Oj va tiden går...

Kolla nyss på klockan.. helt sjukt! Den här dagen har gått jäättefort, konstigt nog.. har tvättat å chillat, kört lite betapet å känt på magen, bebisen har varit livlig idag...busfrö=) De e kul att se hur magen rör sig haha, känns lite konstigt ibland också, beroende på hur hon rör sig.. men de e mys!=)

Indo sitter vid wow som alltid... hoppas han lägger sig med mig inatt<3  Hatar att somna ensam.. fattaru de!! =)
Ska fråga honom hur lång tid han har kvar=P

-Älskling, hur lång tid tror du att de e kvar? ge mig en uppskattning...
-Jag vet inte.. en timme kanske...
-Meeeehhh...=(
-mmm
-Jag vill sova me dig!!
-Det ska du få göra...
-Men jag kommer ju somna innan dig då ju!
-Men baby då...


Fan=(
Men han lova att inte spela imorgon, haha vi får väl se hur det blir med de..isåfall kommer jag skriva ett gnälligt inlägg här imorgon=)

Jag tog en kall dusch förut,, de va det skönaste jag gjort tror jag, förutom när jag å mamma va på centralbadet och fick helkropps massage... Mamma, när ska vi göra det igen?=)))

På fredag ska jag å mamma till skansen, vi har aldrig varit där tillsammans..eller jo, nån gång när vi va på allsång på skansen, men de e inte samma sak"/ Det ska bli så mys!! Som tur e så ska de inte bli lika varmt ute som det varit nu de senaste dagarna.. får gärna bli lite svalare när man ska gå runt i flera timmar... haha va kul de skulle va om mitt vatten gick inne på skansen... typ aphuset.. tänk om man skulle vara tvungen att föda på skansen? Hahaha!! Det skulle va nått.. Hoppas inte det händer!

Jag saknar mamma! ahah=)

Ska gå å kolla om isen e klar...
Lite is va klart=) Men långt ifrån allt! =( men de duger så länge=)
Ingen fattar hur jag kan vara så sugen på is hela tiden, jag fattar inte heller...=S Det har nog inte med kylan att göra, jag bara älskar att knapra på det=S Burger King har den absolut bästa isen... den e krossad  å lätt att knapra på... så om du vill göra mig lycklig så ska du gå till BK, be om en stor mugg å fyll heeela muggen med krossad is!! Den som gör det först kan få ett pris... ett CS account... mohaha..nä, men jag kan bjuda på en kram eller nått sånt...
Vi kan ha det som en tävling!!

Burger King is = MVG
Mc Donalds = VG
Partyis påsar = VG
Ispåsar som man gör hemma= VG
Iskuber som man gör hemma i sånn där hårdplastgrejj= VG

All is e fan minst VG. Hoppas jag kan ta med is till förlossningen... annars får jag abstinens! =)
Nu tog isen i mitt glas slut...har sista i munnen, vill nästan inte att den ska ta slut=(  Å där tog den slut...helvete.

Nu vände sig Indo om... de första han säger är "Pornato"?!?!?! wööt.... aja, de e ibland ingen skillnad på prata i sömnen eller inte när det gäller honom.=)

Jag försöker få honom att gå in i Ri-fa bloggen å skriva... han har fan aldrig gjort det, å jag tycker det skulle va kul att se honom skriva, det tycker nog hans fans och vänner oxå!! Känner du pressen nu älskling?=)

Imorgon ska jag tvätta igen och städa ur garderober.. så alla kläder får plats igen=P Det borde dem göra, med tanke på hur mkt kläder jag slängde häromdagen... helt sjukt, jag slängde ner allt i sopsäckar å la dem i "Brännbart" lådan i grovsopen, när jag kom ner senare för att slänga en tavla så e de nån luffare som öppnat säckarna och gått igenom ALLA kläder haha... sen hade människan vikt ihop kläder snyggt å prydligt... min gamla rosa niketröjja å en ljusblå jeans kjol jag inte kunnat ha på flera år låg framme, synliga.. personen tänkte väl att dem kunde återanvändas.. men fan, ändå... skabbigt att hon (jag antar att de va en gammal tant) öppnade dem.. det kunde ju ha legat exakt vad som helst i? well well..

Sen e de fortsatt städning som gäller, ska gå ut i förrådet å hämta en väska oxå, de e dags att packa BBväskan...=) Undrar vad man ska ha för bebiskläder med sig? Blir nog några små bodys, strumpor och mössor=)
Idag har jag även vunnit aktion på tradera=) Köpte en bärsele! Från babybjörn..ett bra märke som man kan lita på!!

Jag vill ha mer is... jag undrar om detta beroende kommer att hålla i sig efter bebis har kommit också? Jag vill nästan det... de e så underbart med is...

Nu ska jag lägga mig å gnälla lite på Indo=) Fast inte för mycket, han kan bli arg! De e fan inte kul, han blir så himla läskig!! haha skojja, lugnare människa får man leta länge efter=)

Puss å kram skumbanan



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0