Blä

Jag är så uttråkad!! Hungrig också:-(

mjaa

Nu har jag nattat Elicia den fisiga... Jag sitter i köket och hon dricker sin välling i sin säng... Så himla duktig är hon=)

Imorgon är det dags för praktik igen, sista veckan nu! Så skönt! Saknar min klass (även de som är lite muppiga, fast dem snackar jag knappt med) jag saknar nathalie, mina polacker, mina turkar... alla=) Men det finns en person som jag helst ignorerar, jag tror han märkt det också, för nu har han slutat snacka med mig *skönt*, han är en kvinnokränkande efterbliven karl. Mer än så säger jag inte! Förresten.. sa jag att jag fick Mvg på senaste provet? Baaaallin! Nästa prov är om 2 veckor... Man kanske borde börja plugga till det... Sen har man ju jullov!! Då ska jag julpyssla å baka å passa på att träffa kompisar=)

Ringde min finska Tiia häromdagen.. satt å bläddra genom telefonboken, så dök hennes namn upp, å jag tänkte "oh my lord, jag MÅSTE prata med Tiia!" jag fick någon typ av behov haha=) Men henne ska jag träffa på lovet iaf=) Å Agnes!! Agnes har jag inte träffat på länge..eller vi sågs nyligen en snabbis, men det räknas inte!! Jag vill ju ses å hänga liksom=)


Igår adventstädade jag köket, asså.. det kanske låter lite, men de tog fan över 2 h... men fint blev det!! Jag satte upp julgardiner, ljusstakar å så en vit julgran i miniatyr=) Klart man måste ha en gran liksom!! För Elicias skull säger jag till Indo... Fast mest för min skull=) Jag ÄLSKAR att pynta!!

Jag kommr inte på något att skriva nu.. ska kolla andras bloggar nu.. De jag dagligen kollar är Kissies, Gossips, Paow, falsk sanning... å så nåra kompisars bloggar=)

Puss å kram på julskinkan


FÖRRESTEN!! Jennica och hennes Martin åkte till Indien idag!! Följ deras resa via  www.marjen.eu =)

Och Idag åkte även Magdalena till Asien...

Alla ska va borta i ca 6 månader.. helt galet ju!

Men om ni läser detta så vill jag bara önska er underbara resor!! Vi ses snart=) Ni kommer vara pepparkakor och jag kommer fortsätta se ut som en snögubbe. Puss

Det hemliga handslaget

Hämtat ur Vimmelmammans blogg.. Länkar den lite längre ner.


"Alla som är föräldrar vet vad jag menar. Du möter någon med barnvagn, automatisk söker man ögonkontakt, kanske nickar lite lätt (om det är på glesare mark än Drottningatan en lördag) och försöker kanske gissa sig till hur gammalt barnet är.

Du står i kön på ICA och har en hysterisk bebis som förtvivlat skriker i sin Baby Björn framför dig och ditt barn.
Din blick möter bärarens och vips så fattar ni något slags telepatiskt förstånd för varandra.

Du ser en pappa på lekplatsen som tappar taget om sin dotter och hon faller och slår huvudet i sandlådekanten och du vet precis hur han känner sig. Och han vet att du vet det också.

Ja, jovisst vi är många som har barn och tanken är ju löjeväckande att man ska gå omkring och känna någon slags samhörighet med alla men faktum kvarstår. Det är som ett hemligt handslag som man tar med någon och för evigt delar en hemlighet med."


Så himla sant det där...

http://www.alltforforaldrar.se/vimmelmamman

..

Jag hatar att skriva rubriker till mina inlägg! Kommer aldrig på nått.. Jag e tråkig och måste sova nu.. Upp tidigt till praktiken imorgon. Godnatt

Asså, sorry=)

Oftast e de ju så nu för tiden att jag bara bloggar när jag e på kasst humör.. visst? Men jag ska försöka ändra på det.

Idag har jag varit på praktiken, mina damer och herrar... JAG TRIVS SOM FAN! Så underbara människor.. både de som bor där och de som jobbar där.. sen har jag ju lyckan att ha min fina klasskompis Joanna på avdelningen bredvid (även hon är en underbar kvinna)! Jag har aldrig tråkigt på praktiken.. och tiden går så fort! Jag har nära till gråt ibland när jag e där.. inte för att jag mår dåligt eller så... men, jag blir så emotionell... Man har sina moments med de boende... de är så söta.. berättar allt mellan himmel och jord... idag fick jag mata en dam som har alzaimers sjukdom.. hon kan inte prata..med munnen. men hennes ögon, och när hon ler mot mig... det är en konstig men underbar känsla..man ser i hennes ögon att hon verkligen uppskattar att jag är där med henne... det är obeskrivligt. När jag har min sista dag där så kommer jag grina, det lovar jag er... och även fast jag vet att de boende inte kommer minnas mig (dement avdelning) så kommer jag med all säkerhet gå dit och hälsa på. Jag älskar min praktik, det här är det bästa jag gjort när det kommer till utbildning och karriär.

