blogga varje dag?

Haha, jag får nog ta och sluta lova saker. Blir ju bara skit ändå;)

Jag får ta och göra så att när jag väl skriver så får jag skriva lite extra mycket;)

Jag kommer inte ihåg vilken dag det va jag skrev senast men, jag tror det var nästan en vecka sen?

Sen dess har det hunnit hända lite saker, inget viktigt direkt, men dagarna går ju:)

På Midsommar va jag, Frallan och Elicia hemma hos mina föräldrar. Vi åt sill, potatis å massa annat gott. Min styvbror John, hans tjej Jennie, och deras nyfödda lilla Lo var också där:) Supermysigt med liten bebis! Helt sjukt asså.. kan inte minnas att Elicia varit sådär liten:) Liten, tyst och sover nästan hela tiden.. nu är det full fart hela tiden, måltider och sömn på rutin osv.. Men det är ju underbart! Blir bara bättre och bättre! Ska lägga upp bilder och sånt när jag har hittat laddaren till kameran..

Nyss var jag tvungen att gå å ta Elicia, hon har fått en envis hosta, ska hämta ut medicinen i vecka, ska se först om det vill bli bättre.. hon vaknar lätt.. det kan ju bero på en miljon saker.. hostan, värmen, tänderna..

Vi har för övrigt fruktansvärt varmt hemma hos oss.. så jävla störigt.. HSB borde installera aircondition här.. undrar vad det kostar att fixa själv?! Säkert en hel del.. men det är nog värt det i slutändan..

det blev inte så långt inlägg, men mitt knappande på tangentbordet kommer vävka Elicia igen säkert...

Vi hörs.

Räkningar och solsken

Nu har jag betalat räkningar.. nervöst och spännande varje gång, bara för man e så nyfiken över att se hur mycket som kommer finnas kvar när allt är betalt! Men jag fick över lite iallafall:) Det känns skönt!

Å utanför så är det solsken... Elicia å Frallan sover.. När dem vaknar ska jag dra med dem ut i solen! Vägrar sitta inne idag:)

Puss på er!

Godmorgon!

Härlig dag idag, eller hur?
Fint väder, och imorrn är det midsommar:) Dagen då svenskarna sitter på huk och hoppar runt en träpinne klädd med ogräs, då svenskarna lyssnar på evert taube och dricker snaps, dagen då svenska tonåringar utnyttjar dagen till fullo för att bli så fulla som möjligt, dagen då svenskarna trotsar regnet och sitter ute och äter. För det regnar ju för fan alltid på midsommar! Eller? Jag kanske minns fel.
Blev inget bloggande igår... Direkt när Elicia somnat så loggade jag in på WoW och raidade med guildet, det var kul! Men jag e så jävla rädd för att göra fel.. gör en person fel så kan det sluta med att alla spelare dör... och det gör ju ingen glad.

Idag var det meningen att vi skulle till öppna förskolan vid 10, då ska dem fira lite midsommar=) Men vi får se, för Indo sover fortfarande.. han tod nattpasset:)

Jag måste fan komma ihåg att ladda batterierna till kameran så jag kan lägga in bilder på bloggen.. som jag gjorde massor förra sommaren:)

Igår tvättade jag.. en hel tvättställning FULL med bara Elicias kläder, haha.. gissa om det varit kris på klädfronten de senaste dagarna? Men nu har hon massa rent iaf:) Bebiskläder blir så lätt smutsiga! Gröt, spagetti å köttfärssås, farmatgryta..intorkat majskroks-mojjs.. you name it;)
Elicia sitter just nu i sin säng och tittar förundrat på sina leksaker jag lagt där... ska släppa ner henne på golvet så hon får "springa" runt lite:) Sådärja! Snarkande karl i sängen, kaffe och bolibompa, i looove theese mornings! Det är så mysigt:)

Nu ska jag kolla bolibompa och dricka kaffe:) Sen ska jag tvätta massa av Indos kläder och sånt man gör som mamma, mammarollen klär mig perfekt;) Jag vill ha fler barn! Men först ska vi se till att ekonomin håller för det, å så vill jag gå ner mina graviditetskilon... palla vara tjock när man blir gravid.. eller tjock kommer jag va, men inte såhär tjock hoppas jag;) Jag hade sånn foglossning senast när jag va gravid... gnällde över det ibland, men sen sa min kloka vän att det är smällar man får ta, och jag håller med henne till fullo. Att få barn är den största gåvan någonsin!

Måste gå! Ciao!

Midsommar!!

nej, jag vet att de inte e idag.. men jag längtar ju!

Jag får än en gång be om ursäkt för den usla uppdateringen... Vet att jag inte har så många läsare.. men iaf:)

Elicia har blivit så stor nu.. 10 månader... det är svårt att förstå att det snart gått ett år... Eller, för ett år sen så satt jag här och hade skittråkigt, hade nästan tömt en 2 kilos ispåse och gnällde över det varma vädret... Men det var ju jobbigt att gå runt med mage i vädret och foglossning i denna tropiska värme.

"Sitter här framför tvn... Det här har varit den tråkigaste dagen på läääänge! Blir så trött.... Imorgon blir det väl samma sak, fast vi ska en sväng till stan... boring. Allt e tråkigt. Indo e mest tråkig.

ska kolla lite till på tv, sen går jag fan å lägger mig å låtsas att allt e bra... andas djupt och tänka bort all smärta... å alla problem...

hasta la vista"

Så skrev jag för exakt ett år sen...=)

Idag har vi iaf tagit det lugnt.. Indo tog "morgonpasset" så jag lekte med Elicia på eftermiddagen... Hon har bara sovit middag en gång idag, det var vid 10.. så det är läggdags för henne om lite mer än en timme. Sen ska jag och Indo äta middag.. ska fråga va han vill ha till middag.

-Älskling, vad ska vi ha till middag?
-Vet inte...
-Men eehh.. köttbullar å makaroner, eller?
-Ah....

Han e upptagen med att tänka på annat... Z-ro´s nya album t ex.. Vi sitter och lyssnar på den.. jag finner inget intresse, men däremot så är det skönt att lyssna på musik, det gör vi aldrig längre... Vi måste göra det oftare här:)

Meatballs it is...

Asså, dem där Simon å Thomas.. Kan inte dem komma hit?! Fixa mitt hem! Jag vet att ni är snälla själar, mina kära läsare.. kan inte ni anmäla mitt hem till "sveriges fulaste hem" eller nått liknande där dem gör home-makeovers? Jag skulle verkligen behöva det... Om ni gör det så kan jag bjuda er på en lyxig middag! Förutsatt att jag får vara med i programmet:)


Nu ska jag fortsätta lyssna på musik, zappa lite på tv:n å titta på min dotter när hon leker:) Life is good... Även fast plånboken skriker efter mat..

På återseende

Looonelyyyy

Jag är den sämsta bloggaren i världen... Jag e sämst på att uppdatera.. Jag har varken tid eller lust.

Sitter och tittar på "förberedelser inför det kungliga bröllopet"..så mysigt så.. har gråtit lite och varit lite blödig... Jag har aldrig sett kronprinsessan så vacker! Jag som vanligtvis brukar tycka att hon är lite ful=/ Får man säga fulsnygg?

Orkar inte skriva.


Natt

RSS 2.0