is

Sitter här å knaprar is.. har inte så mycket att göra.. Elicia sover och Indo sitter vid andra datorn.. det är nått sött program på tv.. "pets and people" eller nått.. fett söta djur.

Idag blir det rostbiff till middag... dem hade billigt uppe på affären så köpte en bit igår=)

Kollade på de där "Ullared" igår.. haha, asså... jag fattar ingenting. Varför gör man ett prgram om Ullared? Det va ju inte ens bra? Massa campingfolk som handlar massa crap bara.. De e ju bara att gå upp till centrum, så ser man sånt. Vem fan bryr sig om att folk är beroende av att köpa plastpåsar bara för att det är billigt? Eller att det finns en tok-kärring som åker dit varje år och spenderar 50 lax? Herregud... Det är ju inte underhållning. Vad ska komma här näst? "Skärholmen, ett centrum fullt av idioter" Det lär ju bli samma tittarsiffror... I Skärholmen händer det lika mycket som i Ullared. Fast med kriminellt. Tillåme det hade ju fått högre tittarsiffror.
Jag kom på en ännu bättre grejj, en idé som jag ska försöka sälja till kanal 5, "Från Södertälje till Märsta", den ska handla om ett pendeltåg, som visar allt intressant och roligt som kan hända på ett pendeltåg".. Fast min andra idé "Linje 13, Ropsten Norsborg" Skulle få högre tittarsiffror. Vem vill inte se en massa lömska tiggare? Eller gatumusikanter? Eller varför inte FittjaTarzan? Eller småungar som rånar varandra.. (Vid närmare eftertanke så skulle de ju bli ett nytt "Efterlyst...")

För er som inte vet vem fittja-tarzan är... synd för er. Googla.
Elle okejdå, kan berätta att det är en tjock gubbe, med lång ovårdat skägg , som går runt i shorts, året runt och dansar på tuben. Så ni förstår ju vilka tittarsiffror det skulle bli. Jag kan sitta här i flera timmar till, och komma på saker som är mycket bättre än Ullared.


Lägg ner nu för fan, Kanal 5. Kan ni inte visa lite mer vettiga program? Sånn billig skit som ni visar. Ni borde fan skämmas, ni får ju folk att må dåligt! Som sagt, men fan vill se när familjen Svensson går runt i en affär och köper plastpåsar, termosar å allt annat skit dem får plats med i sina trashiga husvagnar. Lägg av.

Lägg ner kanal 5, å låt era anställda börja jobba på det underbara Gekås istället. Trailertrash.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0