Nu ropar min vackra dotter, vi ska leka!! Puss på er alla!

Grå

Tittar ut och det är helt grått ute! Men vet ni vad som är mysigt? Det är ju jul snart! Jag är på jakt efter en gran. En sån där liten gran man kan ha på bordet till exempel. Var hittar jag sånt? På åhléns fanns det inte. Btw det sitter en tjej och käkar morot bredvid mig. Fan va hon smaskar. Det är det äckligaste jag vet när folk smaskar. Jag tappar matlusten och börjar må illa. Så kan alla i min närhet börja tänka på det? Man behöver inte låta som en jävla hund när man äter. Skärp er! För det är vidrigt. Funderar på att ta moroten ifrån henne och slänga den i marken och stampa på den. Hon är inte värd den om hon inte kan äta snyggt bland folk. Sluta låta iaf. Nu måste jag sluta skriva. Ska lyssna musik så slipper jag lyssna på alla korkade människor på tuben. Dem pratar bara om ointressanta saker och skrattar fult. Hejdå.

Sängen

Sängen är min absoluta favoritmöbel! Och det är där jag befinner mig nu:-) idag händer det inte så mycket.. Ska hämta elicia lite senare:-) min lilla plutt.. Aja. Nu ska jag mysa med kudden. Puss

sådärå!

Då har man första praktikdagen avklarad! Supermysigt boende jag hamnat på!

Som vanligt så ska jag börja gnälla på sl igen. Jag förstår att bussarna e sena pga vädret, så det är inte det jag ska gnälla på idag. Utan det är chaufförerna, som antagligen är födda igår. Är alla chaufförer på sl iq befriade?

För de första.. när jag hämtat elicia på dagis å ska ta bussen hem, så stannar bussen en meter från trottoaren (e hon blind????) så jag försöker gå på, men så helt plötsligt så stängs dörrarna och elicia kläms nästan. "Öppna dörrjäveln ditt jävla miffo!!" skriker jag. Dörrarna öppnas. TACK!

När vi kommer fram till vår station och ska kliva av, gissa? Hon parkerar bussfi...bussjäveln en meter från trottoaren igen. Så jag måste alltså själv försöka få av vagnen utan att vällta den. På bussen står en äcklig *****kille och flinar åt mig?! Vägra fråga om jag behöver hjälp liksom. Jag går av bussen, vagnen vällter nästan och Elicia blir skiträdd. Då skrattar den där fula äckelkillen åt mig? ********************** sa jag, sen gick jag därifrån och ångrade mina ordval väldigt snabbt och ropar "förlåt men du e dum i huvudet din jävla idiot"..vet ni va han gör?! SKRATTAR!
'
Nästa gång jag ser honom.. då jävlar. Äckeljävel. Va e de för fel på folk? Jag känner mig kränkt och felbehandlad.
Men men, de e så vi kvinnor blir behandlade nu för tiden.

Hoppas kvinnorna tar över en vacker dag. Utrota männen. FAN va jag hatar killar. Ni är smutsiga och äckliga! Dem enda killarna som e bra, e dem jag känner (de flesta iaf, finns några undantag)

Nu ska jag lugna ner mig och gå å leka med min lilla prinsessa (som e liite finare och bättre än precis alla andra barn).

Praktik!

Nu är jag här. Tog mig en halvtimme att hitta! Hittills så tycker jag att det är helt okej. Återkommer sen. Ska röka med joanna nu

Praktik

Är påväg dit nu. Fan vilken ångest! Dessutom kom bussen 10 min för sent. Kul jul. Jag skickade smsbiljett idag. Onödigt. För chauffören tittade inte ens. What a waste. Aja, får väl se om jag uppdaterar under dagen. Ska praktisera på ett äldreboende för dementa. Låter det kul? Nej. Men jag ska göra mitt bästa iallafall. Vi hörs sen

Kväll

Nu e jag slut som artist! Jag har städat, diskat, tvättat osv.. skruvade upp 3 "krokar" i hallen som indo kan ha sina kepsar på.. e så trött på att se dem ligga på byrån å damma;)

Som vanligt idag så fickjag spel på SL. Ena dörren där bak gick inte att öppna, så ni kan ju gissa hur kruxigt det var att få på och av vagnen.. slutade med att jag hade sönder bussens papperskorg som va i vägen, å när jag till slut efter mycket svärande kom av bussen så fick jag för mig att skrika "UNDER ALL JÄVLA KRITIK SL! UNDER ALL JÄVLA KRITIK!!!!!" Skitbolag. Ska skaffa körkort och lägga gasen i botten.

