Så jävla VARMT!!

Jag skojja bara, det är ju förfan svinkallt ute! Men inne så är det skapligt skön temperatur.
Idag har jag och Elicia varit i centrum, köpte mat å snacks till ikväll! Mine och Carro kommer hit! Det blir fläskfilé me bea.. Bearnaise är ett MÅSTE på fredagar, annars klassas det inte som fredag. Jag tar iof inte så mycket sås till köttet, men den måste finnas där.
Sen gick jag in till Lindex, obligatoriskt om man är i centrum. Där fann jag en söt body till Elicia, jag la ner den i väskan å gick därifrån.. haha SKOJJA IGEN! Jag köpte den för mycket dyra pengar. 49 :-.

Sen gick vi hem , Elicia fick mat, och sen sov hon i nån timme, då passade jag på att lägga igång en tvätt å städa lite.

Nu  ligger hon på golvet med sina leksaker och gör "hmmm" ljuden.. jag tror hon gör dem när hon känner sig frustrerad över något.

Själv så sitter jag här med kaffe och wienerbröd, Fredag är inte fredag utan wienerbröd.

Tjingeling

Den nya maxreklamen

Haha, jag och många andra har följt den där serien på trean med anna anka(äckel), maria montazami och den där tredje tanten..
Hur som , alla har ju sin favorit.. Min är då Maria.. å hon gör nu reklam för Max hamburgare! Hur klockrent är inte det?!



Im a psyco

Seriöst. Jag kollar på min mobil var femte minut för att kolla om Indo smsat mig..psycooooo! Jag skall genast sluta med det...vill ju bara veta att han mår bra! *hönsmorsa*.

Jag kan inte sova... iof så brukar vi inte sova förns vid 2-3... det är myyycket sällsynt att vi somnar innan 1 på natten... aja..

ville bara säga det. Fast, VEM BRYR SIG, som en besökare skrev som kommentar för inte så längesen.. förresten, addressen som ip numret kom från , låg på Södermalm, vill inte säga adressen, men jag har mina starka aningar om vem de e , så sluta vara så kaxig!;)

Tjingeling

Förkyld?!

Ja, det stämmer... nu kommer den där nedrans förkylningen man gått och väntat på hela vintern.  Men måste erkänna att det är rätt mysigt när det killar lite i näsan, å så nyser man 2-3 gånger.. jag hör till den gruppen av människor som älskar att nysa, men det gör väl de flesta?!

Ska byta blöjja på Elicia snart å ge henne nattamat.. tänkte vänta med maten en liten stund dock.. som hon e trött=)

Idag har jag varit i Skärholmen hela dagen med mamma och Elicia, tiden går så fort när vi umgås.. myspys=) Vi käkade lunch och strosade runt i affärer, Elicia låg snällt i sin vagn och gjorde de berömda pruttljuden med sin mun, hur kul som helst!! =D

Å va gör jag då? Jo, just nu dricker jag mjölk, spelar world of warcraft, smsar med Indo och leker med Elicia..multitasking=)

Nu är det dags att byta blöjja=)

Godnatt alla barn

Lista

Ja, som ni vet så har ju Indo åkt på en liten minisemester till Amsterdam.. Det betyder ju att jag och Elicia är ensamma hemma.. Det finns många nackdelar med det.. men det finns faktiskt en del fördelar också!

Jag tänkte börja med nackdelarna


Nackdelar


-Jag får inga pussar
-Jag får röka ensam
-Har ingen att hålla om på natten
-Har ingen som håller om mig på natten
-Jag saknar honom! Vem ska nu under dessa 3 dagar få mig att skratta till torr humor?!
-Ingen som myser med mitt lillfinger
-Har ingen att fråga om jag får problem med World of warcraft..eller jag kan ju fråga Mine eller Mitte, men om klockan är 1 på natten så är det nog kört.
-Jag måste plocka upp kattspyor
-Eftersom jag längtar så mycket efter honom så går tiden ganska sakta ibland. MEN jag missunnar honom inte lite semester och jag hoppas att dem har skitkul där borta!



Fördelar

-Jag kan fisa och rapa hur högt jag vill
-Jag kan leka Mariah Carey hur mycket jag vill
-Jag har ensamrätt på all mjölk i kylen;)
-Jag kan sova med tv:n avstängd
-Jag får mer tid att försöka lära Elicia säga "mamma" (ja, jag tror hon är världens smartaste barn).
-Jag kan gå runt i mina fulaste mormors trosor (förlåt mamma, jag syftar inte på dig, det bara heter så) och vara hur bekväm som helst.
-Jag kan gå på toa med öppen dörr , im in heaven!



Listan kan komma att fyllas på under kvällen!





Jahapp!

