Öppna förskolan och strikt diet a´la Angie

Idag har jag och Elicia varit iväg på öppna förskolan med Tiia och Melina. Vi testade en ny förskola idag, nämligen den som vi bor närmast.. Det var stort och fint, och tar bara 10 minuter att gå. Vi ska dit imorgon igen, dock ska vi vara där mycket tidigare än idag. Men det är bra, så fastnar man inte hemma och slackar=)
Elicia var mycket trött efter alla små äventyr idag, så nu ligger hon och sover.

Jag däremot är vaken (no shit sherlock), men skulle inte ha något emot att lägga mig en stund och sova, men jag vet hur det kommer sluta.. kommer va om 2 timmar, och fortfarande vara supertrött, och vara seg resten av kvällen.

Den här helgen har jag ätit maaassa onyttiga saker (men aj så goda)... kolhydrater,fett och socker i alla dess former. Men nu är det måndag och slut med skitätandet. Nu blir det strikt diet igen. Jag får inte äta något av det ovanstående, dvs; socker, kolhydrater och fett. Bara minimalt. Det enda jag får dricka är vatten. Det enda jag får äta till middag är en stoooor portion med sallad (brukar oftast innehålla isbergsallad, gurka,avocado och lite olivolja) och en minimal köttbit, antingen lax eller kyckling. Eftersom jag mådde så dåligt efter förra veckan med tanke på hur lite jag åt (man behöver faktiskt en del kolhydrater, fast jag åt inga alls..verkligen INGA alls) så har jag tillåtit mig att ha lite fetaost i salladen idag=) Det tycker jag är okej.. och fettet jag äter kommer från ägg och avocado..och lax när jag väl äter det, men för det mesta är det nyttiga fetter. Jag behöver hjälp med vilka kolhydrater som är bäst för kroppen... var hittar jag snabba samt långsamma kolhydrater? Någon som vet?
Jag är en hängiven kaffedrickare, och mitt morgonkaffe kommer jag fortsätta med, i kaffet har jag 2 sockerbitar, som kommer att finnas kvar, som en lyxig del i vardagen. Ge fan i mitt kaffesocker!!

Jag funderar även på att börja med tillskott.. sånn där "Mitt val Kvinna"..nån som har något annat att rekommendera?


Nu ska jag passa på att spela lite World of warcraft innan Elicia vaknar, sen ska hon få middag=)

RSS 2.0