blaow blaow blaoowww

mjau

söndag...poker å godis!

Skön vecka det har varit..med besök hos barnmorska, hängt med kompisar, myst med älskling, träffat mamma å igår va de Mines 25 års kalas<=)

De va tööng! Kul att träffa nytt folk, tråkigt dock med folk som bangar i sista sekunden...men yeah. Standard...

haha de va så kul i fredags när jag skulle till barnmorskan.. skulle med bussen, men jag va lite sen, men när jag nästan e framme vid stationen, så ser jag bussjäveln dra förbi i all hast, jag försöker springa fort som fan, men misslyckas...jag svääär, chaffören såg mig, men han sket i de...så jag blev så jävla arg, jag började stampa med foten i marken, spotta mot bussen å upp med mittenfingret, och skriker ett halvhögt "GRAAAAAAAAWWWWHHHHHH"...å muttrar sedan något riktigt otrevligt.... Jag tittar upp, och på andra sidan vägen så står 4 poliser å stirrar på mig. Pinsamt. Mycket pinsamt! Undrar vad dem tänkte.... "Stackars gravida kvinna, va arg hon blev" haha....
Jag kom 5 minuter för sent till barnmorskan, men de gjorde inget=) Men ändå, bussjävel!!!!!

Om ca en timme ska jag testa min tur på bingolotto, svär... de e kul! Jag skiter i va alla andra säger! ahahah! jag e väl en kärring då=) Kom igen bara när jag sitter där med mina miljoner! Ni kommer inte få ett skit=P haha
Jag kommer säkert inte vinna... känner det på mig... fast bara för det så kanske jag vinner nu...hmmm... vi får se.

Imorgon ska jag upp tidigt som fan, närmare bestämt 05:45 för jag har tvättid kl 06...fanns inga andra tider, men de e skönt attt vakna tidigt, slipper man slappa bort hela dagen...efter tvättiden ska jag åka hem till mamma, sen ska vi tillsammans åka till Ikea å köpa en sängstomme till min säng...å kolla llite bebisgrejjer å sånt=))


Liten uppdatering om graviditeten=)

Gravid vecka 27



Barnet

Nu är det lättare att mäta barnets fulla längd inklusive benen. Barnet är cirka 30 centimeter i sin fulla längd. Barnets ögon öppnas efter att ha varit stängda en tid. Det övar att öppna och stänga ögonen. Hörseln utvecklas allt mer och barnet kan hoppa till vid kraftiga ljud eller snabba rörelser från dig. Nu är överlevnadschansen stor om barnet skulle komma ut för tidigt.

Vikt 1 kg.

 


Mamma

Nu kanske du känner en liten fot som trycker mot magen. Ibland tar barnet spjärn och prövar sina krafter. Du kan känna hur barnet ”svarar” när du försiktigt trycker tillbaka. Du kan också börja känna dig tung och få bristningar, så kallade strior på mage och lår. Hittills har det ändå varit ganska bekvämt med en rund liten mage och en bebis som inte buffar till allt för hårt mot revben och insidan av magen.

 


Pappa/partner

Det kan börja bli tungt för din partner nu. Hon kan känna sig både otymplig och oattraktiv. Tänk på att det kan vara viktigt för henne att få höra vad hon betyder för dig och vad fantastiskt det är att ni ska bli föräldrar.

 

 

Ska lägga upp bilder på magen imorgon=))


Hemgjord latte å poker...

Precis, de e de jag sysslar med just nu... Köpte en lattevisp idag på bolagret, en knallgrön=D
Va i skäris med Agnes å Carro idag, skitmysigt!!! Det borde vi göra oftare=) Lunch och fönstershopping!!

Indo e hemma hos John, dem skulle spela in nått... sounds good=)
Bebis e livlig, spark spark=) Imorrn e de dags för barnmorskan igen, vi ska väl göra de gamla vanliga, mäta magen, blodtryck å lyssna på hjärtljud...alltid så mysigt!! Min lilla bebiiiii!!!

Har du missat Ri-fas nya mixtape? Bull av dig!!  gå in på www.rifacrew.blogspot.com nu direkt å ladda ner!!

Snart e de dags för en sill dubbel... det innebär att dem 5 sista som e kvar dubblar sitt inköp, stabilt! Synd att det sitter så mycket skitfolk på svs bara... but they cant read my cant read my pokerface;)

Så det är tänkt nu att jag ska dubbla, å sen ska jag köra en Brax, då kan jag vinna max 228:-...stabilt.

Jag vill ta en klunk av min latte, men den e för varm fortfarande haha...

Plockar bara upp skitkort... började på big blind...bull.. aja, får leva med det hhaha...

Nu folda jag ducks haha, palla... GAH!!

I helgen e de dags för födelsedagsfest hos Mine som fyller 25;) Kommer bli nice! å dessutom ska de bli skitnice väder!! å de e TÖÖÖÖNG! 25 grader! yeeeeehhaaaaa

Nu ska jag koncentrera mig på pokern ett tag... ska lägga upp en söt bild på min pussy.....cat=)) haha!!!

Min andra kille=)

Blogg på mobilen!

Skulle på skojjs skull försöka logga in från mobilen och det funkade:) jag ligger i min säng med Chilly och kollar hemsökta hus! Inte så läskigt idag, kan bero på stämningen:-P lampor är tända och indo sitter vid datorn Hehe.. Imorgon ska jag träffa mamma, vi ska gå å köpa nya sittdynor till mina balkongstolar:) dem e sjukt fina! Får lägga upp bilder imorgon:) nu började vår bebis att sparka, myspys! Helt livlig:) hela magen rör sig haha! Skriver mer imorgon:) idag släpps ri-fas nya mixtape! Måste ju göra lite reklam;) kan nog skriva länken man kan ladda ner den från imorgon;) fahrenheit 4:20. Tjing

Ny blogg!!

Nu har jag sadlat om, igen. Hade bloggen på myspace fram tills idag, men det va bull där, för jag kunde inte lägga upp bilder till bloggen där...men här hoppas jag att de går:)

Idag har jag å Indo gjort värsta grejjen haha... vi har nämligen städat vår balkong!! Det var verkligen på tiden, grejjen e att man inte kunde gå ut där... de va sopor, gamla mattor å allmän förvaring...nu e de jätteskönt, de e helt tomt där ute..förutom stolar och bord:) Nu blir det till att gå ut på balkongen å röka,... det kan nog även minska rök konsumtionen också...förhoppningsvis!

Nu e jag jättetrött, har städat hela dagen, å bebisen i magen har visat sitt missnöjje genom att sparka å vända på sig väldigt mycket, nu när jag satte mig ner så lugna den ner sig direkt:) Min lilla plutt! Den 2 augusti ska den ploppa ut... Vi vet könet, men med hänsyn till folk som absolut inte vill veta va det blir så kan jag inte skriva det här än!Såhär fint blev det:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0