Då har Indo begett sig hemifrån.. Han lär ju vara på centralstationen nu, där dem ska ta bussen ner till Skavsta flygplats där dem sedan ska ta flyget ner till Amsterdam. Ni kan inte ana hur avundsjuk jag är! Jag har själv varit där 2 ggr.. det var verkligen skitkul, speciellt den gången då jag och Carro var där;) Så, om någon undrar va jag önskar mig i 25 års present, så önskar jag mig 2 nätter i Amsterdam:) Partyy!

Så nu har jag och Elicia 3 nätter för oss själva, vi kommer ha det mysigt, men det kommer ju kännas lite konstigt att inte ha Indo hemma, men han e ju hemma snart igen, han kommer hem på Söndag=)

Jag ska försöka fördriva tiden på bästa möjliga sätt den här helgen. Idag till exempel ska jag till Skärholmen med mamma och Elicia, det blir mysigt! Imorgon ska jag träffa Carro på dagen, och på kvällen kommer Mine hit och kollar på lets dance med mig, och så kanske det blir lite World of warcraft.

Nu ropar Elicia på mig! Gotta go!


Det är helt otroligt vad min dotter man göra för mig

Har haft en skitdålig å deppig dag... ni vet en sånn dag som man tycker att man e fulast i världen, ingenting funkar, man har massa städ, tvätt disk... listan kan bli lång.. efter ett tag så kan det hända att jag bryte ihop och måste gråta lite.. så nu har jag gråtit... när jag hade gråtit klart så började jag kolla i min plånbok efter pengar, e skitsugen på kaffe (tänkte köpa en i centrum när jag möter mine) Jag hittade lite som låg ocj skramlade i myntfickan, Elicia tittar nyfiket på vad jag gör. Jag får en liten till tår i ögat, plånboken skramlade..å min dotter börjar skratta hejdlöst. Hon skratttade så hon kiknade.. ljudet från plånboken var roligt.. jag skrattade och grät samtidigt, men nu var det lyckotårar (lyckogråt kanske jag borde säga) och glädje.. har aldrig varit med om det förut. Min dotter gör mig glad oavsett vad som hänt.

Mår liiite bättre..

Ska snart gå till centrum...



hur fan kan det vara så kallt?

Jag sitter hemma med 2 tjocktröjjor å mjukisar, guess what? Still freezing my ass off... fyfan för vinter!

Ska snart kolla på film , "flickan som lekte med elden", fick den av mamma i julklapp=)


Dem smäller fortfarande raketer här haha.. så dumt.. ungefär lika dumt som när en höggravid brud dricker massa alkohol på sin möhippa.. hmm.. poor baby. Aja, crap people.

Ska ta en cigg nu, å sen chilla vidare.

Inga roliga nyheter idag...

Jahapp. Då har man besökt skittidningen aftonbladets hemsida. Det första jag läser "27 vargar ska skjutas i Värmland", kan nån förklara varför för mig?  Patetiska jägaräckel. Låt de stackars djuren vara.

Å så nyheten under. "Försvunna Maryaam påväg till Irak" Näääähhee? Det var ju mycket otippat. Klart. Vad annars?

"

Enligt mostern har pappan själv ringt och berättat vad som hänt flickan:

– Han förklarade att Maryam har det bra, men att hon ska till Irak. Hur och var hon är nu vet vi inte, säger mostern till VG."

 

Va e de för fel på dem?! Varför gör man så? Om min karl skulle göra så med vår dotter så skulle jag... nä, kan inte skriva det här=) Det är för brutalt.

 

 

Så, Maryaam har blivit kidnappad av sin egen pappa, för att åka till underbara Irak. Det saknas ju iq i snubbens hjärna. Fyfan. Släng upp gubben till värmlands skogar så kan han få leka varg. För är det nån som ska skjutas så är det han, inte de stackars vargarna.

 

Huga.

 

Nu ska jag dricka kaffe och ge min dotter kärlek=) Hon ligger på mage i sin säng å tittar upp på mig, å jollrar. Supersöt=)

 

Hejdå.


100101

Hej hopp!!

Förlåt, jag har blivit så dålig på att uppdatera bloggen.. man e ju ingen Kenza eller Foki direkt...=)

Igår var det nyårsafton, vi hade det skitmysigt! Jag skulle vilja använda ordet PERFEKT!
Mine och Mitte var här, vi käkade middag. Rostbiff med potatis bitar som vi haft i ugnen med en heeel del smör haha! Och så hade vi mozzarella sallad till det=) Riktigt lyckat. Och till efterrätt några timmar senare så åt vi glass, Peach melba. Superb!

Idag e vi trötta, och jag är sjukt hungrig. Jag sitter i köket just nu å väntar på att pastavattnet ska koka upp.. ska göra pasta med ostsås och bacon=) Kaloribomb, men jag e sååå sugen!

Jag har några nyårslöften, men jag vill inte berätta om dem=)

Ska fortsätta kolla på tre kronor nu och sätta igång med baconet=)

Ska försöka bli bättre på att blogga.. det kommer upp en ny film på Elicia inom kort.

Puss på er! Och gott nytt år!

RSS 2.0