Nu är det nattningsdags snart.. Indo kom precis hem från jobbet, så han ska få umgås lite med Elicia, sen e de nattadags med allt va de innebär...

Kanske bloggar sen, annars hörs vi imorrn efter praktiken=) Tjenis!

Maaat!

Varför gör jag såhär mot mig själv när jag är hungrig? Gissa va jag gör. Jag sitter och stirrar mig blind på olika restaurang menyer. Varför torterar jag mig själv? Hur gott låter inte detta? "Grillad hälleflundra med getostrisotto, baconlindad, pilgrimsmussla och gulbetsallad" eller "Grillad halv hummer med rödvinsbrässerad marulk,
trattkantareller, potatisrösti, vitvin- och avrugasås" MUMS! Har hittat dessa på gondolens hemsida.. ni vet den där mysiga restaurangen.. man åker upp dit med katarinahissen på slussen;) Jag har faktiskt haft lyckan att besöka gondolen 3 ggr tror jag att det är..

Sen va jag inne på Restaurang Prinsens hemsida.. ojojajajaj! Säger jag bara.  "Klassisk sallad av tigerräkor och en cajundressing"... den har jag ätit.. jag dog nästan. Haha! Jag har praktiserat där, och när man gör det så får man äta god mat vaaarje dag=)  Fast jag höll mig mest till deras goda hemgjorda köttbullar (jag är ett fan av köttbullar, svennebanan). Wallenbergarna va också grymma!

Axela som ligger på söder är också helt galet.

Ne, nu har jag pratat klart om mat... nu ska jag laga... KÖTTBULLAR!!!!!!!! Satana va gott

Vilker är er favoritrestaurang? Ge mig tips! Vill fortsätta sukta efter god restaurangmat!

förresten

Jag kunde ju inte se EMA igårkväll.. dessutom somnade jag så fort jag lagt mig ner. Lite jag i ett nötskal..

Var det nån som såg? Var det kul? Ska kolla om det är några repriser på det idag. MTV brukar ju va överdrivet duktiga på sånt. 

Ps.Glöm inte vantar och mössa

Cold?

Yes, Sir!
Its so fucking cold, helt sjukt! Och jag som inte ens äger en vinterjacka.. det är synd om mig och ni som har en extra vinterjacka ni inte behöver, holla! Jag e pank som fan=(

Men hörrni, e de inte helt sämst att man inte går på första praktikdagen? Pinsamt. Men imorrn ska jag gå, sålänge allt flyter på som det ska;)

Eftersom det verkar som att jag ska va hemma idag så ska jag väl ta tag i lite plugg.. har arbetsmiljö och säkerhet som jag ligger efter i... men jag skulle behöva läsa lite om Gerontologi (tror jag de heter) det betyder "läran om åldrandet"..tror jag.. och det borde man ju läsa på lite eftersom det är äldre jag ska praktisera med nu i 4 veckor. Dem är så söta...gamla gubbar och gummor=) dem har varit med om så otroligt mycket! Deras historier älskar jag att sitta och lyssna på=)

Nu blir de kaffe eller nått, sen ska jag tvätta och plugga.. hatar att ligga efter! Sucks!

Men aja, jag ska försöka ta allt med ro. Annars stressar jag bara upp mig och så funkar ingenting till slut (inte i mitt huvud iallafall).

Förresten, om vi går tillbaka till första raden i de här inlägget bara lite... KLÄ PÅ ER FÖRFAN! DET ÄR SVINIS UTE!!! Riktigt kallt. Ta på er underställ, tjocktröjjor, extrabyxor, overall, täckjacka,täckbyxa, halsduk, dubbla vantar och mössor. Det kommer ni behöva.

Puss på er därute i kylan.



EMA!!!

Om 3 h ser vi de vackra celebriteterna göra entre på röda mattan i Madrid!
Ska bli så sjukt nice!
Men vet ni va jag kom på? Det kommer ju inte va nån text eftersom det är direktsänt. Det är riktigt illa, för vi har tv:n i vardagsrummet, och där kommer Elicia ligga å sova.. kul. Kommer inte fatta va dem säger, kommer ju behöva sänka ljudet massa så hon inte vaknar... Undrar om man kan se de livestreamat på Mtv´s hemsida? Får kolla upp det...

