig=)

Ska bli så skönt med nya köksmöbler! Dem jag har nu tar fan upp heela köket.. sjukt störigt, å vi sitter aldrig och äter där, för det är inte trevligt när det är så trångt. Det har mest blivit som en avlastningsplats... Å samma dag har jag och Indo 2 års jubileum<3<3


Nu visade dem på tv upp ett videoklipp på whitney houston, ett konsertklipp, som nyligen spelades in.. å hon skulle sjunga "I will always love you", jag trodde dem drev, för det var det värsta jag någonsin hört.


Dålig kvalitet på videon, men man hör ändå hur hon knarkat bort den bästa gåvan man kan födas med.  Fan ta dig Whitney!


morning

Precis vaknat... e skittrött! Å dessutom e jag förkyld=(

Idag händer verkligen inget speciellt.. tror indo ska till studion, så det blir nog att jag chillar hemma med Elicia=) Hon kryper omkring här och pratar.. nu måste jag gå för hon har förstått hur en byrå fungerar.. byebye

morning

Precis vaknat... e skittrött! Å dessutom e jag förkyld=(

Idag händer verkligen inget speciellt.. tror indo ska till studion, så det blir nog att jag chillar hemma med Elicia=) Hon kryper omkring här och pratar.. nu måste jag gå för hon har förstått hur en byrå fungerar.. byebye

50 kr.

Ni som nu vill köpa bord å stolar får punga ut me 50 kronor. Har lagt ut en annons på blocket, å de kostade 50 pix;) å de e lite mer än ett ciggpaket.. så ah.. ;P

jalla jalla

ELICIA PRUTTA I SÖMNEN! så söt=)

GAGAGAGAGAAA

Om 3 veckor ska jag gå på konsert... LADY GAGA!!! fan va fett det kommer bli! Längtar som fan<3


bild på bord och stolar som jag skänker bort..


BORTSKÄNKES

Nu ger jag bort matbord med 4 stolar. Jag ska nämligen få nya köksmöbler.

Först till kvart!!

Det är lite slitage på bordet, men det syns inte så mycket...

Godmorgon

Sitter här med Elicia och kollar på nyhetsmorgon.. hon har precis fått frukost bestående av gröt, nam nam nam!

Jag e täppt i näsan=( Jag hatar att vara det! Frustrerande att inte kunna andas normalt=P  Och så låter man ju som en idiot också.. det låter så äckligt när folk går och snorar.. jag vill liksom inte veta vad som händer i deras näsor.. å jag vill inte vara likadan, så nu e de bara att plocka fram de lena små näsdukarna och börja snora. Ah, jusst det.. finns det något värre än när folk sitter och snyter sig när man sitter och äter?! Jag tappar fan matlusten, fan va äckligt det är. SLUTA MED DET TACK.

Elicia sitter här och gör pruttljud med munnen... blir blöt om handen..hon spottar ju!! Och nu säger hon "dädädädaaaat!!" å sen pruttljud igen.. Och sen får hon för sig att hon ska dansa?! Knasiga lilla bebis... eller, liten å liten, hon e ju 8 månader nu. haha, helt sjukt, för 9 månader satt jag och klagade massa över smärta på bloggen.. hon vägrade ju komma ut därifrån=)

Hon har börjat ställa sig upp, hon brukar hålla i sig i nått å sen ställa sig upp, ibland släpper hon och står utan stöd i flera sekunder=) Duktig bebis!!!!

Jag har blivit sånn torsk på world of warcraft, de e så sjukt kul!!! OH NO!!! En småbarns förälder som e helt beroende av ett dataspel! Som prioriterar spel framför sina barn, OOOH NOOO!! Hahahaha skämt åsido:) Jag spelar mest när hon sover å när Indo leker med henne, så ni med fördomar kan suga *piiiiip piiiiiip* tycker jag=)


Nu måste jag gå, Elicia äter upp fjärrkontrollen...

På återseende.

Fredagsmyyyyyyyyyyys!

Undrar hur många bloggare som har det som rubrik idag och alla andra fredagar, jag är en av dem.

Sitter hemma med Mine och kollar på postkodsmiljonären, John och Indo står i köket och fixar tacos=D Så jävla Gott!! Helt fredag...

Idag har det varit slackerday deluxe, har slackat heeeeeela dagen, verkligen.. sovit, ätit, sovit och varit i centrum
och mött Mine med Elicia och köpt taco-stuff! Mines karl e på labb, forskare, grymt!

Jag har inte så mycket att skriva faktiskt. jag e mest hungrig faktiskt... okoncentrerad.. bye bye

okej.

Men seriöst... Så jävla svårt e det ju inte att gå in hit å skriva lite blogg;P

Jag orkar iinte riktigt uppdatera de senaste 2 månaderna.. Men, man kan ju börja härifrån;)

Idag har mamma varit på besök, vi var i parken med Elicia, och hon fick gunga=) Tredje dagen i rad hon fått vara i parken.. Till en början så skrattar hon och tycker det är skitkul, sen verkar det som att hon bara sitter där och filosoferar..och mumlar.. "gagagaga... ruäähh".. jag tror det betyder "När jag kommer hem ska jag äta majskrok!" typ.. eller nått...

snart är det helg, och det innebär ju... hmm.. inte så mycket egentligen iof... vi ska väl gå till parken... spela wow.. å lyssna/titta på gummibjörn som vanligt=) Och vänta på att det ska bli den 25:de så vi kan börja äta nått annat än spagetti å köttfärssås ( när vi storhandlar brukar vi köpa typ 3 kilo köttfärs, så det går åt mest i slutet på månaden)(lång parentes)...

Imorrn blire köttfärs igen månn tro! Imorrn kommer Mine och John hit! Vi ska äta tacos (lyxigare variant på maträtt med köttfärs som bas) (ganska lång parentes igen).. Jag har bestämt att John och Pappa Indo ska få leka med Elicia medans jag och Mine a.k.a MoeMoe och KaliKilla kör lite dungeons i world of warcraft=) Ska göra en printscreen och lägga upp här sen...

Nu e det läggdags.. Imorrn ska jag skriva mer.. Ska till exempel beskriva min vrede över att Sverigedemokraterna var här i veckan å delade ut "reklam" i brevlådan (Jävla äckel, försvinn från min ort!!!!!!!!)


Ha de

hmmmmmmm

Om man kanske skulle börja blogga igen?! Hmmmmmmmmmmm.. va tycker ni?

RSS 2.0