Jag hoppas ju självklart att Lady Gaga tar hem samtliga priser som hon är nominerad i.

Best song.
Best liveact.
Best pop.
Best female.
Best video.


Hon kommer plocka ALLT!
Men kommer jag få se detta underbara? Det återstår att se. Man kan ju tydligen se de "digitalt", och då får man sitta å glo på den där Justin Bieber hela kvällen... jag är inte sugen på det.

måste

Måste be om ursäkt för mitt tidigare utbrott. Det är vad den här situationen gör mig till. Man blir helt bind och ser inte de ljusa fina sidorna i ens liv. Men, jag ser dem. Jag tittar på de nu, Elicia är faktiskt solen i mitt liv=) Sålänge jag har henne så är pengar å allt annat mindre viktigt.


Hon har fått gott och blandat idag... så, kom igen nu alla moralkärringar å gubbar! Börja berätta för mig att man inte ska ge sina barn godis;) Barn behöver godis ibland! Sålänge man är en bra förälder och borstar tänderna ordentligt=)

Jag ska nu återgå till mitt liv här hemma i Hallunda. Ska man kanske gå ut en stund? Få lite frisk luft? Ne, jag skiter i det tror jag...
Ikväll e de EMA! kl 20 börjar red carpet och kl 21 börjar galan. Ska ni titta? Jag kommer följa det helt och hållet... för att sen somna...

puss på er

hm

Nu har jag suttit å kollat runt på olika sidor där man kan belåna bostaden. Men det blir nog inget. "FÖR DET LÖSER SIG!" Har jag hört många säga idag. Hur ska de lösa sig? Ta för givet att min sambo fixar ett bra jobb? Ta för givet att vi vinner på lotto? Jag fattar inte riktigt hur ni menar? Ska jag sitta å smida planer på att döda en rik släkting? ne, för jag har inga rika släktingar. (haha)

Men iallafall. Till och med mamma sa " de löser sig", jag klickade henne direkt. För jag pallar inte prata med folk som inte är eller har varit i min/vår situation.

Men iaf, Snart är det jul! Ska ni köpa många julklappar? Vad önskar sig era barn? Förlåt, jag är inte ett dugg intresserad av det egentligen. Jag vill bara få vissa att fatta att skiter i vad ni gör för era jävla pengar. Det är inte så kul för en fattig person som jag att höra, å sen behöva tänka "aa..de e ju mitt fel att jag är fattig", fast det egentligen inte e så.

Nu ska jag fortsätta min dag på bästa sätt. Elicia vaknade nyss, så nu ska vi nog gå ut å leta efter enkronor på marken.

Hejdå

one more thing

Tycker ni de e kul att jag börjat blogga igen? Jag kommer förhoppningsvis fortsätta me det oavsett. Måste få ut mina aggressioner på nått sätt..

Suck..

Just nu är jag så trött på mitt liv att jag vill spy. Jag har tur som har elicia.. Men det är något som fattas. Pengar. Jag är så trött på att aldrig kunna unna mig själv något. Man måste vända på varenda krona hela tiden. Och ändå så går det inte ihop:-( jag förstår att pengar tar livet av folk. Blir så ledsen och deprimerad. Jag ser alla kompisar som inte har några problem med ekonomin. Dem säger "det löser sig". Kan dem hålla käften och ge mig en hundring istället? Jag vill kunna göra saker med min dotter. Men det går inte. Så nästa gång ni säger att det löser sig kommer jag bli förbannad. Antagligen be er hålla käften och jag kommer börja gå bärsärkargång. Ni vet inte hur jobbigt att sitta och trycka i en liten etta med sin familj och inte ens ha råd med mjölk. Inte ens ha råd till doktorn om man måste det. En sak till. Jag kommer aldrig mer i hela mitt liv lita på folk. Kommer aldrig mer låna ut pengar heller. För jag har märkt att folk kommer hellre gör roliga saker än att betala tillbaka. Så kära släkt och vänner, kan ni börja anstränga er lite nu? Ge mig mina pengar. Jag behöver dem mer än någonsin. Om ni vill att jag ska fortsätta leva och må bra så får ni börja anstränga er. Och till lilla horan som en gång i tiden snodde 260 tusen av mig. Du är förföljd för livet, ge mig mina pengar ditt fula lilla utvecklingstörda horbarn

Nämen hej

Det var ju längesen:-) i juli bloggade jag senast. Men iaf. Jag ville bara testa att blogga från mobilen! Tjing

RSS 2.0